Zoeken naar wat voor opleiding heb je nodig voor politie

wat voor opleiding heb je nodig voor politie
 
 
Opleiding tot politieagent.
Je kunt pas aan een opleiding beginnen als je een baan bij de politie hebt gevonden. Die baan is gekoppeld aan de opleiding die je gaat volgen. Mbo-2-opleiding Assistent politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo basisberoepsgerichte leerweg. Mbo-3-opleiding Politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg. Mbo-4-opleiding Allround politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo gemengde of theoretisch leerweg let op: bij sommige korpsen geldt als eis minimaal een mbo-4 of havo-diploma. Politiekundige bachelor: minimaal een mbo-4 of havo-diploma. Voor alle opleidingen geldt dat je verder nog aan een aantal aanvullende selectie-eisen moet voldoen, onder andere op het gebied van gezondheid, conditie en gedrag.
Politieagent worden. Hoe wordt u politieagent? Mens en Samenleving: Carriere.
Ik wil later graag politieagent worden maar ik heb een vraag Ik wil stage lopen bij de politie en ik ben 14 jaar oud, mijn vraag is Hoe oud moet je zijn om stage te mogen lopen bij de politie? Graag een reactie terug. Reactie infoteur, 15-01-2015. Hi, als je een dag stage wilt lopen is het iets anders dan wanneer je een echte stage wilt volgen. Over een echte stage lees je hier de voorwaarden: http//www.vraaghetdepolitie.nl/sf.mcgi1133: Je hebt dan wel een politiediploma nodig. Over andere stage mogelijkheden, bijvoorbeeld een dagje mee kijken op een politiebureau geen idee of dat kan, maar wie weet kan je daar ook terecht met je vragen. Kingpai, 13-10-2014 0249: 14. Goedendag ben een Surinaamse agent met een LLB graad. Ik zou graag die master politiekunde willen volgen. Graag wat info van u. Reactie infoteur, 13-10-2014. Hi, sorry, ik heb geen kijk op de Surinaamse LLB graad. U kunt het het beste bij de opleiding zelf informeren. Versendaal, 20-08-2014 1443: 13. Ik twijfel of de toelatingseisen echt wel zo streng zijn. Ken iemand die aangenomen is voor de opleiding waarvan ik weet dat ze psychisch erg labiel is.
Politiekundige bachelor.
Je kunt het probleem analyseren en je bent in staat om voor alle partijen een zo bevredigend en rechtvaardig mogelijke oplossing te bedenken. Daar heb je soms een dosis creativiteit voor nodig. Een goede agent moet goed kunnen luisteren, doorvragen en samenvatten om te kunnen achterhalen wat het probleem is. Vervolgens moet hij overtuigend kunnen optreden. Je moet goed kunnen samenwerken met alle soorten mensen en partijen. In je eentje begin je niets tegen een woedende menigte, om maar een voorbeeld te noemen. Ook zijn er bij het structureel oplossen van maatschappelijke problemen altijd veel partijen betrokken, met wie je allemaal een goede werkrelatie moet zien te creëren. Omgaan met agressie en afstand bewaren zijn andere competenties die je vanzelfsprekend goed moet beheersen. Hoe lang duurt de opleiding? De opleiding duurt 4 jaar en wordt als een duaal traject aangeboden. Dat betekent dat je 4 jaar lang afwisselend leert op het onderwijsinstituut en in de beroepspraktijk bij een politiekorps. Je kunt pas aan de opleiding beginnen als je een baan bij de politie hebt gevonden.
Politieonderwijs politie.nl.
Het onderwijs kent een grote variëteit en beweegt mee met wat de politiepraktijk nodig heeft. Van burger naar politiemedewerker. Van burger naar politiemedewerker. Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris.
Politie opleiding.
Je bent vanaf de start van de opleiding in dienst bij de politie en ontvangt een salaris. Na de opleiding kun je direct als rechercheur aan de slag. De Politieacademie is hét onderwijsinstituut voor de politie-opleidingen op alle niveaus: mbo, hbo en wetenschappelijk.
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Type opleiding Type opleiding E-learning. Studieduur Studieduur 1 week. Ik wil bij de politie. Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.
Politie Opleiding Alle informatie over de Politie Opleiding.
Wil jij graag een afwisselend, uitdagend en spannend beroep? Dan is het worden van een politieagent iets voor jou! Maar daarvoor moet je wel eerst een politie opleiding volgen. Jij zorgt ervoor dat de orde in Nederland gehandhaafd wordt, maar denk bijvoorbeeld ook aan het opsporen van verdachten. Of wat dacht je bijvoorbeeld van signaleren en adviseren?

Contacteer ons