Resultaten voor opleiding psychologie

opleiding psychologie
 
 
Opleiding Toegepaste Psychologie Hogeschool van Amsterdam.
Heb je interesse in het effect dat het leven in de stad op het gedrag van mensen heeft? Dan is Toegepaste Psychologie wellicht geschikt voor jou. Toegepaste Psychologie is een uitdagende en sociale opleiding. Je ontwikkelt je talenten en leert om duurzaam in te spelen op gedragsvraagstukken.
Toegepaste Psychologie.
Tijdens de stage functioneer je als junior toegepast psycholoog. De stageperiode is een leerfase, waarin je onder begeleiding van het stagebedrijf werkt aan jouw eigen ontwikkeling als professional en aan de ontwikkeling van je specifieke kennis en vaardigheden als toegepast psycholoog. Bij de opleiding Toegepaste Psychologie is het mogelijk om verder te kijken dan Nederland alleen.
Toegepaste Psychologie voltijd Eindhoven Fontys.
Een student Toegepaste Psychologie heeft interesse in het gedrag van mensen. Ook een onderzoekende houding is heel belangrijk. Je leert tijdens de studie kritisch naar jezelf te kijken. Wanneer je daarnaast gevoel hebt voor exacte vakken, zoals wiskunde, is de opleiding Toegepaste Psychologie mogelijk iets voor jou.
Toegepaste Psychologie Hanzehogeschool Groningen Studiekeuze123.
Dan past de studie Toegep. De opleiding Toegepaste Psychologie leert je praktisch gebruik te maken van kennis en methoden uit de psychologische wetenschap. Tijdens de opleiding bestudeer je het gedrag van mensen en leer je hoe je gedrag beoordelen en beïnvloeden.
Toegepaste Psychologie Hogeschool Saxion.
Tijdens de opleiding Toegepaste Psychologie ontdek je hoe je psychologische kennis kunt gebruiken in de praktijk. Jij leert hoe mensen zich weer zo goed mogelijk kunnen redden in het dagelijks leven, tijdens de studie of op het werk. Vanaf het derde studiejaar is het mogelijk je te specialiseren in drie uitstroomprofielen.
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
Benieuwd welke opleiding in psychologie en coaching het beste bij je past? Bij vrijwel alle opleidingen kun je gratis het lesmateriaal inzien. Ga snel naar de opleiding van je keuze en vraag daar de proefles aan. Je ontvangt deze binnen enkele minuten per e-mail.
Toegepaste Psychologie Hbo-opleiding Hogeschool Leiden.
Er zijn verschillende mogelijkheden om door te stromen naar een master op wo-niveau. Meestal volg je dan eerst een pre-masterprogramma, maar bij de opleiding Toegepaste Psychologie van Hogeschool Leiden heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een pre-universitaire minor.
Bekijk al onze opleidingen over Psychologie NTI.
Bovendien kun je elke dag starten. Neem snel een kijkje bij de opleiding psychologie van jouw keuze! 53 opleidingen en cursussen gevonden in Psychologie Snel naar: Masters 1 HBO Bachelor opleidingen 8 HBO-programma's' 17 Beroepsopleidingen 5 Cursussen 15. Master in Toegepaste psychologie voor professionals Psycholoog worden?
Psychologie Bachelors Universiteit Utrecht.
Heb je geen hekel aan biologie, wiskunde en Engels? Wil je een pittige wetenschappelijke opleiding? Kom dan Psychologie studeren in Utrecht. Schrijf je in. Jasper is onderzoeker bij Psychologie. Lees welk advies hij voor je heeft. Bloys studeert Psychologie. Lees hoe dat haar bevalt.

Contacteer ons