Op zoek naar opleiding?

opleiding
 
 
Opleiding luchtverkeersleider LVNL.
De opleiding tot luchtverkeersleider duurt ongeveer drie jaar, start op Schiphol-Oost en bestaat uit twee onderdelen: Initial Training bijna één jaar Unit Training ongeveer twee jaar. De Unit Training vindt plaats op de luchthaven waar je voor in opleiding gaat.
Opleidingen aanbod CHE.
Onderwijs op maat en incompany-trajecten. Stage en afstudeeronderzoeken. Partners en netwerken. Onderzoek bij de CHE. Studeren op de CHE. Over de CHE. Werken bij de CHE. Ons volledige aanbod van opleidingen. Contextuele Benadering 23. Journalistiek Communicatie 8. Mens Organisatie 3.
Opleiding Werkwijzer Vluchtelingen.
Ook de mogelijkheden om stages te lopen, internationale schakelklassen ISK en het recht op studiefinanciering komen aan bod. Lees bijvoorbeeld de veelgestelde vragen, of informatie over wet en regelgeving, ondersteuningsmogelijkheden en recente beleidsinitiatieven. Verschillende onderwijsinstellingen en werkgevers hebben projecten rond opleiding, stage en werkervaring voor vluchtelingen.
HappinessBureau Opleiding Werkgelukdeskundige.
Wat" ik waardeer aan de opleiding zijn de verschillende modellen die worden aangereikt, de opdrachten want dan ervaar je het zelf in de praktijk, de harde cijfers en het op de derde dag bij elkaar komen van alle theorie en praktijk."
Cursussen en opleidingen als thuisstudie of zelfstudie NHA.
Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst. Waar en wat je ook leert, bij NHA vind je altijd een passende cursus of opleiding. Als één van de grootste opleiders van Nederland bieden wij ruim 450 opleidingen en cursussen.
Onze opleidingen Dutch HealthTec Academy. Facebook. Twitter. YouTube.
Voor meer informatie over een van onze opleidingen, kunt u contact opnemen met de school via telefoonnummer 030 630 35 55 of via de mail: info@dhta.nl. Bekijk meer mbo opleidingen. Gevonden opleidingen: 10. Sorteer op: Opleiding Niveau Start Duur. Opleiding Niveau Start Duur.
De opleiding Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Tijdens de vierjarige opleiding Tuinbouw Agribusiness ga je in het derde jaar voor vijf maanden op stage in het werkveld. Je bent dan werkzaam bij een bedrijf of organisatie en voert zelfstandig opdrachten of onderzoek uit. Het is toegestaan en zelfs aangeraden door de opleiding om je stage in het buitenland te volgen.
Studeren Alle opleidingen hvhl.nl.
De hbo-opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness combineert de gewone hbo bedrijfskunde met specifieke kennis van de voedsel, bloemen en agrarische keten. Dit geeft je een groot voordeel op de arbeidsmarkt, want bij bijvoorbeeld het vervoer van bloemen krijg je met hele andere zaken te maken da.
Home NCOI Opleidingen en Trainingen.
Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Contacteer ons