Resultaten voor opleiding psychologie hbo

opleiding psychologie hbo
 
 
Psychologie BSc Universiteit Leiden.
3 jaar Onderwijsvorm. Ik ben Jara van den Bosch en ik studeer Psychologie. Voor die opleiding ben ik studentambassadeur. Je kunt me tegenkomen tijdens de voorlichtingsactiviteiten en op je eigen school tijdens één van onze schoolbezoeken. Heb je nog vragen over Psychologie?
Toegepaste Psychologie.
Een professional, die werkt vanuit de toegepaste psychologie draagt bij aan individuele en maatschappelijke oplossingen. Voorbeelden van functies die je met toegepastepsychologie kunt vervullen zijn; beleidsadviseur, trainer, marktonderzoeker, preventiewerker, toegepast arbeidspsycholoog, medewerker werving en selectiebureau, assistent-psycholoog, mediator, loopbaanbegeleider en jongerenhulpverlener. Docent en diploma. De opleiding wordt verzorgd door een docent met veel praktijk ervaring en wordt afgesloten met een door de docent gemaakt examen. Indien het examen met goed gevolg is afgelegd door de student, dan ontvangt deze een diploma op HBO niveau van het Opleidings Instituut Bonaire OIB.
Post HBO Psychologie en Coaching ISBW.
ISBW is al 85 jaar dé toonaangevende managementopleider van Nederland. Een ISBW-diploma wordt dan ook hoog aangeschreven door het Nederlandse bedrijfsleven. De opleiding Post HBO Psychologie en Coaching duurt 6 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd.
Psychologie en Coaching in Toegepaste Psychologie NCOI Opleidingen en Trainingen.
Een opleiding toegepaste psychologie in deeltijd is ideaal voor u als u een drukke baan heeft of om een andere reden geen voltijdopleiding kunt volgen. U volgt de bijeenkomsten in de avonduren, op een doordeweekse dag of op een zaterdag. HBO Toegepaste Psychologie.
Opleiding psychologie kiezen: Welke past bij jou? Studentum.nl.
Een multiculturele, dynamische. HBO Bachelor Toegepaste psychologie Jeugd en kinderpsychologie Klassikaal. Wil je HBO Kinderpsychologie studeren? Met de opleiding HBO Psychologie Jeugd en kinderpsychologie van NTI haal je een erkend. Waarom blijven sommige mensen te veel alcohol drinken terwijl ze eigenlijk graag willen stoppen?
Bachelor Psychologie Erasmus University Rotterdam.
De opleiding is in de afgelopen jaren 11 keer door studenten verkozen tot beste opleiding Psychologie van Nederland.; Er komen onderwerpen aan bod uit de verschillende richtingen binnen de psychologie.; Door het intensieve en activerende onderwijs, in groepen van 12 studenten, leer je de stof, je medestudenten en docenten goed kennen.;
Toegepaste Psychologie Hogeschool Saxion.
Waarom gedraagt iemand zich zoals hij doet? En waarom doet hij zo gestrest op het werk? Als jij interesse hebt in het waarom van gedrag én snel verbanden ziet, dan is de opleiding Toegepaste Psychologie TP een mooie start van jouw toekomst.
HBO Bachelor Toegepaste Psychologie Capabel.nl.
Kijk bij Capabel Hogeschool onder Bachelor Toegepaste Psychologie voltijd of die opleiding wat voor jou is. Je kan je voor de HBO Bacheloropleiding via Capabel Onderwijs Groep zonder verplichtingen aanmelden. Er wordt dan vanuit Capabel Hogeschool contact met je opgenomen over de mogelijkheden.
Toegepaste Psychologie voltijd Nijmegen HAN.nl.
Zoeken op trefwoord. HAN.nl Bachelor opleidingen Toegepaste Psychologie. Toegepaste Psychologie hbo voltijd Nijmegen. Wil jij van gedrag je vak maken? Dan is Toegepaste Psychologie deopleiding voor jou! Bij de opleiding Toegepaste Psychologie leer je hoe je de krachten en talenten van mensen kunt ontdekken en versterken.

Contacteer ons