Resultaten voor Opleiding Doktersassistente

Opleiding Doktersassistente
 
 
Noorderpoort Doktersassistent 25473.
Nadat je deze opleiding hebt afgerond, kun je werken in een huisartsenpraktijk, verpleeghuis, huisartsenlaboratorium of bij een bloedtransfusiedienst, maar ook bij een polikliniek van een ziekenhuis of bij een onderzoeksinstelling. Je werkt zelfstandig, maar altijd onder eindverantwoordelijkheid van een arts.
Doktersassistent ROC van Amsterdam.
Als doktersassistent hoef je niet altijd voor een huisarts te werken. Je kunt bijvoorbeeld ook aan de slag bij een verpleeghuis, een arbodienst of een polikliniek van een ziekenhuis. Hoe ziet de opleiding eruit? De opleiding Doktersassistent is een BOL-opleiding.
Basisopleiding Doktersassistente op MBO-niveau bij NTI.
Voor de basisopleiding Doktersassistente heb je geen vooropleiding nodig. Houd er wel rekening mee dat de basisopleiding Doktersassistente op mbo-niveau 4 is. Examens van de basisopleiding Doktersassistente. Deze opleiding Doktersassistente bevat theorie-examens. De examenkosten zijn niet bij het lesgeld inbegrepen.
Opleiding doktersassistent bol Koning Willem I College.
Of je kunt kiezen voor keuzedelen die bijdragen aan een betere doorstroom naar een volgende opleiding. Afhankelijk van je vooropleiding is er soms een versneld traject van twee jaar mogelijk. Wat kan ik worden? Als doktersassistent sta je elke dag tussen de mensen die zorg vragen patiënten/cliënten en zorg bieden artsen/verpleegkundigen/praktijkondersteuners/doktersassistenten.
Opleiding Doktersassistente bblopleidingen.org.
De BBL opleiding tot doktersassistente is een MBO opleiding. Tijdens deze opleiding leer je alles over het beroep en wat daarbij komt kijken. Als je met de BBL opleiding doktersassistente wilt beginnen, moet je eerst een leerbedrijf vinden waarvoor je kunt werken.
Doktersassistent bol.
Dit is een opleiding met een beperkt aantal plaatsen. Het is belangrijk dat je je tijdig aanmeldt. Hierdoor heb je meer kans op een plaats bij de opleiding, mits je aan de toelatingseisen voldoet. Het is verstandig om je ook aan te melden voor een andere opleiding die bij je past.
Opleiding MBO Doktersassistent, behaal een erkend MBO 4 diploma LOI.
Dan is de opleiding MBO Doktersassistent de perfecte keuze. De opleiding, die is opgebouwd volgens de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap NHG, is klassikaal te volgen of als thuisstudie. Met het erkende MBO 4-diploma op zak ligt de arbeidsmarkt voor je open en kun je aan de slag als doktersassistente, bijvoorbeeld bij een huisartsenpost, polikliniek, laboratorium, GGD, arbodienst of in de jeugdgezondheidszorg.
Doktersassistent MBO Niveau 4 Leiden mboRijnland.
In de beroepspraktijkvorming leer je het beroep in de praktijk kennen. Haal meer uit je opleiding. Bij mboRijnland kan je zelf een richting geven aan je opleiding. Zo sluit je opleiding aan bij wie jij bent en wat jij wilt worden.
MBO opleiding Doktersassistent niveau 4 Da Vinci College.
Bij de opleiding Doktersassistent vragen wij een klantgerichte instelling. Je hebt een luisterend oor en je staat graag voor andere mensen klaar? Ben je goed in organiseren? Dan ben jij waarschijnlijk een echte doktersassistent In deze afwisselende baan bied je samen met een huisarts zorg op maat aan patiënten.

Contacteer ons