Meer resultaten voor verloskundige opleiding

verloskundige opleiding
 
 
Verloskundige in opleiding Verloskundige Praktijk Meerssen.
verloskundige in opleiding. VERLOSKUNDIGE IN OPLEIDING. Wij investeren als praktijk graag in de kwaliteit van toekomstige verloskundigen. Om deze reden loopt er een aantal keer per jaar een student verloskunde van de academie verloskunde Maastricht stage in onze praktijk. Afhankelijk van het stagejaar van de student wordt er bepaald welke handelingen zij mag verrichten onder onze supervisie.
Verloskunde voltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Echoscopist na een extra opleiding. Klinisch verloskundige na een extra opleiding. Je wordt niet opgeleid tot.: Folders voor zwangere asielzoeksters. Onder vluchtelingen die in Nederland asiel aanvragen zijn veel zwangere vrouwen. Die zijn onbekend met ons zorgsysteem en belangrijke medische aspecten van een zwangerschap.
Verloskunde opleiding WO Master.
Het doel van de Universitaire Masteropleiding Verloskunde is verloskundigen academisch te vormen en wetenschappelijk te scholen tot professionals met een academisch denk en werkniveau die een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de verloskundige zorgverlening. De totale studieduur van deze master is 25, jaar parttime. Per week heb je een middag en avond contactonderwijs van 15.00 tot 22.00 uur. Opbouw opleiding Verloskunde.
Klinisch verloskundige UMC Utrecht.
Verberg extra informatie Klinisch verloskundige. De opleiding Klinisch Verloskundige is bedoeld voor verloskundigen die de opleiding tot verloskundige hebben afgerond en die werken als Klinisch Verloskundige in opleiding. De ingangseisen zijn.: een afgeronde verloskundige opleiding. geregistreerd als verloskundige conform de Wet BIG.
HBO Verloskunde kiesjestudie.nl.
Al tijdens hun opleiding vinden vroedvrouwen het een mooi vak, al betreuren ze dat er weinig te kiezen valt. Verloskundigen zijn zelfstandige medische beroepsbeoefenaars, die aanstaande ouders begeleiden tijdens zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Dankzij die begeleiding bevallen veel Nederlandse vrouwen thuis. Als een zwangerschap of bevalling niet goed verloopt, verwijst een verloskundige naar de gynaecoloog.
Vereniging Verloskunde Homeopathie.
Op 9 september 2016 begint een volgend studietraject. Wil je meer weten over de opleiding en kennismaken met de docenten? Op 8 april en op 22 april 2016 organiseert de VVH een tweetal introductiedagen in Rotterdam over het werken met homeopathie in de verloskundige praktijk.
Hbo-opleiding Verloskunde.
zelfstandig verloskundige in een eigen groepspraktijk. verloskundige in dienstverband in een praktijk, gezondheidscentrum of opleiding in de eerste lijn. waarnemer in de praktijk van een collega, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie. verloskundige in dienstverband in een ziekenhuis in de tweede lijn.
Hbo opleiding Verloskunde.
Leren Onderwijs Opleiding Gezondheidszorg Hbo-opleiding Verloskunde. Verloskundige @ Beroep. Hbo-opleiding Verloskunde Carrièretijger. In de hbo-opleiding Verloskunde word je opgeleid tot specialist in de verloskunde. Je leert alles over zwangerschap, bevalling en kraambed en over de complicaties die hierbij kunnen optreden.
Coachopleiding voor Verloskundigen module I.
De kortere versie, waarin je leert om als verloskundige in alle situaties je cliënten meer coachend te begeleiden. Hiervoor volg je module I. Je leert veel over communicatie, over het helpen voorbereiden op een nieuwe toekomst, over het verwerken van verdriet om verlies, over het omgaan met een angstige barende, over het herkennen van rookgordijnen in een gesprek, waardoor je tijdens je gesprekken veel eerder tot de kern komt, over hoe je communicatie optimaal af te stemmen op die van je cliënt, over verschillende psychologische mechanismen en afweermechanismen waardoor je die kunt herkennen bij je cliënte en haar een stap verder kunt helpen, over het verwerken van verliezen en over het vervangen van beperkende overtuigingen door ondersteunende overtuigingen. Deze module begint met het onderwerp Communicatie en Sociale Gedragsstijlen. Dit onderdeel kan ook los van de opleiding tot coach gevolgd worden en levert ook dan PE punten op voor het kwaliteitsregister van de KNOV.

Contacteer ons