Meer resultaten voor opleiding verloskundige

opleiding verloskundige
 
 
Verpleegkunde Verloskunde HZ University of Applied Sciences.
Je werkt graag met mensen, van jong tot oud. Je ziet jezelf zowel als verpleegkundige en verloskundige aan de slag gaan. Kies dan voor de gecombineerde opleiding Verpleegkunde Verloskunde aan de HZ! De opleiding Verpleegkunde Verloskunde is een gecombineerde opleiding.
Meer informatie over Verloskunde studeren?
Over haar opleiding tot Klinisch verloskundige Radboudumc.
Over haar opleiding tot Klinisch verloskundige. In mijn motivatiebrief om aangenomen te worden tot de opleiding verloskundige schreef ik het volgende: Ik ben geboeid door het leven en dan met name door het menselijk lichaam en het functioneren daarvan. De zwangerschap staat aan de basis van het leven.
Verloskunde voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Een zwangerschap is voor velen een bijzondere en spannende tijd waarin de gezondheid van de baby en de aanstaande moeder van groot belang zijn. Tijdens de opleiding Verloskunde leer je hoe je zwangere vrouwen en hun partners voorlicht en begeleidt tijdens de periode van zwangerschap, bevalling en kraamtijd.
Klinisch verloskundige UMC Utrecht.
Toon meer informatie over Klinisch verloskundige. Verberg extra informatie Klinisch verloskundige. De opleiding Klinisch Verloskundige is bedoeld voor verloskundigen die de opleiding tot verloskundige hebben afgerond en die werken als Klinisch Verloskundige in opleiding. De ingangseisen zijn.: een afgeronde verloskundige opleiding.
Opleiding wat? Werksite.
hee hallo allemaal.ik had eigelijk een vraag en hoop dat ik een duidelijke antwoord krijg.Ik doe opleiding verpleegkundige n4 en is mijn 3e jaar.Ik wil graag na me diploma verder als verloskundige.mijn vraag is kan ik dan meteen verder als verloskundige met me verpleegkundige diploma niveau 4.of moet ik eerst wat anders gaan doen.
HBO Verloskunde kiesjestudie.nl.
Al tijdens hun opleiding vinden vroedvrouwen het een mooi vak, al betreuren ze dat er weinig te kiezen valt. Verloskundigen zijn zelfstandige medische beroepsbeoefenaars, die aanstaande ouders begeleiden tijdens zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Dankzij die begeleiding bevallen veel Nederlandse vrouwen thuis. Als een zwangerschap of bevalling niet goed verloopt, verwijst een verloskundige naar de gynaecoloog.
Verloskunde Hbo-opleiding Zuyd Hogeschool.
Na de opleiding ben je een zelfstandige medische professional die een normale zwangerschap en bevalling begeleidt. We stellen hoge eisen aan de kennis, de verloskundige en communicatieve vaardigheden en de attitude van de student. Daarom is de opleiding Verloskunde een pittige studie met een flinke studielast.
Academie Verloskunde Amsterdam en Groningen.
Promotie Hilde Perdok 13 oktober 2017/in Geen categorie, Nieuws /door beheerderOp 11 december 2017 promoveert onderzoeker en verloskundige Hilde Perdok op het onderwerp Challenges of integrating maternity care. Voorafgaand aan haar promotie vindt er een minisymposium plaats: Verloskundigen op 1 l.

Contacteer ons