Meer resultaten voor opleiding politie

opleiding politie
 
 
Handhaver toezicht en veiligheid politie BOL Ede ROC A12.
Je volgt extra vakken die gericht zijn op het politievak. Naast de reguliere stage voor de opleiding Handhaver Toezicht Veiligheid bij een gemeente of een openbaar vervoersbedrijf, loop je tijdens deze opleiding ook 13 weken stage bij de politie. Met deze opleiding kun je goed beoordelen of een carrière bij de politie echt iets voor jou is.
Infopolitie.nl Infopolitie.nl.
Werken bij de politie betekent dat je een baan en opleiding ineen hebt. Je begint met 3 maanden leren en oefenen op de Politieacademie. Je krijgt vakken als wetskennis, zelfverdediging, arrestantenzorg, toezicht houden bij milieuovertredingen, jeugdzorg en optreden bij delicten.
Politie Opleiding Actie spelletjes Elk spel.
Beschrijving Meld je aan bij de politie opleiding en rij in een politiewagen door de stad. Geef parkeerbonnen aan bestuurders die hun auto fout parkeren. Rij door elk level zonder je auto te beschadigen en voordat de tijd om is.
Opleiding tot politieagent.
Alle opleidingen worden als een duaal traject aangeboden. Dat betekent dat je anderhalf Assistent politiemedewerker, drie Politiemedewerker en Allround politiemedewerker of vier jaar Politiekundige bachelor afwisselend leert op de Politieacademie en in de beroepspraktijk. Je kunt pas aan een opleiding beginnen als je een baan bij de politie hebt gevonden.
Politieacademie Wikipedia.
Het voordeel voor de eenheden is dat de studenten direct bevoegd en inzetbaar zijn voor bepaalde taken. De initiële opleidingen duren, afhankelijk van de opleiding, een tot vier jaar. Het initiële onderwijs van de Politieacademie bestaat uit de volgende opleidingen.: vrijwillige ambtenaar van politie mbo-niveau 2.
Opleiding handhaver toezicht en veiligheid / politie bol Koning Willem I College.
Wat doe ik tijdens de stage? Tijdens je opleiding loop je stage bij een toezichthoudende organisatie. Ben je geselecteerd voor het keuzedeel politie? Dan loop je vanaf leerjaar 2 ook een aantal weken stage bij een politieteam in de regio.
HTV-Politie Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Als je HTV-politie volgt, dan is het zelfs mogelijk om je vervolgopleiding binnen het politieonderwijs met een jaar te verkorten. Je doorloopt wel eerst de reguliere politiekeuring om te zien of je geschikt bent voor een baan bij de Politie. Voor deze opleiding moet je ook voldoen aan de specifieke plaatsingscriteria van de Politie.
Politie BBL Opleidingen MBO Stad.
Zorg en welzijn. Elke opleiding duur. 1-2 jaar jaar. 2-3 jaar jaar. 3-4 jaar jaar. We hebben 1 opleidingen voor je met leerweg BBL met de tags Politie.: Beroep Niveau Leerweg Duur Handhaver toezicht en veiligheid 3 BOL, BBL 3-4 jaar.
Politieonderwijs politie.nl.
Van burger naar politiemedewerker. Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris.

Contacteer ons