Op zoek naar opleiding Makelaar?

opleiding Makelaar
 
 
Makelaar worden? Informatie over de eisen, opleiding salaris!
De taken van een makelaar zijn heel divers waardoor het aanbod aan opleidingen en cursussen zeer breed is. Tijdens een opleiding of cursus tot makelaar doe je niet alleen kennis op over bouwkunde, maar ook over publieke regelgeving en privaatrechtelijke regels.
Paardenmakelaar Taxateur NHI.
Het bedrag van het eerste deel Paard Makelaar ontvangt u in het najaar. Het tweede deel Economie Recht krijgt u dan rond eind februari gefactureerd. De examengelden dient u contant op de dag van het examen aan de cursusleider/examinatoren te voldoen. Na het behalen van de opleiding kunt u zich aanmelden bij TMV Vereniging van Taxateurs en Makelaars.
Assistent Vastgoed en Makelaardij Schoevers.
Bij het aantal bijeenkomsten wordt uitgegaan van de avondvariant. Bij de dagvariant heb je altijd 2 bijeenkomsten op dezelfde dag. In de opleiding komen de volgende onderwerpen aan de orde.: Inzicht in de rol van de makelaar bij koop en verkoop.
Cursus Makelaar Taxateur O.Z. Wonen De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
haal je alvast de juiste kennis in huis om jouw carrière in de makelaardij te starten. Deze erkende opleiding leidt op voor het SVMNIVO examen Kandidaat Register Makelaar Taxateur Wonen K-RMT. Als je vervolgens ook nog de Praktijktoets Wonen met goed gevolg aflegt, dan kun je worden ingeschreven als Register Makelaar Taxateur wonen RMT.
Makelaar worden? Opleiding makelaar, wft en meer NTI.
Bij het NTI volg je een studie tot makelaar, taxateur of hypotheekadviseur. Een opleiding makelaardij is namelijk niet de enige studie die je bij het NTI kunt volgen. Je kiest een opleiding in de makelaardij of het bank en verzekeringswezen die bij je past!
Waarom een carrièrestap overwegen in de makelaardij? 2B Connected.
Om als makelaar te kunnen werken vragen de meeste makelaarskantoren om een makelaar met de zogenaamde KRMT-status Kandidaat Register Makelaar Taxateur. Dit is een opleiding die je kunt volgen bij o.a. de Vastgoedacademie of bij het Instituut voor Praktijk Diplomas IPD.
Het Kronenburgh Business College Kandidaat Registermakelaar Taxateur K-RMT Praktijkopleiding.
Kwalificerend MBO Assistent Makelaar Wonen MBO4. Terug naar hoofdmenu. Kandidaat-Register Makelaar / Taxateur Wonen K-RMT Basis Specialisatie Makelaar / Taxateur Praktijkopleiding. Zet de vervolgstap in je carrière binnen de makelaardij en schrijf je in voor de opleiding K-RMT Kandidaat Register Makelaar Taxateur.
Deeltijdopleiding Vastgoed en makelaardij HBO.
Wanneer je kiest voor de duale opleiding en je niet ouder bent dan 30 jaar, dan heb je mogelijk recht op studiefinanciering. Je komt in aanmerking als dit je eerste hbo of wo opleiding is en je in bezit bent van een Nederlands paspoort of verblijfsvergunning type II, III of IV.
De best beoordeelde makelaar van Helmond. Makelaarshuis Helmond.
Makelaarshuis Helmond uw makelaar in Helmond. Als ervaren makelaar in Helmond en omgeving heeft Makelaarshuis Helmond een select aanbod aan woningen, appartementen en bedrijfspanden. Maar liefst 85 % van de woningen weten wij binnen 14 dagen te verkopen, waarbij ongeveer 75% boven de vraagprijs wordt verkocht.

Contacteer ons