Resultaten voor opleiding psychologie

opleiding psychologie
 
 
Wo-opleiding Psychologie.
De totale opleiding Psychologie duurt dus vier of vijf jaar. Wat doe je tijdens de opleiding? De bacheloropleiding Psychologie begint met een basisprogramma van twee jaar waarin je kennismaakt met het vakgebied. Je krijgt inleidende vakken in de verschillende richtingen binnen de psychologie, zoals.:
WO Psychologie.
Zoek een bijbaan in de lijn van de opleiding Psychologie. Is er werk na de opleiding Psychologie? Psychologen zijn onder meer werkzaam in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en de wetenschap. Je kunt gaan werken als relatietherapeut, gezondheidszorgpsycholoog, studiecoach, hulpverlener in een psychiatrisch ziekenhuis, onderzoeker, docent, HR-manager, loopbaanadviseur of beleidsmedewerker.
Basisopleiding Psychologie ISBW.
De modules Algemene psychologie en Psychologie en persoonlijkheid sluit je af met een digitaal examen. De module Ontwikkelings en levensfasepsychologie rond je af met een praktijkgerichte opdracht. Behaal je voor al deze onderdelen een voldoende, dan ontvang je het diploma Basisopleiding Psychologie. De opleiding Basisopleiding Psychologie duurt 1 jaar.
Toegepaste Psychologie Hanzehogeschool Groningen Studiekeuze123.
Je werkt daarbij intensief samen. De opleiding Toegepaste Psychologie leert je praktisch gebruik te maken van kennis en methoden uit de psychologische wetenschap. Tijdens de opleiding bestudeer je het gedrag van mensen en leer je hoe je gedrag kunt beoordelen en beïnvloeden.
Toegepaste Psychologie in 9 maanden ICM opleidingen trainingen.
De opleiding Toegepaste Psychologie van ICM biedt je de mogelijkheid om het diploma te behalen.: Toegepaste Psychologie diploma. Tijdens deze opleiding schrijf je praktijkopdrachten. Indien je alle opdrachten met een positief resultaat afsluit, ontvang je het officiële ICM Toegepaste Psychologie diploma.
Opleidingsinstituut PPO.
Welkom bij Opleidingsinstituut PPO. Hét instituut in Noordoost-Nederland voor postmasteropleidingen binnen de Psychologie en de Orthopedagogiek. We verzorgen beroepsopleidingen die leiden tot een BIG-registratie en nascholingsactiviteiten voor psychologen en orthopedagogen. Hierbij werken we nauw samen met de Rijksuniversiteit Groningen en de praktijkopleidingsinstellingen. Opleiding tot GZ-psycholoog.
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
Vraag een gratis proefles aan. Benieuwd welke opleiding in psychologie en coaching het beste bij je past? Bij vrijwel alle opleidingen kun je gratis het lesmateriaal inzien. Ga snel naar de opleiding van je keuze en vraag daar de proefles aan.
Opleiding De psychologie van het Lichaam Annet van Laar.
De opleiding De Psychologie van het Lichaam is opgericht en ontwikkeld door Annet van Laar voor professionals, die naast hun oorspronkelijke vakdeskundigheid het vermogen willen ontwikkelen om lichaamstaal te verstaan en doeltreffend te integreren in hun coachings, trainings of begeleidingspraktijk.
Opleiding Psychologie-vacatures februari 2019 Indeed.nl.
Studeer je SPH, MWD, Pedagogiek of Psychologie? Muntendam 1 plaats. Je volgt momenteel de opleiding SPH, MWD, Pedagogiek of Psychologie. Studeer je SPH, MWD, Pedagogiek of Psychologie en wil je graag de theorie toepassen in de. 13 dagen geleden vacature opslaan meer.

Contacteer ons