Resultaten voor opleiding psychologie

opleiding psychologie
 
 
HBO opleiding Toegepaste Psychologie? HBO Drechtsteden Op maat HBO opleidingen HBO Drechtsteden HBO Drechtsteden.
Dan is Toegepaste Psychologie de opleiding voor jou! Aanmelden Stel een vraag Lesprogramma. Wat is Toegepaste Psychologie? Tijdens de bachelor Toegepaste Psychologie leer je psychologische theorieën om het gedrag van mensen beter te begrijpen. De opleiding is heel praktijkgericht: je leert veel praktische vaardigheden die je meteen kunt toepassen.
Toegepaste Psychologie Hogeschool Saxion.
Tijdens de opleiding Toegepaste Psychologie ontdek je hoe je psychologische kennis kunt gebruiken in de praktijk. Jij leert hoe mensen zich weer zo goed mogelijk kunnen redden in het dagelijks leven, tijdens de studie of op het werk. Vanaf het derde studiejaar is het mogelijk je te specialiseren in drie uitstroomprofielen.
Toegepaste Psychologie in 9 maanden ICM Opleidingen Trainingen.
Ik heb ICM als instituut, de hulp van diens medewerkers en de opleiding/locatie en de trainer als zeer positief ervaren. De opleiding Psychologie in 9 maanden is een goede cursus om kennis te maken met de basisprincipes van psychologie. Alle onderdelen komen aan bod.
Bachelor Psychologie Erasmus University Rotterdam.
Meer over de inhoud van deze opleiding. Waarom deze opleiding? De opleiding is in de afgelopen jaren 11 keer door studenten verkozen tot beste opleiding Psychologie van Nederland.; Er komen onderwerpen aan bod uit de verschillende richtingen binnen de psychologie.;
Psychologie en Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
In de NVAO-geaccrediteerde opleiding Bachelor Toegepaste Psychologie specialisatie Kinderpsychologie en pedagogiek ontwikkelt u zich in kinder en jeugdpsychiatrie. Ook leert u over het begeleiden van ouders en verzorgers bij de opvoeding van hun kinderen. Master Toegepaste Psychologie voor Professionals specialisatie Kinder en jeugdpsychologie.
Psychologie BSc Universiteit Leiden.
Voltijd Deeltijd Start. Ik ben Jara van den Bosch en ik studeer Psychologie. Voor die opleiding ben ik studentambassadeur. Je kunt me tegenkomen tijdens de voorlichtingsactiviteiten en op je eigen school tijdens één van onze schoolbezoeken. Heb je nog vragen over Psychologie?
Wo-opleiding Psychologie.
De totale opleiding Psychologie duurt dus vier of vijf jaar. Wat doe je tijdens de opleiding? De bacheloropleiding Psychologie begint met een basisprogramma van twee jaar waarin je kennismaakt met het vakgebied. Je krijgt inleidende vakken in de verschillende richtingen binnen de psychologie, zoals.:
Psychologie Bachelors Universiteit Utrecht.
Heb je geen hekel aan biologie, wiskunde en Engels? Wil je een pittige wetenschappelijke opleiding? Kom dan Psychologie studeren in Utrecht. Schrijf je in. Jasper is onderzoeker bij Psychologie. Lees welk advies hij voor je heeft. Bloys studeert Psychologie. Lees hoe dat haar bevalt.
Opleiding Psychologie Vacatures aangeboden Indeed.nl.
BeLife Zorg BV Rotterdam 2 plaatsen. Wij verwachten van jou een afgeronde universitaire opleiding richting Psychologie, bij voorkeur Klinische of Medische Psychologie aangevuld met een afgeronde. 19 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor BeLife Zorg BV Vacatures in Rotterdam.

Contacteer ons