Resultaten voor opleiding psychologie

opleiding psychologie
 
 
Reviews over Toegepaste Psychologie Fontys Hogeschool in Eindhoven.
Wil jij Toegepaste Psychologie studeren in Eindhoven? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Toegepaste Psychologie en de Fontys Hogeschool in het algemeen.
Thuisstudie, BOL of BBL opleiding psychologie bblopleidingen.org.
Je kunt bijvoorbeeld bij de NTI de MBO module volgen of een andere cursus die aansluit op psychologie. Overzicht psychologie opleidingen. Wil je graag aan de slag met de opleiding psychologie? Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van verschillende psychologie opleidingen.
Welke richtingen zijn er allemaal in de psychologie? PsyBlogNL.
Ook kan je werken als onderzoeker, je kunt hier meer over lezen in ons artikel over prestatie innovatie en topsport. Gepost in: Psychologie als Vakgebied. Tags: arbeids en organisatie psychologie, bacheloropleiding, forensische psychologie, kind en jeugd psycholoog, klinische psychologie, master, opleiding, psychologie, richting, specialisatie, sportpsychologie, studeren, verdieping.
Psychologie in 7 dagen.
De studiebegeleider checkt hiermee of de opleiding aansluit bij jouw leerdoelen. De mastermodule Psychologie en persoonskenmerken bestaat uit 7 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 14 weken en staat gelijk aan 8 ECTS. Je tijdsinvestering is circa 16 uur zelfstudie per week inclusief collegedagen.
Psychologie Waar kan ik dit studeren? Qompas StudieKeuze.
Voor deze informatie is gebruik gemaakt van gegeven uit de Studiekeuzedatabase. Het kan zijn dat je niet iedere opleiding terug vindt in de tabel, de ontbrekende opleidingen zijn dan niet recent beoordeeld. Het volledige aanbod van de opleiding Psychologie vind je op deze pagina onder de tabel.
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
Benieuwd welke opleiding in psychologie en coaching het beste bij je past? Bij vrijwel alle opleidingen kun je gratis het lesmateriaal inzien. Ga snel naar de opleiding van je keuze en vraag daar de proefles aan. Je ontvangt deze binnen enkele minuten per e-mail.
Overzicht van beroepen met studierichting Psychologie NationaleBeroepengids.nl.
Beroep in de Spotlight. Opleidingen per branche/sector. Opleidingen per beroepsgroep. Opleidingen per onderwerp. De juiste baan. U bevindt zich hier: Home Studierichtingen Psychologie. Opleidingen en cursussen. Vijf redenen om te starten met een thuisopleiding! De populairste ICT Beroepen van 2017.
Psychologie in Organisaties AOG School of Management.
In het kort. De opleiding Psychologie in Organisaties is voor managers en professionals die er zich van bewust zijn dat fundamenteel inzicht in gedrag en organisatiepsychologie hen helpt bij het organiseren, verbinden en motiveren van mensen in en tussen organisaties. Na de opleiding Psychologie in Organisaties.
WO Psychologie.
Zoek een bijbaan in de lijn van de opleiding Psychologie. Is er werk na de opleiding Psychologie? Psychologen zijn onder meer werkzaam in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en de wetenschap. Je kunt gaan werken als relatietherapeut, gezondheidszorgpsycholoog, studiecoach, hulpverlener in een psychiatrisch ziekenhuis, onderzoeker, docent, HR-manager, loopbaanadviseur of beleidsmedewerker.

Contacteer ons