Zoeken naar opleiding kraamzorg

opleiding kraamzorg
 
 
Leerwerktrajecten Naviva Kraamzorg.
Wij betalen de opleiding, jij ontvangt salaris. Klinkt dat goed? Dan biedt Naviva Kraamzorg voor jou diverse branche-erkende leerwerktrajecten aan. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst en de kwaliteit van de kraamzorg. Voor mensen met passie voor de kraamzorg, met of zonder zorgachtergrond.
Opleiding tot kraamverzorgende IVT kraamzorg.
Omdat er voor deze opleiding in het derde leerjaar 3 uitstroomvarianten bestaan ouderenzorg gehandicaptenzorg kraamzorg, worden er voor de BOL opleiding Verzorgende IG bij IVT kraamzorg, jaarlijks gemiddeld 8 stageplaatsen aangeboden. Het is mogelijk voor Verzorgende IG opgeleide deelnemers, die uitgestroomd zijn in de ouderen of gehandicaptenzorg, een bepaald maatwerktraject te volgen.
Verzorgende-IG BOL niveau 3 in Nijmegen ROC Nijmegen.
Bij deze opleiding starten we met keuzedelen in het 2e jaar. In het 1e studiejaar word je door de opleiding op de hoogte gebracht van de keuzemogelijkheden die je hebt. Je doet praktijkervaring op in de vorm van stages Beroepspraktijkvorming, BPV.
Beroepsopleidingen ROC Horizon College.
Je kunt bijvoorbeeld werken in de thuiszorg, kraamzorg, gehandicaptenzorg, in een ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis. Je kunt ook werken als persoonlijk begeleider in een dagactiviteiten-centrum, een trainingscentrum of als persoonlijk begeleider in het vrije bedrijf. In de opleiding Verzorgende IG individuele gezondheidszorg leer je mensen helpen die dat zelf niet meer kunnen.
Kraamverzorgende Branche-erkende opleiding.
een passende werk of stageplek in de kraamzorg. De opleiding tot kraamverzorgende is een branche erkende opleiding en duurt één volledig kalenderjaar. Je volgt de opleiding kraamverzorgende in een combinatie van werken en leren, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen.
Kraamzorg NCOI Opleidingen en Trainingen.
Bij NCOI leert u in korte tijd wat werken in de kraamzorg inhoudt. In de MBO Basisopleiding Kraamzorg krijgt u zicht op de taken, rollen en vaardigheden die een kraamverzorgende heeft. Na afronding van dit programma kunt u een ondersteunende functie uitvoeren bij onder andere een consultatiebureau of verloskundige praktijk. Opleiding kraamzorg op erkend MBO-niveau.
Vacatures BG Vallei.
MBO opleiding Amersfoort. sollicitatie inlichtingen formulier 2018. Wil je een indruk van het vak kraamverzorgende? Klik dan hier! Voor al onze vacatures geldt: je moet woonachtig zijn in ons werkgebied! Doe hiervoor de postcode check op onze website. Woon je in ons werkgebied en wil je graag aan de slag bij een regionale kraamorganisatie? Vul het sollicitatie formulier in, aangevuld met je motivatie en duidelijke omschrijving waarom je de overstap naar ons zou willen maken. Daarnaast vermeldt je hoeveel uur per maand je zou willen werken. Stuur je brief en het sollicitatieformulier naar info@bgvallei.nl. sollicitatie inlichtingen formulier 2018. Vragen over onze kraamzorg?
Artikel 3.12 Leerlingsalarissen verkorte opleiding tot Kraamverzorgende BBL CAO Kraamzorg.
9 Aanbevelingen ter verbetering van de arbeidsomstandigheden. 10 Model individuele arbeidsovereenkomst van de cao Kraamzorg. 11 Inhoud Sociaal Plan. 14 Adressen van partijen bij de cao. Artikel 3.12 Leerlingsalarissen verkorte opleiding tot Kraamverzorgende BBL. Artikel 3.12 Leerlingsalarissen verkorte opleiding tot Kraamverzorgende BBL.
Opleidingen Gezond Wel Landstede MBO.
Dienstverlening BOL/BBL Niveau 2 Dronten, Harderwijk, Raalte, Zwolle. Maatschappelijke Zorg n3 BOL/BBL Niveau 3 Harderwijk, Lelystad, Raalte, Zwolle. Verzorgende Individuele Gezondheidszorg BOL/BBL Niveau 3 Harderwijk, Lelystad, Raalte, Zwolle. Maatschappelijke Zorg en Verzorgende Individuele Gezondheidszorg: Dubbelkwalificatie BOL/BBL Niveau 3 Raalte, Zwolle.

Contacteer ons