Meer resultaten voor opleiding politie

opleiding politie
 
 
Handhaver toezicht en veiligheid Politie ROC Friese Poort.
Om het politietraject te volgen moet je kiezen voor het keuzedeel Politie op het keuzemoment in het eerste leerjaar. Aan dit keuzedeel kunnen 30 studenten deelnemen. Politie is een keuzedeel in de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid Politie. Jouw kans op werk met deze opleiding.
Opleiding handhaver toezicht en veiligheid / politie bol Koning Willem I College.
Wat doe ik tijdens de stage? Tijdens je opleiding loop je stage bij een toezichthoudende organisatie. Ben je geselecteerd voor het keuzedeel politie? Dan loop je vanaf leerjaar 2 ook een aantal weken stage bij een politieteam in de regio.
Opleiding Stage vraaghetdepolitie.nl.
Dan is een opleiding of een stage of opleidingsplaats bij de Politie iets voor jou! Voor alle vragen over opleidingen en stages verwijzen we je graag naar kombijdepolitie.nl. Bekijk ook eens het filmpje hieronder dat zij gemaakt hebben over de opleidingen die je bij de politie kunt volgen.
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Type opleiding Type opleiding E-learning. Studieduur Studieduur 1 week. Ik wil bij de politie. Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.
Handhaver Toezicht en Veiligheid niveau 3 Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Na je opleiding. De opleiding Handhaver toezicht en veiligheid is een goede opstap naar de politieacademie. Na de opleiding gaan veel studenten dan ook naartoe. Als je bij de politie solliciteert, moet je de reguliere sollicitatieprocedure van de politie volgen.
Handhaver toezicht en veiligheid / Politie BOL Aventus.
Binnen de opleiding Handhaver toezicht en veiligheid kies je uit twee afstudeerrichtingen.: Handhaver toezicht en veiligheid. Handhaver toezicht en veiligheid politie. Stroom je na je afstudeerrichting politie door naar de politieacademie? Dan mag je die vervolgstudie een jaar sneller doen.
SPV opleidingspartner voor politie en veiligheid.
Opleiding op maat? 19 mei 2017 vacature: Adviseur Opleidingen BOA. Opleidingen in beeld. Opleidingen voor BOA's! Al jaren verzorgt SPV opleidingen op het gebied van toezicht en handhaving. De focus lag voorheen vooral op de BOA Basisbekwaamheid, aangevuld met praktijkgerichte en functiegerelateerde cursussen zoals de Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon opsporingsambtenaar.
Politie BBL Opleidingen MBO Stad.
Zorg en welzijn. Elke opleiding duur. 1-2 jaar jaar. 2-3 jaar jaar. 3-4 jaar jaar. We hebben 1 opleidingen voor je met leerweg BBL met de tags Politie.: Beroep Niveau Leerweg Duur Handhaver toezicht en veiligheid 3 BOL, BBL 3-4 jaar.
Politieonderwijs politie.nl.
Van burger naar politiemedewerker. Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris.

Contacteer ons