Op zoek naar verloskundige opleiding?

verloskundige opleiding
 
 
Voltijd bachelor opleiding Verloskunde Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Thema's' en beroepstaken. De opleiding is opgebouwd rond de taakgebieden van de verloskundige zorg: reproductieve zorg, organisatie en wetenschappelijke onderbouwing van de zorg en professionalisering zowel individueel als van het beroep. In alle onderwijsperioden wordt aandacht besteed aan de wetenschappelijke onderbouwing en de organisatie van de verloskundige zorg en jouw professionele ontwikkeling.
Echo-opleiding Opleidingen Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV.
Er zijn meerdere opleidingen die, mits met goed gevolg voltooid, leiden tot het mogen inschrijven in een of meer deelregisters van het Echoregister Eerstelijns echoscopie conform het Verloskundig Vademecum; Structureel Echoscopisch Onderzoek bij 20 weken; de NT-meting. Het Register Verloskundigen Echoscopie Eerste lijn, met daarin verschillende deelregisters is ingesteld in het kader van de wet BIG waarin kwaliteitseisen worden gesteld aan de verloskundige beroepsuitoefening. Zorgverzekeraars stellen opname in de deelregisters als voorwaarde om gemaakte echoscopie├źn te mogen declareren. Daarnaast gelden specifieke kwaliteitseisen voor het maken van echo's' voor prenatale screening NT-meting en SEO in het kader van de Wet op het Bevolkingsonderzoek. Het aantoonbaar voldoen aan deze eisen is noodzakelijk voor het verkrijgen van een contract met een van de Regionale Centra voor prenatale screening. De volgende opleidingen zijn erkend door de KNOV.: Termijnecho conform het Verloskundig Vademecum. Post-HBO Basiscursus Echoscopie Academie Verloskunde Maastricht. Opleiding Echoscopie UMC Utrecht.
Verloskunde opleiding WO Master.
Het doel van de Universitaire Masteropleiding Verloskunde is verloskundigen academisch te vormen en wetenschappelijk te scholen tot professionals met een academisch denk en werkniveau die een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de verloskundige zorgverlening. De totale studieduur van deze master is 25, jaar parttime. Per week heb je een middag en avond contactonderwijs van 15.00 tot 22.00 uur. Opbouw opleiding Verloskunde.
Verpleegkunde Verloskunde HZ University of Applied Sciences.
Je werkt graag met mensen, van jong tot oud. Je ziet jezelf zowel als verpleegkundige en verloskundige aan de slag gaan. Kies dan voor de gecombineerde opleiding Verpleegkunde Verloskunde aan de HZ! De opleiding Verpleegkunde Verloskunde is een gecombineerde opleiding.
Over haar opleiding tot Klinisch verloskundige Radboudumc.
Over haar opleiding tot Klinisch verloskundige. In mijn motivatiebrief om aangenomen te worden tot de opleiding verloskundige schreef ik het volgende: Ik ben geboeid door het leven en dan met name door het menselijk lichaam en het functioneren daarvan. De zwangerschap staat aan de basis van het leven.
Hbo-opleiding Verloskunde.
zelfstandig verloskundige in een eigen groepspraktijk. verloskundige in dienstverband in een praktijk, gezondheidscentrum of opleiding in de eerste lijn. waarnemer in de praktijk van een collega, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie. verloskundige in dienstverband in een ziekenhuis in de tweede lijn.
Verloskundigen in Opleiding Verloskundige in Amsterdam.
Wij zijn een vaste stage-plaats voor verloskundigen in opleiding. Wij vragen de verloskundige in opleiding om zich op deze pagina aan je voor te stellen. Op dit moment is er nog geen verloskundige in opleiding die bij ons stage loopt.
Scholieren.com.
Scholieren.com.

Contacteer ons