Resultaten voor verloskundige opleiding

verloskundige opleiding
 
 
Echo-opleiding Opleidingen Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV.
Er zijn meerdere opleidingen die, mits met goed gevolg voltooid, leiden tot het mogen inschrijven in een of meer deelregisters van het Echoregister Eerstelijns echoscopie conform het Verloskundig Vademecum; Structureel Echoscopisch Onderzoek bij 20 weken; de NT-meting. Het Register Verloskundigen Echoscopie Eerste lijn, met daarin verschillende deelregisters is ingesteld in het kader van de wet BIG waarin kwaliteitseisen worden gesteld aan de verloskundige beroepsuitoefening. Zorgverzekeraars stellen opname in de deelregisters als voorwaarde om gemaakte echoscopie├źn te mogen declareren. Daarnaast gelden specifieke kwaliteitseisen voor het maken van echo's' voor prenatale screening NT-meting en SEO in het kader van de Wet op het Bevolkingsonderzoek. Het aantoonbaar voldoen aan deze eisen is noodzakelijk voor het verkrijgen van een contract met een van de Regionale Centra voor prenatale screening. De volgende opleidingen zijn erkend door de KNOV.: Termijnecho conform het Verloskundig Vademecum. Post-HBO Basiscursus Echoscopie Academie Verloskunde Maastricht. Opleiding Echoscopie UMC Utrecht.
Opleiding tot verloskundige Nova Verloskundigen Praktijk.
Home Opleiding tot verloskundige. Opleiding tot verloskundige. Wij zijn een opleidingspraktijk voor studenten verloskunde. Dit houdt in dat wij door het jaar heen regelmatig studenten begeleiden tijdens hun stage. Ze leren onder supervisie zelfstandig werken door spreekuren te doen en bevallingen en kraambedden te begeleiden.
Reviews over Verloskunde Hogeschool Inholland in Groningen.
Waar gaat je opleiding over? Mijn opleiding gaat over het vak van de verloskundige. We worden opgeleid als eerstelijns verloskundige, maar kunnen ook aan de slag in de tweede lijn ziekenhuis. Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had?
Voltijd bachelor opleiding Verloskunde Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Thema's' en beroepstaken. De opleiding is opgebouwd rond de taakgebieden van de verloskundige zorg: reproductieve zorg, organisatie en wetenschappelijke onderbouwing van de zorg en professionalisering zowel individueel als van het beroep. In alle onderwijsperioden wordt aandacht besteed aan de wetenschappelijke onderbouwing en de organisatie van de verloskundige zorg en jouw professionele ontwikkeling.
Scholieren.com.
Mbo-opleiding tot verloskundige? Lees alles over opleidingen! Werkwebsite.
mijn hoogst opgeleiden niveau is het VMBO college zorg en welzijn, ik ben er nog mee bezig en als ik klaar ben mijn opleiding wil ik in mijn vervolg opleiding op het MBO veder gaan met een opleiding voor verloskundige of in de kraamzorg.
Verpleegkunde Verloskunde HZ University of Applied Sciences.
Je werkt graag met mensen, van jong tot oud. Je ziet jezelf zowel als verpleegkundige en verloskundige aan de slag gaan. Kies dan voor de gecombineerde opleiding Verpleegkunde Verloskunde aan de HZ! De opleiding Verpleegkunde Verloskunde is een gecombineerde opleiding.
Verloskundigen in opleiding.
Verloskundigen in opleiding. In onze praktijk lopen regelmatig studenten van de Verloskundige Academie Rotterdam mee. Dit zijn studenten die in het 1 e t/m het 4 e jaar van hun opleiding tot verloskundige zitten. Zij doen samen met ons of onder onze begeleiding spreekuur, bevallingen en kraamvisites.
HBO Verloskunde.
Opleiding HBO Verloskunde. Altijd al iets met baby's' willen doen in je werk? Als verloskundige sta je aan het begin van het leven van een jong mensje. Een prachtig beroep. Maar, je moet wel stevig in je schoenen staan, snel kunnen beslissen en handelen onder soms hectische omstandigheden.

Contacteer ons