Resultaten voor verloskundige opleiding

verloskundige opleiding
 
 
Klinisch verloskundige UMC Utrecht.
Verberg extra informatie Klinisch verloskundige. De opleiding Klinisch Verloskundige is bedoeld voor verloskundigen die de opleiding tot verloskundige hebben afgerond en die werken als Klinisch Verloskundige in opleiding. De ingangseisen zijn.: een afgeronde verloskundige opleiding. geregistreerd als verloskundige conform de Wet BIG.
Home.
Als verloskundige ben je een zelfstandige medische professional. Wil jij jezelf ontwikkelen tot een toekomstgerichte verloskundige? Dan is de European Master in Midwifery Science iets voor jou! Een uitgebreid en gevarieerd aanbod van cursussen. Op maat en op uw eigen locatie. Lectoraat Midwifery Science. Onderzoek dat bijdraagt aan evidence-based verloskunde en de positionering van de verloskundige in de geboortezorg. Bacheloropleiding Opleiding verloskunde.
Praktijkassistentes Verloskundigenpraktijk De Lekbrug.
In 1979 ben ik begonnen met de opleiding voor kraamverzorgster, dit heb ik met veel plezier gedaan. Daar pluk ik nu de vruchten van om mensen advies te kunnen geven. Inspiratie krijg ik door mens, dier en natuur, wat een prachtig combinatie is met het werk. Inge van Dorp. Sinds 2011 ben ik werkzaam als praktijkassistente. Na vele omzwervingen ben ik sinds 2011 weer terug in mijn oude beroepsgroep, maar nu als praktijkassistente bij de Lekbrug. Als spil voor zowel de verloskundige en zijdelings ook voor de zwangeren.
Opleiding tot medisch specialist Uw gynaecoloog/verloskundige Franciscus Gasthuis Bevallen in Franciscus Gasthuis Vlietland Franciscus Gasthuis Vlietland. Facebook. Twitter. LinkedIn. YouTube. Wat zoe
Franciscus Gasthuis is een opleidingsziekenhuis waar ook co-assistenten studenten in opleiding tot basisarts en studentverloskundigen werkzaam zijn. De heer van der Weiden, opleider, en de heer Van Hooff, plaatsvervangend opleider, zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de opleiding tot medisch specialist.
deeltijd master Verloskunde Universiteit van Amsterdam.
De advanced master Verloskunde is bedoeld voor verloskundigen die zich op academisch niveau willen bijscholen binnen hun vak. De advanced master Verloskunde is bedoeld voor verloskundigen die zich op academisch niveau willen bijscholen binnen hun vak. Als Master of Science in de Verloskunde speel je een voortrekkersrol bij het verbeteren van de kwaliteit van de Nederlandse verloskunde. De beroepsgroep kan academisch opgeleide verloskundigen goed gebruiken. Er is behoefte aan meer onderbouwing en meer focus op een hechte samenwerking binnen de keten. â Programmaduur: 25, jaar in deeltijd. â Collegetijden: per week één middag en avond contactonderwijs van 15.00 22.00 uur. â Kosten totale opleiding: 8000.
Verloskundige in opleiding Verloskundigenpraktijk Voorhout.
Ik ben Froukje, 28 jaar en eerstejaars verloskundige in opleiding aan de AVAG in Amsterdam. Van 12 maart tot en met 25 maart loop ik hier stage in de praktijk en kunnen jullie mij tegenkomen tijdens de kraamvisites, het spreekuur of de bevalling.
Verloskundigen in opleiding De Vallei.
Dit betekent dat wij van tijd tot tijd VIOs Verloskundigen in opleiding begeleiden. Dit wordt net als met waarneming vooraf aangekondigd middels een infobriefje in de wachtkamer en hieronder indien daar sprake van is. VIOs kunnen in elke situatie aanwezig zijn, dus zowel tijdens het spreekuur, als tijdens de bevalling en met de kraambedbezoekjes. Hoe gaan wij hiermee om? VIOs staan ten alle tijden onder onze verantwoordelijkheid en toezicht. Dit betekent dat voor alles wat zij doen, de begeleidende verloskundige op dat moment verantwoordelijk is.
Orthomoleculaire en complementaire zorg in de praktijk van de verloskundige Ortho Health Foundation.
De cursus wordt gegeven door Edwin Wiersma die zelf verloskundige is. Al tijdens zijn studie raakte hij geïnteresseerd in de orthomoleculaire en complementaire geneeskunde. Hij heeft veel ervaring met prenatale consulten. Gezien de ontwikkelingen binnen de orthomoleculaire geneeskunde voltooide Edwin hierna de opleiding Psycho Neuro Immunologie PNI.
Opleidingen voor Verloskundige Mijnzzp.nl.
De Hbo-opleiding verloskunde bestaat ongeveer uit dertig procent stage lopen als verloskundige in opleiding en zeventig procent uit school. De opleiding verloskunde is een zware opleiding, die veel doorzettingsvermogen en zelfstandigheid zal vragen van de studenten. Opleidingsduur en niveau verloskunde.

Contacteer ons