Resultaten voor opleiding tot rechercheur

opleiding tot rechercheur
 
 
Voltijdopleidingen Hogeschool Saxion.
Contact en locaties. International English saxion.edu. Navigatie sluiten Navigatie sluiten. Vind de opleiding die bij je past. Alle filters wissen. Toon results.length opleidingen. Vragen over studeren bij Saxion? 088 019 3700 ma t/m vr 0900: 1700: uur. Toon filters filters.selectedFilters.
thuisstudie detective particulier onderzoeker en digitaal rechercheur.
Digitaal rechercheur Laudius, 23x36-23x38, in samenwerking met een particulier recherchebureau, 22 reviews. Opleiding Criminologie MBO HBO. De kortste cursus Criminologie is op HBO niveau met een duur van 2 maanden. Het meest compleet is de thuisstudie HBO bachelor Integrale veiligheid Criminologie die 36 maanden duurt en wettelijk erkend is door de overheid. Cyber security NHA, 6x55. Criminologie NHA, 12x26. Criminologie LOI, 4x82 cursus op HBO niveau. Kort HBO Criminologie LOI, 2 x 329. Kort HBO-programma Criminologie NTI, 6x195. Kort HBO Strafrecht, forensische psychiatrie en criminologie LOI, 6x225, 6x325 klassikaal. Opleiding Security management Beveiliging. Op de pagina Beveiliging Security management staan 25 cursussen en opleidingen op MBO en HBO niveau. Men moet hierbij denken aan Buitengewoon opsporingsambtenaar BOA, MBO Beveiliger, Agressietraining, Horecaportier, Event Security Officer, Certified Protection Officer, Security manager. Security trainingen in Engels. Ben je al werkzaam in de ICT beveiliging? Er zijn diverse security specialist trainingen waar je je eigen kunt bekwamen tot een hoger niveau.
Particulier onderzoeker, Opleidingsinstituut OPB.
De opleiding tot privé detective bestaat uit drie verschillende onderdelen. Je begint met het vak Basiskennis Particulier Onderzoek. Hier leer je hoe je een onderzoek moet voorbereiden en op welke manier je gegevens analyseert. Bij het vak Wettelijke Kaders Particulier Onderzoek komen juiste de regels en bevoegdheden aan bod. Zo krijg je inzicht in de Wet bescherming persoonsgegevens en leer je meer over het proportionaliteitsbeginsel. Nadat je deze vakken hebt afgerond, ga je bezig met een aantal praktijkcasussen. Je doet dus meteen de nodige ervaring op. Alle lessen worden gegeven door gerenommeerde docenten. Velen hebben zelf een achtergrond als rechercheur.
Opleiding tot Politiekundige Bachelor YouTube.
Opleiding Politiekundige bachelor. De opleiding tot politiekundige bachelor is een studie vol dynamiek; het aanbod bestaat uit theorie en praktijklessen en je studeert afwisselend op de Politieacademie en bij het korps. De opleiding draait om het beheersen van vier kernopgaven; noodhulp, handhaving, opsporing en veiligheidskunde.
Opleiding particulier onderzoeker Home.
Opleiding Particulier Onderzoeker. Bekijkt u deze website op een smartphone of een tablet? Klikt u dan door naar onze andere website die beter werkt op mobiele apparaten.: In Nederland mag men pas aan het werk als particulier onderzoeker, ook wel particulier rechercheur of privédetective genaamd, nadat men het diploma particulier onderzoeker heeft behaald.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Opleiding Sociaal Rechercheur.
Uitkeringsfraude, zwartwerken en malversaties met toeslagen zijn voorbeelden van sociale fraude die zich ook in uw gemeente kunnen manifesteren. Sociale fraude vormt een ernstig risico voor de samenleving en leidt tot aantasting van het sociale zekerheidsstelsel, concurrentievervalsing tussen bonafide en malafide bedrijven en inkomstenderving van de overheid. Bekijk het programma. Tijdens de opleiding Sociaal Rechercheur leert u.:
Particulier Onderzoeker Thuisstudie Studiecentrumminerva.nl.
De opleiding tot Particulier onderzoeker kunt u ook klassikaal volgen. Kijk hiervoor bij Particulier Onderzoeker Klassikaal. Door deel te nemen aan de Examentraining Onderzoek en Rapportage vergroot u uw kans op slagen. De kosten van de opleiding Particulier Onderzoeker Thuisstudie van Studiecentrum Minerva zijn als volgt.:
Opleiding tot politieagent.
Je volgt dan wederom een duale opleiding. Je hebt de volgende mogelijkheden.: Een politiekundige bachelor, waarmee je agent op hbo-niveau wordt. Een politiekundige master, waarmee je agent op wo-niveau wordt. Een specialisatie binnen de recherche, de gevaarsbeheersing, verkeer en milieu of het vreemdelingentoezicht. Voor een specialisatie in de recherche bestaat er een recherchekundige hbo-master, ook wel Master of Criminal Investigation genoemd. Een leergang politieleiderschap, waarmee je tot leidinggevende kunt doorgroeien.

Contacteer ons