Zoeken naar opleiding kraamzorg

opleiding kraamzorg
 
 
Kraamverzorgende worden? Meld je aan voor de KraamZus Academy.
Kraamverzorgende in opleiding. Ben jij ervan overtuigd dat je in de wieg bent gelegd om aan het werk te gaan in de kraamzorg en ben je in het bezit van een diploma: Verzorgende niveau 3 IG MDGO-VZ Ziekenverzorgende Verpleegkundige Meld je dan nu.
Verzorgende-IG Kraamzorg Capabel.nl.
De online leeromgeving is interactief, met duidelijke uitleg en voorbeelden en diverse webinars per onderwerp. Als Verzorgende IG Kraamzorg heb je een verantwoordelijke functie waarbij je veel vragen van jonge ouders moet beantwoorden. Je leert in de opleiding Verzorgende IG Kraamzorg over de volgende onderwerpen.:
Nieuwe kraamzorgopleiding.
Talent in de Kraamzorg is ontstaan door samenwerking van verschillende ROCs en kraamzorgorganisaties in de regio. Het aantal mensen dat voor een opleiding in de kraamzorg kiest, is de afgelopen jaren gedaald en de gemiddelde leeftijd van de kraamverzorgenden stijgt.
Opleiding gediplomeerd kraamverzorgende bij ACK Zorgmaat Kraamzorg Amsterdam Kraamzorg in Amsterdam en omstreken.
Kraamzorg is een feestje! Opleiding gediplomeerd kraamverzorgende. Wij zoeken kandidaten voor de verkorte opleiding tot kraamverzorgende M/V. Toelating voor de opleiding. Minimaal 21 jaar. Opleiding VMBO T of K / Mavo op D-niveau. Wonen in of in de omgeving van Amsterdam.
Opleiding Kraamverzorgende Kraamzorg YouChooz.nl.
Je moet wel gemotiveerd zijn om in de kraamzorg te werken. Daarnaast moet je zelf op zoek gaan naar een erkend leerbedrijf waar je kunt gaan werken tijdens je opleiding. De verkorte opleiding leidt je specifiek op voor de kraamzorg.
Wil je de opleiding tot kraamverzorgende volgen? Kraamzorg Sara Rotterdam.
Kraamzorg Sara werkt samen met meerdere ROCs. Om een BBL opleiding te volgen vragen wij van jou.: Dat je minimaal 21 jaar bent uitgezonderd BOL opleiding. Je hebt een diploma op MBO 2 niveau of vergelijkbaar. Je beschikt over een rijbewijs en een auto.
Verkorte opleiding tot kraamverzorgende RKZ Kraamzorg Rode Kruis Ziekenhuis.
RKZ Kraamzorg is een SBB erkend leer en werkbedrijf en biedt een branche erkende opleiding aan tot kraamverzorgende via het ROC. De BBL-opleiding bestaat uit ongeveer 20% les op school en 80% beroepsvorming in de praktijk en duurt 12 maanden.
Werken en leren bij ZiNkraamzorg.
Indien er weer een BBL-traject bij ons start, kun je via ons deelnemen aan een opleiding tot kraamverzorgende. Daarbij combineer je leren met betaald werken. Wil jij vooruit, van je fouten kunnen leren en jezelf blijven verbeteren? Zet jij je optimaal in om snel te groeien naar zelfstandige zorg in onze gezinnen? Met die instelling krijgen wij energie van jou! Als jij wil investeren in je groei, dan doen wij dat ook. We ondersteunen en begeleiden je met plezier. Je doet, onder toeziend oog van een gediplomeerd kraamverzorgende, ervaring op bij onze gezinnen. We zijn met name op zoek naar collegas die een overstap willen maken vanuit een aanverwante beroepsgroep naar de kraamzorg.
Werken/leren bij Kraamzorg Midden Nederland.
SBB erkend leerbedrijf voor de kraamzorg. Als erkend leerbedrijf staan we garant voor een uitdagende en gedegen opleiding tot kraamverzorgende. Kraamzorg Midden Nederland is al meer dan 10 jaar een door SBB erkend leerbedrijf. Conform de wet educatie en beroepsonderwijs WEB, artikel 7.2.10 mag Kraamzorg Midden Nederland studenten opleiden tot het beroep van kraamverzorgende.

Contacteer ons