Meer resultaten voor online mbo opleiding

online mbo opleiding
 
 
Verkorte mbo opleidingen: haal in korte tijd je diploma!
MBO niveau 4: al in 18 maanden een diploma. Denk bijvoorbeeld aan MBO Beveiliger niveau 2, MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3, MBO Apothekersassistent niveau 4 of MBO Doktersassistent niveau 4. Bovendien kun je bij NTI diverse basisopleidingen volgen die al in 6 of 9 maanden af te ronden zijn.
Keuzegids MBO Keuzegids.
De mogelijke beroepen na je opleiding, met info over baankansen en wat je per uur verdient. Informatie over het leerlingenaantal, de doorstroom naar het tweede jaar en de kans dat je zonder vertraging je diploma haalt. Onafhankelijk en eerlijk studiekeuze-advies. In winkelwagen Naar het voorbeeldartikel. De Keuzegids wordt gemaakt door een onafhankelijke redactie, zonder sponsoring of subsidiëring van bedrijven, instellingen of de overheid. In de gids geen marketingpraatjes dus, maar eerlijke informatie. De studentenoordelen komen van de JOB-monitor, die elke twee jaar door studenten wordt ingevuld. Wij vatten we de JOB-vragen samen tot zes kernonderwerpen en vergelijken de resultaten met het landelijk gemiddelde. Ook de cijfers over studiesucces en kans op werk worden op een logische manier verwerkt en vergeleken. Op onze methodiekpagina lees je er meer over. Op papier en online.
thuisstudie ICT opleiding MBO en HBO met en zonder stage en cursussen.
Home ICT opleiding ICT opleiding. MBO ICT wettelijk erkend, stage. De volledige MBO opleidingen ICT Beheerder, Netwerk Mediabeheerder en Medewerker beheer ICT zijn wettelijk erkend. Ze staan ingeschreven in het CREBO register dat door de Dienst Uitvoering Onderwijs DUO wordt beheerd.
Studenten ROC Nijmegen.
Mbo in combinatie met havo-vak. Aanmelden Basiseducatie, Vavo, NT2 / Inburgering. Aanmelden voor Cursussen en trainingen. Nederlands als tweede taal. Cursussen Nederlands als Tweede Taal. Hulp bij kiezen. Open Dagen en Infoavonden. Impressie Open Dag. Alles over een opleiding. Taal en rekenen.
NTI: Studeren op jouw moment, van Cursus tot erkend HBO.
Welke studie of beroep het beste bij jou past? Doe dan één van de onderstaande tests.: De IQ en Intelligentietest. Alle online tests. MBO Logistiek teamleider. Master Finance and Control. Onze mensen staan voor je klaar om je vrijblijvend te helpen. Top 5 opleidingen.
ROC A12.
Onze studenten geven je graag een kijkje in de keuken van hun opleiding. Studenten in beeld. Voor volwassenen zijn er verschillende mogelijkheden om een studie te starten of om bij of om te scholen. Ons aanbod voor volwassenen. UPGRADE is de onderwijs partner van ROC A12 op het gebied van bedrijfs opleidingen en opleidingen voor volwassenen in regio de Vallei en Gelderland-Midden.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen en Trainingen.
Door" op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan." Monique Falkenburg uit Den Bosch MBO Marketing en Communicatiemedewerker. Jouw eigen mentor. Klassikale en praktijkgerichte lessen. Bezoek een van onze Open Avonden. Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs. MELD JE NU AAN. Wil je de studiegids thuis ontvangen? Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post. Heb je vragen of wil je persoonlijk studieadvies? Neem contact met ons op. 035 7 121 992. Op de hoogte blijven. Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Volg ons online en blijf op de hoogte.
Werken bij Kruidvat.
Voor een aantal functies is een vakopleiding zelfs verplicht. We hebben voor ieder functieniveau een passende opleiding. Studeren doe je online en, zoals altijd bij Kruidvat, praktijkgericht. Mbo-opleiding tot Verkoopmedewerker. Bij Kruidvat krijg je de kans om een erkend BBL-diploma tot Verkoopmedewerker te halen op mbo-niveau 2.
MBO opleiding Commercieel Marketing Da Vinci College.
Commercieel Marketing opleidingen. De opleidingen Commercieel Marketing zijn gericht op de handel en het zaken doen. Moderne handelsvormen, de online markt, het wereld wijd handel drijven en nieuwe markten onderzoeken en aanboren zijn zaken die in de opleidingen aan bod komen.

Contacteer ons