Zoeken naar opleiding verloskundige

opleiding verloskundige
 
 
Klinisch verloskundige UMC Utrecht.
Hierin krijgt de feedback, het leerproces en de beoordeling door de supervisor een plaats. De opleiding Klinisch Verloskundige is bedoeld voor verloskundigen die de opleiding tot verloskundige hebben afgerond en die werken als Klinisch Verloskundige in opleiding. De ingangseisen zijn.:
Verpleegkunde Verloskunde HZ University of Applied Sciences.
Je kunt als verloskundige aan de slag in een verloskundigen praktijk of een eigen praktijk opzetten. Na de opleiding heb je verschillende opties om door te studeren. Zo kun je de master Verpleegkundig Specialist of de master Verpleegkunde-Vroedkunde in Antwerpen volgen.
De verloskundigen.
Naast de opleiding tot verloskundige heb ik ook de basisopleiding echoscopie gevolgd en kan ik als het nodig is een echo maken. Rian de Winter Steltenpool. Ik werk als waarnemend verloskundige voor de praktijk. Net als Lizzy heb ik tijdens mijn opleiding hier stage gelopen.
Verloskundigen in opleiding: Verloskundigenpraktijk Kaag Braassem.
Mijn naam is Angela Bik en de komende periode loop ik stage bij verloskundigenpraktijk Kaag Braassem. Ik ben verloskundige in opleiding aan Hogeschool Rotterdam en deze stage is bedoeld om met de verloskundige mee te kijken hoe dit mooie vak in de praktijk wordt toegepast.
Nieuw: de verloskundearts medischcontact.
MCH is gestart met de opleiding tot verloskunde arts vanuit de constatering dat het in de context van de bestaande organisatie niet eenvoudig is om goede verloskundige zorg te bieden. De verloskunde arts wordt dus met name geschoold in de verloskundige zorg.
Verloskunde Academie Rotterdam Verloskunde Academie Rotterdam.
Het kenniscentrum zorginnovatie doet onderzoek ter verbetering van uw dagelijkse praktijk. Kan de VAR helpen bij mijn herregistratie in het BIG register? Bekijk alle veelgestelde vragen. De Verloskunde Academie Rotterdam is een onderdeel van Hogeschool Rotterdam en vormt een samenwerkingsverband met.:
Kennispoort Verloskunde.
Kennispoort Verloskunde richt zich speciaal op de circa 4.000 personen, die in Nederland professioneel zorg verlenen bij zwangerschap en geboorte. De meerderheid van de geregistreerde gebruikers zijn actief als zoals verloskundige in opleiding, gynaecoloog in opleiding, verpleegkundige, kraamhulp, verloskundig actieve huisartsen, kinderarts, of als docent danwel als onderzoeker aan onderwijs en onderzoeksinstellingen.
Praktijk Bloesem verloskundigen Gorredijk. Praktijk Bloesem verloskundigen Gorredijk.
Deze periode was zeer intrigerend, werelds en zie ik als een verrijking in mijn leven. Dit heeft mij mijn ogen doen openen om verder te gaan studeren en mijn droom te volgen als verloskundige. Met veel succes werd ik toegelaten tot de opleiding, aan de Verloskunde Academie in Groningen.
Verloskundige in opleiding Verloskundigenpraktijk Voorhout.
Ik ben Froukje, 28 jaar en eerstejaars verloskundige in opleiding aan de AVAG in Amsterdam. Van 12 maart tot en met 25 maart loop ik hier stage in de praktijk en kunnen jullie mij tegenkomen tijdens de kraamvisites, het spreekuur of de bevalling.

Contacteer ons