Resultaten voor opleiding verloskundige

opleiding verloskundige
 
 
Academie Verloskunde Amsterdam en Groningen.
Bijscholing tot versiekundige. AVAG is een onderwijs en onderzoeksinstituut op het gebied. van de verloskunde midwifery. Zij leidt studenten op tot verloskundige. en verricht onderzoek op het gebied van Midwifery Science. Vrijdag 5 oktober 2018. verdiep je verloskundige kennis met.
voltijd bachelor Verloskunde Hogeschool Rotterdam.
Lijkt het je leuk om zwangere vrouwen en hun partners te begeleiden en te adviseren bij hun kinderwens, zwangerschap, baring en kraambed? Dan is de opleiding Verloskunde echt iets voor jou! Als verloskundige begeleid je vrouwen in de periode dat ze zwanger willen worden totdat de baby een week oud is.
Klinisch verloskundige UMC Utrecht.
Verberg extra informatie Klinisch verloskundige. De opleiding Klinisch Verloskundige is bedoeld voor verloskundigen die de opleiding tot verloskundige hebben afgerond en die werken als Klinisch Verloskundige in opleiding. De ingangseisen zijn.: een afgeronde verloskundige opleiding. geregistreerd als verloskundige conform de Wet BIG.
Verloskunde Hogeschool Rotterdam Studiekeuze123.
Dan is de opleiding Verloskunde echt iets voor jou! Als verloskundige begeleid je vrouwen in de periode dat ze zwanger willen worden totdat de baby een week oud is. Dit betekent dat je veel moet weten over het verloop van het geboorteproces.
Meer informatie over Verloskunde studeren?
Hbo-opleiding Verloskunde.
zelfstandig verloskundige in een eigen groepspraktijk. verloskundige in dienstverband in een praktijk, gezondheidscentrum of opleiding in de eerste lijn. waarnemer in de praktijk van een collega, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie. verloskundige in dienstverband in een ziekenhuis in de tweede lijn.
Verloskundige: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Vacatures voor Verloskundige.: Mensen vonden ons op: Job Verloskundige, Baan Verloskundige, Verloskundige Worden, Functie-eisen Verloskundige, Verantwoordelijkheden Verloskundige, Functieprofiel Verloskundige, Wat doet een Verloskundige, Werken als Verloskundige. Verloskundige worden: Opleiding tot verloskundige. Om Verloskundige te worden moet je de HBO opleiding Verloskunde hebben afgerond.
Verloskundige in opleiding Verloskundigenpraktijk Voorhout.
Ik ben Froukje, 28 jaar en eerstejaars verloskundige in opleiding aan de AVAG in Amsterdam. Van 12 maart tot en met 25 maart loop ik hier stage in de praktijk en kunnen jullie mij tegenkomen tijdens de kraamvisites, het spreekuur of de bevalling.
HBO Verloskunde kiesjestudie.nl.
Al tijdens hun opleiding vinden vroedvrouwen het een mooi vak, al betreuren ze dat er weinig te kiezen valt. Verloskundigen zijn zelfstandige medische beroepsbeoefenaars, die aanstaande ouders begeleiden tijdens zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Dankzij die begeleiding bevallen veel Nederlandse vrouwen thuis. Als een zwangerschap of bevalling niet goed verloopt, verwijst een verloskundige naar de gynaecoloog.

Contacteer ons