Meer resultaten voor opleiding Verpleegkundige

opleiding Verpleegkundige
 
 
Verpleegkundige Verkorte mbo 4 opleiding BBL Zorgcollege.
Toelating opleiding Verpleegkundige. Toelating tot de opleiding Verpleegkundige vindt plaats op basis van een intakegesprek, waarbij we kijken naar je motivatie, werkervaring en vooropleiding. De opleiding mbo-Verpleegkundige is bestemd voor kandidaten met een diploma Verzorgende-IG of een vergelijkbaar diploma. Heb je al een EVC-traject Verzorgende IG niveau 3 afgesloten?
Opleiding Mbo-verpleegkundige bol Mbo Niveau 4 Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
In het laatste deel van de opleiding verpleegkundige richt je je op één van de werkvelden in de gezondheidszorg om je daarin te specialiseren. Een proeve van bekwaamheid is de afsluiting van de opleiding. Het beroep voorop De beroepssituatie is het uitgangspunt van de opdrachten die je gaat doen.
Verpleegkundige ROC Nova College.
Intake verpleegkundige, niveau 4, bol. Heb jij je aangemeld voor deze opleiding of ga je dat misschien doen? Lees dan deze informatie over de intake verpleegkundige, niveau 4, bol. In de intake gaan we na of de opleiding van jouw keuze goed past bij jouw vooropleiding, talenten, ambities en groeikansen.
HBO-Verpleegkunde Breda Avans Hogeschool.
Je wordt opgeleid tot generalistisch verpleegkundige. In de eerste jaren van de opleiding volg je een breed programma. In de jaren daarna maak je ook eigen keuzes. Bijvoorbeeld over gezond gedrag, multidisciplinair samenwerken of het bevorderen van veiligheid en kwaliteit.
Verpleegkundige mbo opleiding Rijn IJssel.
De onderdelen anatomie, somatiek, pathologie, samen met verpleegkundige methodiek en vaardigheden en communicatie worden elke keer toegespitst op de verschillende branches. Je krijgt ook vakken die niet direct met een opleiding of beroep te maken hebben, maar die je wel nodig hebt voor je diploma.
Basisopleidingen verpleegkundige MBO-HBO VUmc.
Dan is de opleiding verpleegkunde van VUmc Amstel Academie echt iets voor jou. Je leert samen met je medestudenten het vak van verpleegkundige in een academisch ziekenhuis. Je ontwikkelt professionele nieuwsgierigheid, je gaat op onderzoek uit, je ziet waar kwaliteit verbeterd kan worden.
Verpleegkunde voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
Kun je in een team werken en houd je ervan je werk goed te organiseren? Dan is de opleiding Verpleegkunde aan Hogeschool Utrecht HU iets voor jou. Als verpleegkundige verleen je directe zorg aan patiënten. Maar daarnaast heb je nog een aantal belangrijke verantwoordelijkheden.
Verpleegkundige bbl mbo opleiding Zadkine Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Een mbo verpleegkundige doet meer dan injecteren en mensen wassen. Je controleert bijvoorbeeld ook of mensen de juiste medicijnen krijgen en je bent verantwoordelijk voor het behandelplan. Wil je graag werken met je hoofd, hart en handen, dan is deze opleiding iets voor jou.
Hbo-bachelor Verpleegkunde Windesheim Flevoland.
Maar je oriënteert je tijdens de opleiding Verpleegkunde op verschillende aspecten in de zorg, dus ik kan nog alle kanten op." Lees het verhaal van Simone. Afgestudeerde mbo-V'ers' en havisten en vwo'ers' die al werkervaring hebben, kunnen de opleiding Verpleegkunde volgen via de voltijdsvariant Blended learning.

Contacteer ons