Meer resultaten voor hbo opleiding kiezen

hbo opleiding kiezen
 
 
Keuzegids Hbo keuzegids.org.
De Keuzegids Hbo geeft antwoord op al dit soort vragen. De Keuzegids Hbo geeft, in overzichtelijke tabellen.: Alle hbo-bachelors per vakgebied, met de verschillen en nuances. Welke specialisaties zijn er, en wat is het verschil tussen die ene opleiding in Utrecht en de gelijknamige variant in Amsterdam?
Studiekeuze en toelating Hoger onderwijs Rijksoverheid.nl.
Doe een studiekeuzecheck. Dat kan online via de website van je gekozen opleiding, via een gesprek, of door proefcolleges te volgen. Denk na over financiering. Er zijn meerdere mogelijkheden. Maak je gebruik van een studievoorschot? Dat is een lening, eventueel met een aanvullende beurs. Neem je een baantje? Betalen je ouders? Blijf je thuis wonen of ga je op kamers? Vraag studiefinanciering aan bij DUO. Ga naar duo.nl voor de aanvraag van een lening, een aanvullende beurs en een studentenreisproduct voor het openbaar vervoer. Dan ben je klaar om te studeren. Toelating hoger onderwijs. Leerlingen met een diploma mbo-4 of havo kunnen naar het hoger beroepsonderwijs hbo. Leerlingen met een vwo-diploma of hbo-propedeuse kunnen ook voor een studie aan een universiteit kiezen.
Test je interesse HBO/WO Startstuderen.
Er valt zoveel te kiezen, maar wat wil jij? Test je interesse en ontdek welke opleidingen daar goed bij aansluiten. Doe de BeroepsKeuzeTest van NOA op Studiekeuze123.nl. Je kunt een studiekeuzetest doen op Qompas.nl. Met de TKMST Test kun je jouw interesse testen. Ga naar Tkmst.nl. Krijg inzicht in je persoonlijke studievoorkeur op 123test.nl. Ontdek welke opleiding bij je past op Bekijkjetoekomst.nl.
Een hbo-opleiding kiezen aan Hogeschool Rotterdam Hogeschool Rotterdam.
Voor eindexamenkandidaten havo, vwo en mbo-4 biedt Hogeschool Rotterdam een Workshop Kiezen aan om te helpen bij de oriëntatie en studiekeuze. Voor studenten die een nieuwe studiekeuze willen maken is er de cursus heroriëntatie studiekeuze. Speciaal voor ouders biedt Hogeschool Rotterdam zogenaamde ouderactiviteiten aan, zoals de themabijeenkomst Ouders en studiekeuze en de voorlichtingsbijeenkomst Studeren in het hbo die gericht zijn op ouders.
Een opleiding kiezen.
Studeren in het hbo. Een opleiding kiezen. Varianten: voltijd, deeltijd en duaal. Bekostigde opleiding, particulier of tweejarig. ICT in het hbo. Snel en soepel door het hbo. Van mbo naar hbo. Je werkgever inschakelen voor je carrière. 21 toets toelatingsonderzoek.
Studiekeuzetest Kom verder. Saxion.
Hulp bij studiekeuze. Studie in Cijfers. Studiekeuzebegeleiding op maat. Van mbo naar hbo. Een opleiding kiezen na het mbo. Wat is er anders in het hbo. Van vwo naar hbo. Studeren in deeltijd. Saxion Top Talent Programma. Studeren aan een hogeschool.
Welke opleiding past bij jou? Versnelde hbo-mbo studies.
Tio voor decanen. Daarom kiezen studenten voor Tio. Tio voor bedrijven. Dit zeggen bedrijven. Organisatie en kwaliteit. Interviews met staf. Interviews met docenten. Telefoon link maps link Eng. Studeren bij Tio. U bevindt zich hier. Studeren bij Tio. Snel studeren bij Tio. Studenten over hun studiekeuze. Van vwo naar hbo. Studeren met een functiebeperking. Snel studeren bij Tio. Het opleidingenschema hieronder geeft de hbo-opleidingen en mbo-opleidingen van Hogeschool Tio weer. Alle hbo-opleidingen en mbo-opleidingen worden aangeboden op alle vijf de Tio-vestigingen: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Hengelo. De mbo-opleidingen zijn in 1 of 2 jaar af te ronden. De hbo-opleidingen duren bij Hogeschool Tio 3 of 4 jaar. Op de Tio-vestigingen in Amsterdam en Utrecht worden de hbo-opleidingen ook in het Engels aangeboden. Welke opleiding past bij jou?
Gratis studiekeuzetest Hulp bij studiekeuze Icares.
Met ruim 60.000 Bachelor en Master opleidingen uit 118 landen is icares.com de meest complete en actuele aanbieder in Nederland. Het portal biedt bovendien een gratis studieke uzetes t die je in 5 tot 10 minuten inzicht geeft in welke opleidingen het best passen bij jouw interesses.
GRATIS STUDIEKEUZETEST: Ontdek welke opleiding bij jou past Werksite.
Ben jij nog niet zeker van het beroep dat je later wilt beoefenen? Wij adviseren je om dan geen hele specifieke opleiding te kiezen. Een opleiding tot piloot of apotheker maakt je kansen kleiner wanneer je tijdens je loopbaan iets heel anders wil doen.

Contacteer ons