Op zoek naar opleiding psychologie?

opleiding psychologie
 
 
Training of opleiding Psychologie en Coaching in deeltijd volgen? NCOI Opleidingen en Trainingen.
Schrijf u nu in voor een opleiding of training op het gebied van psychologie en coaching van NCOI Opleidingen en krijg begrip voor de ander! De voordelen wanneer u kiest voor NCOI. Psychologie en Coaching: 70 opleidingen. Kies een onderwerp.
88 Opleidingen Cursussen Psychologie vergelijken Springest.
Duur lang kort. Duur kort lang. Psychologie in de Praktijk. s-Hertogenbosch, Amersfoort en 14 andere regio's.' Wat leer ik in de opleiding Psychologie in de Praktijk? Centraal in de opleiding Psychologie in de Praktijk staat het beter leren kennen va.
Psychologie Opleidingen Bacheloropleidingen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Hbo/wo afgeronde opleiding. Instromen in de bachelor Psychologie op basis van een afgeronde hbo of wo opleiding zonder vwo-diploma? Dat kan als je hiernaast ook een deelcertificaat hebt behaald voor het vak Wiskunde A of B of C op 6 vwo-niveau.
Toegepaste Psychologie Hogeschool Leiden.
Bij de opleiding Toegepaste Psychologie van Hogeschool Leiden heb je echter ook de kans om in de hoofdfase van je opleiding deel te nemen aan onze pre-universitaire minor. Hiermee kun je drempelloos instromen naar één van de vijf niet-klinische specialisaties binnen het masterprogramma Psychologie van de Universiteit Leiden.:
Psychologie studeren.
Het gevolg hiervan is dat de opleiding psychologie voortaan uit twee delen bestaat: een bachelor-deel van 3 jaar en een master-deel van 1 of 2 jaar afhankelijk van de richting die je dan kiest. Met de studie wordt je psycholoog en geen psychiater, daarvoor moet je namelijk arts zijn.
Psychologie BSc.
Ik ben Jara van den Bosch en ik studeer Psychologie. Voor die opleiding ben ik studentambassadeur. Je kunt me tegenkomen tijdens de voorlichtingsactiviteiten en op je eigen school tijdens één van onze schoolbezoeken. Heb je nog vragen over Psychologie? Mail me dan!
Bekijk al onze opleidingen over Psychologie NTI.
Neem snel een kijkje bij de opleiding psychologie van jouw keuze! 79 opleidingen en cursussen gevonden in Psychologie Snel naar: Masters 1 HBO Bachelor opleidingen 9 Korte HBO-programma's' 42 Losse modules 1 Beroepsopleidingen 6 Cursussen 13. Master in Toegepaste psychologie voor professionals Psycholoog worden?
cta_education-central-list item niet verwijderen! Studiekiezer Kom verder. Saxion.
Je verkent verschillende psychologische velden' Ik" wist altijd al dat ik een creatieve of sociale opleiding wilde gaan doen. Toegepaste Psychologie trok mij erg aan en nu ik deze opleiding doe, is de opleiding ook wat ik ervan verwacht had.
Hbo-opleiding Toegepaste Psychologie.
Overigens heet deze opleiding bij sommige instellingen gewoon Psychologie. Echter, je wordt bij de hbo-opleiding Toegepaste Psychologie niet opgeleid tot wetenschappelijk onderzoeker, wat wel het geval is bij de universitaire studie Psychologie. De nadruk ligt daarentegen juist op het leren van praktische beroepsvaardigheden, die je later meteen kunt toepassen in je werk.

Contacteer ons