Op zoek naar opleiding verloskundige?

opleiding verloskundige
 
 
Vereniging Verloskunde Homeopathie HOME.
Wil je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en de pasgeboren baby op een veilige en natuurlijke manier benaderen? Of je nou zwanger bent, een verloskundige met interesse in de Post-HBO opleiding Verloskunde en Homeopathie, of al homeopathisch verloskundige bent, bij Verloskunde en Homeopathie vind je de juiste informatie.
De verloskundigen.
Naast de opleiding tot verloskundige heb ik ook de basisopleiding echoscopie gevolgd en kan ik als het nodig is een echo maken. Rian de Winter Steltenpool. Ik werk als waarnemend verloskundige voor de praktijk. Net als Lizzy heb ik tijdens mijn opleiding hier stage gelopen.
Klinisch verloskundige UMC Utrecht.
Hierin krijgt de feedback, het leerproces en de beoordeling door de supervisor een plaats. De opleiding Klinisch Verloskundige is bedoeld voor verloskundigen die de opleiding tot verloskundige hebben afgerond en die werken als Klinisch Verloskundige in opleiding. een afgeronde verloskundige opleiding.
Verpleegkunde Verloskunde HZ University of Applied Sciences.
Je kunt als verloskundige aan de slag in een verloskundigen praktijk of een eigen praktijk opzetten. Na de opleiding heb je verschillende opties om door te studeren. Zo kun je de master Verpleegkundig Specialist of de master Verpleegkunde-Vroedkunde in Antwerpen volgen.
De verloskundigen.
Bonny Jongsma Verloskundige. Nadat ik in 2010 de opleiding tot verloskundige heb afgerond ben ik gelijk aan de slag gegaan bij Geboortecentrum Gemini. In 2013 heb ik de opleiding tot echoscopiste behaald en maak ik ook echos in de praktijk.
Verloskundigen in opleiding: Verloskundigenpraktijk Kaag Braassem.
Mijn naam is Angela Bik en de komende periode loop ik stage bij verloskundigenpraktijk Kaag Braassem. Ik ben verloskundige in opleiding aan Hogeschool Rotterdam en deze stage is bedoeld om met de verloskundige mee te kijken hoe dit mooie vak in de praktijk wordt toegepast.
Opleidingsinstituten SEO en NT RIVM.
andere relevante informatie voor cursisten. Opleiding valt onder master medical imaging, geaccrediteerd door NVAO april 2012 en vernieuwd in 2017. Diploma geaccrediteerd door BEN, KNOV Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, NVOG Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie en stichting ADAP.
Verloskundige in opleiding t Hart Verloskunde.
Verloskundige in opleiding. Home Verloskundige in opleiding Verloskundige in opleiding. x Zoek Meest recente berichten. ZwangerHap Nieuws van de diƫtiste. Word Wijs in het blagenparadijs. Dienstrooster april 2019. In Verloskundige in opleiding. By Jorieke van Riel. Verloskundige in opleiding. Een nieuwe verloskundige in opleiding.
Kennispoort Verloskunde.
Kennispoort Verloskunde richt zich speciaal op de circa 4.000 personen, die in Nederland professioneel zorg verlenen bij zwangerschap en geboorte. De meerderheid van de geregistreerde gebruikers zijn actief als zoals verloskundige in opleiding, gynaecoloog in opleiding, verpleegkundige, kraamhulp, verloskundig actieve huisartsen, kinderarts, of als docent danwel als onderzoeker aan onderwijs en onderzoeksinstellingen.

Contacteer ons