Meer resultaten voor opleiding verloskundige

opleiding verloskundige
 
 
Scholieren.com.
Verloskunde voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Gaat het welzijn van zwangere vrouwen, hun partners en hun baby's' jou aan het hart, dan is dit de opleiding die je zoekt! Lees meer over de opleiding Verloskunde. Meld je aan voor de Open Avond op woensdag 4 april.
wetten.nl Regeling Besluit opleidingseisen en deskundigheidsgebied verloskundige 2008 BWBR0024254.
2 Onverminderd artikel 5 blijven ten aanzien van de studenten die op 1 september 2008 de opleiding nog op de voet van het Besluit opleidingseisen en deskundigheidsgebied verloskundige volgen, de artikelen 2 tot en met 10 en 12 tot en met 18 van dat Besluit van kracht, met dien verstande dat in artikel 13, tweede lid, in plaats van richtlijn 80/155/EEG gelezen wordt richtlijn 2005/36/EG.
Verloskundige in opleiding Verloskundige Praktijk Meerssen.
043 364 2570. 06 54 306425 SPOED. verloskundige in opleiding. VERLOSKUNDIGE IN OPLEIDING. Wij investeren als praktijk graag in de kwaliteit van toekomstige verloskundigen. Om deze reden loopt er een aantal keer per jaar een student verloskunde van de academie verloskunde Maastricht stage in onze praktijk.
Verpleegkunde Verloskunde HZ University of Applied Sciences.
Je werkt graag met mensen, van jong tot oud. Je ziet jezelf zowel als verpleegkundige en verloskundige aan de slag gaan. Kies dan voor de gecombineerde opleiding Verpleegkunde Verloskunde aan de HZ! De opleiding Verpleegkunde Verloskunde is een gecombineerde opleiding.
Een nieuwe verloskundige in opleiding t Hart Verloskunde.
By Jorieke van Riel. Een nieuwe verloskundige in opleiding. Vandaag start er in onze praktijk een nieuwe verloskundige in opleiding. Benne Cosijnse start vandaag haar stageperiode bij ons. Benne is 21 jaar, komt uit Soest en is derdejaars studente aan de Academie Verloskunde in Maastricht.
Hbo-opleiding Verloskunde.
zelfstandig verloskundige in een eigen groepspraktijk. verloskundige in dienstverband in een praktijk, gezondheidscentrum of opleiding in de eerste lijn. waarnemer in de praktijk van een collega, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie. verloskundige in dienstverband in een ziekenhuis in de tweede lijn.
Verloskunde opleiding HBO Bachelor.
Je kunt ook voor een hulpverleningsorganisatie werken als verloskundige in een ontwikkelingsland. Master of Science, Verloskundige opleiding in het AMC te Amsterdam samenwerking VU/AMC. Deze opleiding leidt op tot verloskundig onderzoeker, manager of onderwijsmedewerker op WO niveau. De 2 jarige HBO-master Klinische Verloskundige samenwerking Hogeschool Rotterdam/Erasmus Universiteit en de Stichting Rotterdamse Opleidingen tot Verloskundige.
Opleiding tot verloskundige Nova Verloskundigen Praktijk.
Home Opleiding tot verloskundige. Opleiding tot verloskundige. Wij zijn een opleidingspraktijk voor studenten verloskunde. Dit houdt in dat wij door het jaar heen regelmatig studenten begeleiden tijdens hun stage. Ze leren onder supervisie zelfstandig werken door spreekuren te doen en bevallingen en kraambedden te begeleiden.

Contacteer ons