Op zoek naar verloskundige opleiding?

verloskundige opleiding
 
 
Verloskundigen in opleiding Verloskundigenpraktijk Anno.
Wij begeleiden in onze praktijk met enige regelmaat een verloskundige in opleiding afkomstig van één van de vier opleidingen. Om de verloskundige zorg in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau te houden, willen we ook vanuit onze praktijk ervoor zorgen dat een goede opleiding gegarandeerd kan worden.
Duo praktijk Lisserbroek.
Echo's' door een ervaren echoscopiste en verloskundige. Voor iedereen beschikbaar. Ook als je geen cliënt van ons bent, ben je van harte welkom. Avond spreekuren van maandag t/m donderdag. Echo's' in eigen praktijk Beide verloskundige hebben een extra opleiding tot echoscopiste gevolgd.
Verloskundige: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Vacatures voor Verloskundige.: Mensen vonden ons op: Job Verloskundige, Baan Verloskundige, Verloskundige Worden, Functie-eisen Verloskundige, Verantwoordelijkheden Verloskundige, Functieprofiel Verloskundige, Wat doet een Verloskundige, Werken als Verloskundige. Verloskundige worden: Opleiding tot verloskundige. Om Verloskundige te worden moet je de HBO opleiding Verloskunde hebben afgerond.
Verloskundigen in opleiding: Verloskundigenpraktijk Kaag Braassem.
Mijn naam is Angela Bik en de komende periode loop ik stage bij verloskundigenpraktijk Kaag Braassem. Ik ben verloskundige in opleiding aan Hogeschool Rotterdam en deze stage is bedoeld om met de verloskundige mee te kijken hoe dit mooie vak in de praktijk wordt toegepast.
Verloskundige Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
De kans op robotisering van de werkzaamheden van een verloskundige bedraagt 1%. Dat betekent dat de kans zeer klein is dat de taken en werkzaamheden van een verloskundige binnen nu en 20 jaar door robots en slimme software zullen worden overgenomen.
Verpleegkunde Verloskunde HZ University of Applied Sciences.
Je kunt als verloskundige aan de slag in een verloskundigen praktijk of een eigen praktijk opzetten. Na de opleiding heb je verschillende opties om door te studeren. Zo kun je de master Verpleegkundig Specialist of de master Verpleegkunde-Vroedkunde in Antwerpen volgen.
E-learning verloskundigen Mondriaan voor geestelijke gezondheidszorg.
Opleiding tot Verpleegkundige. Mondriaan heeft in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV een e-learningmodule ontwikkeld: Alcoholgebruik bespreekbaar maken bij zwangere vrouwen. De e-learning is ook geschikt voor verloskundigen in opleiding. De KNOV verleent 2 accreditatiepunten aan verloskundigen die de e-learning doorlopen.
Homeopathie en Verloskunde Homeopathie Academie Nederland.
Met als resultaat een tevreden moeder en/of kind en minder doorverwijzingen naar de 2e lijn. Homeopathie biedt zeker een extra dimensie aan ons beroep! De opleiding tot homeopathisch verloskundige is een 1 jarige opleiding e-learning en kan dus prima naast een baan worden gevolgd.
Opleiding Verloskunde YouChooz.nl YouChooz.nl.
Je kunt werken in een ziekenhuis of gezondheidscentrum. Ook kun je een eigen verloskundige praktijk starten of in loondienst gaan bij zon praktijk. Lees meer over het beroep verloskundige. Heb je de bachelor van deze opleiding eenmaal op zak, dan kun je je specialiseren of verder studeren.

Contacteer ons