Zoeken naar opleiding

opleiding
 
 
Opleidingen overzicht Koning Willem I College.
Belangrijk is dat je goed Nederlands spreekt en verstaat en kennis hebt van rekenen en werken met de computer. Voor deze en andere cursussen kun je terecht bij Educatie. MAVO / VMBO-TL eenjarige opleiding. HAVO eenjarige opleiding. VWO eenjarige opleiding.
Opleidingen ROC Nijmegen.
Bekijk onze beroepsopleidingen van ROC Nijmegen. Typ de opleiding of het beroep in en vindt de juiste opleiding. Je kunt ook zoeken of op domeinbranche of niveau. Vind je cursus. Hier vind je alle cursussen die ROC Nijmegen biedt, zowel voor werk, basiseducatie of inburgering.
NSOB leergang Metropool opleiding start november 2018.
De inspirerende interactie binnen de groep met collegas van de andere grote steden en de persoonlijke benadering vanuit de NSOB en PBLQ maken deze opleiding tot een aanrader! De opzet van het programma kun je vinden in de brochure. Je kunt je digitaal aanmelden via onze website of via de post met een inschrijfformulier. Meer weten over hoe de opleiding wordt ervaren?
HGT, Opleiding Holistische Gezondheidstherapie en Holistische Natuurgeneeskunde.
De opleiding biedt een unieke, individuele coaching, gedurende een periode van ruim 15, jaar van iig 5 doorlopende praktijkcases. Je begint hiermee reeds na de start van je opleiding, binnen 3 tot 5 maanden, afhankelijk van je eigen studie tempo.
Cursussen en opleidingen als thuisstudie of zelfstudie NHA.
Aan de keukentafel, online in een koffiebar of onderweg in de trein. Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst. Waar en wat je ook leert, bij NHA vind je altijd een passende cursus of opleiding.
Flex-opleidingen ROC van Flevoland.
Versneld je opleiding volgen. Met een flex-opleiding kan je bijvoorbeeld als havist een vakdiploma halen en praktijkervaring opdoen in een tempo dat bij jou past. Een flex-opleiding kan ook heel geschikt zijn als je al een opleiding hebt gevolgd en nog verder wilt leren.
Opleidingen Terra mbo.
Dan is de opleiding Loonwerk iets voor jou. Natuur en Recreatie. Ben je op zoek naar een combinatie van techniek, groen en recreatie in een opleiding? Dan is de opleiding Natuur Recreatie iets voor jou! Als paraveterinair assisteer je de dierenarts.
Kies een opleiding Fontys.
Herontwikkeling 2020 2024. Nieuwbouw campus Rachelsmolen. Campusontwikkeling Stappegoor Tilburg. Nieuwe tijdelijke locatie opleiding Automotive in Helmond. Contact en locaties. Zoek op trefwoord. Contact en locaties. Studeren bij Fontys. Vind een passende opleiding. items.length resultaten gevonden. Zoek opleiding op trefwoord. Havo Natuur Techniek.
OSG Opleidingen Doktersassistent.
Voor deze opleiding worden geen accreditatiepunten toegekend. De totaalprijs voor deze zeer complete opleiding bedraagt 4.950. Dit is inclusief alle aan de opleiding verbonden kosten, zoals lesgeld, boeken, BLS/AED, examens, lunches, koffie, thee, etc. De opleidingskosten zijn onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

Contacteer ons