Meer resultaten voor Opleiding Doktersassistente

Opleiding Doktersassistente
 
 
Doktersassistente Instituut Memo.
De doktersassistente opleiding start 2x per jaar in juni en in januari en duurt 1 tot 15, jaar. De opleiding die in juni start omvat 34 dinsdagavonden van 19.00-22.30 uur en 20 woensdagavonden van 19.00-21.30 uur voor anatomie en pathologie.
Doktersassistent Capabel.nl.
Zie de website www.stagemarkt.nl voor meer informatie over erkende leerbedrijven. Onze opleiding heeft twee varianten: je volgt de BOL opleiding of de BBL opleiding. Het verschil tussen die twee is dat je bij de BOL variant stage loopt en in de BBL variant werkt.
Opleiding Doktersassistent bbl Mbo Niveau 4 Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Dan past de opleiding Doktersassistent perfect bij je. Like us on facebook. Meer info over de opleiding. Meer info over de opleiding. Tijdens de opleiding Doktersassistent volg je de beroepsbegeleidende leerweg bbl. Je leert alles over het uitvoeren van intakegesprekken en het plannen van dagelijkse handelingen.
Doktersassistent ROC Friese Poort.
We spelen in de praktijklessen een patiƫnt en doktersassistent na. Welmoed van der Weide. Als ik in het eerste jaar de opleiding niet leuk vind, kan ik dan makkelijk overstappen naar een andere opleiding? Hoe kan ik mij aanmelden voor een opleiding?
Doktersassistent.
Is de financiƫle situatie van jouw ouders/verzorgers zodanig denk aan bijstandsniveau dat jij daardoor niet de opleiding kunt volgen die jij wilt, dan kan de Commissie Studentenfonds uitkomst bieden. Klik hier voor meer informatie over de Commissie Studentenfonds van Gilde Opleidingen.
Doktersassistent BOL Aventus.
bijdragen aan medische zorg. werk doen dat bij de organisatie en je vak hoort. Met keuzedelen verbreed of verdiep je deze mbo-opleiding. Wat doe je hierna? Na je opleiding Doktersassistent heb je keus: werken als doktersassistent of doorgroeien in het hbo.
Doktersassistent BOL niveau 4 in Nijmegen ROC Nijmegen.
Infoavond maandag 18 juni 2018. Tijdens de Open dag vind je de opleiding Doktersassistent op de Campusbaan 6 in Nijmegen. Studie in cijfers. Studie in Cijfers geeft belangrijke onafhankelijke informatie over een opleiding. Wat zijn je kansen op de arbeidsmarkt met de opleiding?
Home Doktersassistenteopleiding NIPA Eindhoven.
Hoewel de opleiding in eerste instantie met name op de huisartspraktijk gericht was, is deze door de jaren heen uitgegroeid tot een opleiding die eveneens voorziet in de behoefte binnen poliklinieken, arbodiensten, sociale en andere gezondheidsinstellingen zoals onder andere bloedbanken en trombosediensten.
Opleiding Doktersassistent-vacatures november 2017 Indeed.nl.
Een gediplomeerd doktersassistente. Je werkt samen in een vast team met 4 huisartsen, een huisarts in opleiding, 4 doktersassistenten en 5 praktijkondersteuners. 9 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Huisartsenpraktijk Pleiaden Vacatures in IJmuiden. Stagiaire doktersassistente of medisch secretaresse gezocht.

Contacteer ons