Meer resultaten voor Opleiding Doktersassistente

Opleiding Doktersassistente
 
 
Opleiding Doktersassistent BOL/BBL N4 MBO Amersfoort.
Informatie over de verschillende keuzedelen en het moment van kiezen krijg je tijdens je opleiding. Een keuzedeel kan gericht zijn op het beroep waarvoor je een opleiding volgt, maar ook op een ander beroep of op doorstromen naar een volgende opleiding in het mbo of hbo.
Doktersassistent MBO Niveau 4 Leiden mboRijnland.
Ervaar de sfeer bij ons op school en ontmoet onze docenten en studenten tijdens een Info-uur, Open Dag of proefles. Beleef het zelf Kies. Weet je welke opleiding bij je past? Meld je dan bij een opleiding aan vóór 1 april!
MBO Doktersassistent.
Wees wel alert, want helaas vallen veel mensen met een mbo diploma op zak vroegtijdig uit op het hbo. De kans op uitvallen is nog groter als de mbo opleiding geen goede aanluiting heeft met de hbo opleiding van hun keuze.
Opleiding Doktersassistent Doktersassistente YouChooz.nl.
Opleiding doktersassistent 02/11/2016 Petra. Ik wil graag een opleiding doen voor doktersassistente en vroeg me af of ik deze verkort kan doen en via bbl. Ik ben nu pedagogisch medewerker en wil graag een andere richting op na 20 jaar in de kinderopvang.
Opleiding Doktersassistenten-vacatures in Den Haag juli 2018 Indeed.nl.
Enthousiaste Doktersassistente Gezocht. Huisartsenpraktijk Civi Den Haag. Doktersassistente voor 3 dagen in de week; Ons praktijk bestaat uit twee huisartsen, een huisarts in opleiding, poh.s en ggz en twee assistentes. 2 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Huisartsenpraktijk Civi Vacatures in Den Haag.
Doktersassistent bol.
Dit is een opleiding met een beperkt aantal plaatsen. Het is belangrijk dat je je tijdig aanmeldt. Hierdoor heb je meer kans op een plaats bij de opleiding, mits je aan de toelatingseisen voldoet. Het is verstandig om je ook aan te melden voor een andere opleiding die bij je past.
Doktersassistent en Apotheker Opleidingen Scheidegger Opleidingen.
Wil jij bij een huisartsenpraktijk of in een ziekenhuis werken als assistent? Dan is de MBO Basisopleiding Doktersassistent iets voor jou! Heb je deze doktersassistente opleiding afgerond? Dan kun je eventueel later in een versneld programma doorstromen naar de officieel erkende MBO Doktersassistent niveau 4.
Basisopleiding Doktersassistent als thuisstudie NHA.
Wil jij jouw kennis uit het vakgebied opfrissen en uitbreiden? Of overweeg je een MBO-opleiding tot Doktersassistent en wil je alvast basiskennis van dit vak opdoen? Dan is deze opleiding ideaal voor jou! Studieprogramma Basisopleiding Doktersassistent. In deze Basisopleiding Doktersassistent komen de volgende onderdelen aan bod.:
Opleiding doktersassistent bol Koning Willem I College.
Of je kunt kiezen voor keuzedelen die bijdragen aan een betere doorstroom naar een volgende opleiding. Afhankelijk van je vooropleiding is er soms een versneld traject van twee jaar mogelijk. Wat kan ik worden? Als doktersassistent sta je elke dag tussen de mensen die zorg vragen patiënten/cliënten en zorg bieden artsen/verpleegkundigen/praktijkondersteuners/doktersassistenten.

Contacteer ons