Meer resultaten voor opleiding psychologie

opleiding psychologie
 
 
Psychologie Bachelors Universiteit Utrecht.
Heb je geen hekel aan biologie, wiskunde en Engels? Wil je een pittige wetenschappelijke opleiding? Kom dan Psychologie studeren in Utrecht. Schrijf je in. Jasper is onderzoeker bij Psychologie. Lees welk advies hij voor je heeft. Bloys studeert Psychologie. Lees hoe dat haar bevalt.
Psychologie Erasmus University Rotterdam.
Meer over de inhoud van deze opleiding. Waarom deze opleiding? De opleiding is in de afgelopen jaren 11 keer door studenten verkozen tot beste opleiding Psychologie van Nederland.; Er komen onderwerpen aan bod uit de verschillende richtingen binnen de psychologie.;
Toegepaste Psychologie.
Je maakt kennis met de hoofdthema's' van Toegepaste Psychologie. Je zult moeten laten zien of je geschikt bent voor de opleiding en voor het werkveld. Je krijgt theorie in hoor en werkcolleges, je werkt samen met studiegenoten in simulaties van opdrachten uit de praktijk en je krijgt veel vaardigheidstrainingen.
Bachelor Psychologie Radboud Universiteit.
Psychologie" is overal om je heen. Alles wat je leert over menselijk gedrag, zie je meteen terug in je eigen omgeving" Sofie. Waar gaat deze studie over? In de studie Psychologie onderzoek je het gedrag, de gedachten en de emoties van mensen.
Bekijk al onze opleidingen over Psychologie NTI.
Bovendien kun je elke dag starten. Neem snel een kijkje bij de opleiding psychologie van jouw keuze! 80 opleidingen en cursussen gevonden in Psychologie Snel naar: Masters 1 HBO Bachelor opleidingen 9 HBO-programma's' 42 Losse modules 1 Beroepsopleidingen 6 Cursussen 14. Master in Toegepaste psychologie voor professionals Psycholoog worden?
Opleiding Toegepaste Psychologie Hogeschool van Amsterdam.
Tijdens de opleiding Toegepaste Psychologie leer je hoe je het gedrag van mensen kan begrijpen en beïnvloeden. Het grootstedelijke karakter van Amsterdam is zoveel mogelijk verwerkt in de lesstof. Hierdoor kan je als toekomstig toegepast psycholoog inspelen op grootstedelijke psychologische vraagstukken. Bekijk video's' over Toegepaste Psychologie.
Toegepaste Psychologie voltijd Nijmegen HAN.nl.
Aanmelden voor Toegepaste Psychologie? Als je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden kun je je aanmelden voor de opleiding Toegepaste Psychologie vanaf 1 oktober 2017 tot uiterlijk 15 januari 2018 23.59 uur. Omdat de opleiding een Selectie Plaatsing procedure heeft, doe je geen studiekeuzecheck.
Psychologie studeren.
Het gevolg hiervan is dat de opleiding psychologie voortaan uit twee delen bestaat: een bachelor-deel van 3 jaar en een master-deel van 1 of 2 jaar afhankelijk van de richting die je dan kiest. Met de studie wordt je psycholoog en geen psychiater, daarvoor moet je namelijk arts zijn.
Toegepaste Psychologie voltijd Eindhoven Fontys.
Een student Toegepaste Psychologie heeft interesse in het gedrag van mensen. Ook een onderzoekende houding is heel belangrijk. Je leert tijdens de studie kritisch naar jezelf te kijken. Wanneer je daarnaast gevoel hebt voor exacte vakken, zoals wiskunde, is de opleiding Toegepaste Psychologie mogelijk iets voor jou.

Contacteer ons