Resultaten voor opleiding Verpleegkundige

opleiding Verpleegkundige
 
 
Noorderpoort Mbo-verpleegkundige 25480.
Met deze opleiding leer je als verpleegkundige een bijdrage te leveren aan de zelfredzaamheid van mensen met een zorgvraag en aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Je oefent met het stellen van verpleegkundige diagnoses en met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.
Opleiding Verpleegkundige ROC Tilburg mbo-opleidingen.
Verpleegkundige Opleiding Ziekenhuizen VOZ nieuwe stijl. Niveau 4 / BOL / 4 jaar. Waar kun je gaan werken? Als verpleegkundige kun je aan de slag in alle werkvelden van de gezondheidszorg: een ziekenhuis, verpleeg en verzorgingshuizen, de psychiatrie, instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking of in de thuiszorg.
Verpleegkundige ROC Horizon College.
Studenten aan de opleidingen Verzorgende IG niveau 3 en Verpleegkundige niveau 4 starten in een gezamenlijk basisjaar. Vmbo'ers' Gemengde Leerweg en Theoretische Leerweg worden ingeschreven op niveau 4. Als het jaar is afgelopen, bepalen je resultaten of je in niveau 4 of niveau 3 verder gaat met je opleiding.
Voltijd bachelor opleiding Verpleegkunde Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Het eerste jaar. In het eerste jaar van de opleiding Verpleegkunde oriƫnteer je je op het werk van de verpleegkundige. Binnen dit werk krijg je te maken met verschillende rollen. Hierin ga jij je gedurende de opleiding in ontwikkelen. Bekijk de rollen als Verpleegkundige.
Verpleegkundige bbl mbo opleiding Zadkine Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Een mbo verpleegkundige doet meer dan injecteren en mensen wassen. Je controleert bijvoorbeeld ook of mensen de juiste medicijnen krijgen en je bent verantwoordelijk voor het behandelplan. Wil je graag werken met je hoofd, hart en handen, dan is deze opleiding iets voor jou.
Mbo-Verpleegkundige ROC van Flevoland.
Zo kom je te weten welke branche het best bij je past: Mbo Verpleegkundige ZH, Mbo Verpleegkundige verpleeg-en verzorgingshuizen en thuiszorg VVT, Mbo Verpleegkundige geestelijke gezondheidszorg GGZ of Mbo Verpleegkundige gehandicaptenzorg GHZ. De opleiding is op alle leslocaties ongeveer hetzelfde.
Basisopleiding Verpleegkundige als thuisstudie NHA.
Of overweeg je een MBO-opleiding tot Verpleegkundige en wil je alvast basiskennis van dit vak opdoen? Dan is deze opleiding ideaal voor jou! Studieprogramma Basisopleiding Verpleegkundige. In deze Basisopleiding Verpleegkundige komen de volgende onderdelen aan bod.: oriƫntatie op de gezondheidszorg.;
Basisopleidingen verpleegkundige MBO-HBO VUmc.
Dan is de opleiding verpleegkunde van VUmc Amstel Academie echt iets voor jou. Je leert samen met je medestudenten het vak van verpleegkundige in een academisch ziekenhuis. Je ontwikkelt professionele nieuwsgierigheid, je gaat op onderzoek uit, je ziet waar kwaliteit verbeterd kan worden.
Opleiding Verpleegkunde hbo Hogeschool Viaa in Zwolle.
Na je opleiding. Als allround verpleegkundige ligt de wereld aan je voeten. Je kunt letterlijk de landsgrenzen overgaan, maar ook in Nederland is meer dan genoeg te doen. Van ziekenhuizen tot revalidatieklinieken, consultatiebureaus en huisartsenpraktijken, allemaal hebben ze verpleegkundigen nodig.

Contacteer ons