Meer resultaten voor opleiding tot rechercheur

opleiding tot rechercheur
 
 
Werkzame jongeren met een bètatechnisch beroep en hun opleiding Thema's' Onderwijs in cijfers.
Vergelijking met de meer recente jaren laat zien dat er weinig veranderd is. Afbakening bètatechnische opleiding naar onderwijsrichting. In deze thema-analyse zijn de bètatechnische opleidingen afgebakend met behulp van de internationale onderwijsindeling ISCED. Voor deze thema-analyse is onderscheid gemaakt in 4 onderwijsrichtingen binnen de bètatechnische opleidingen.: Techniek: opleidingen in techniek, industrie en bouwkunde. Hier vallen veel opleidingen onder, zoals milieueconomie, technisch tekenaar, textiellaborant of loodgieter. Natuurwetenschap: de wiskundige en natuurwetenschappelijke opleidingen. Opleidingen voor biologisch analist, fysisch analist of ijker, maar ook bedrijfswiskunde en ecologisch beheer worden tot de wiskundige en natuurwetenschappelijke opleidingen gerekend. Informatica: alle informatica-opleidingen. Hierbij horen opleidingen als webmaster, digitaal rechercheur of it-service management.
Opleidingen Digitale Opsporing.
Tijdens de trainingsdag wordt aandacht besteed aan de signalering en interpretatie van fraude indicatoren, de inhoud en regelgeving rond feitenonderzoeken en de juridische afronding van onderzoeken. In deze training geven we accountants inzicht in de mogelijkheden om zonder vorderingen te rechercheren naar financiële bestedingen c.q. vermogen met behulp van het internet. Vervolgens is het doel om deze informatie verder te verwerken tot tactische informatie die te gebruiken is in onderzoek.
Rechercheur: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Mensen vonden ons op: Job Rechercheur, Baan Rechercheur, Rechercheur Worden, Functie-eisen Rechercheur, Verantwoordelijkheden Rechercheur, Functieprofiel Rechercheur, Wat doet een Rechercheur, Werken als Rechercheur. Rechercheur worden: Opleiding tot rechercheur. Voor de meeste functies van rechercheur is het belangrijk dat er eerst enige jaren werkervaring zijn opgedaan binnen de politie.
Kom 9 november naar de infoavond voor Recherchekundige Financieel YoungCapital.
Jij geeft collegas inzicht in de hiërarchie van een criminele organisatie. Alle kwaliteiten die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren, ontwikkel je tijdens de studie tot financieel recherchekundige, die bestaat uit studeren én werken. Een betaalde opleiding gecombineerd met werk!
Opleiding recherchekundige Kom bij de Politie.
solliciteren / aanmelden. De opleiding tot recherchekundige is een geaccrediteerde hbo-masteropleiding en duurt 3 jaar. Je studie aan de Politieacademie wissel je af met werkend leren in een politie-eenheid. In de opleiding tot recherchekundige leer je de breedte van het recherchevak kennen.
Forensisch ICT Informatica.
Er is veel vraag naar mensen met deze opleiding en met name deze specialisatie. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij de politie, dan word je digitaal rechercheur, of bij het Nederlands Forensisch Instituut NFI, maar ook bij de grote accountantskantoren. Met die baan komt het wel goed."
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Payoff.
We gebruiken cookies om de website te verbeteren. Ok Ik wil geen cookies. HINT is het intranet van Hogeschool Rotterdam voor studenten en medewerkers. Heb je je aangemeld voor een opleiding? Bekijk dan de status van je aanmelding via mijn.hr.nl.
Opleiding Internet rechercheren.
Opleiding Internet rechercheren. Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers die zich bezighouden met fraudeonderzoek en voor hun werk regelmatig op internet speuren naar informatie. Bent u bijvoorbeeld onderzoeker bij een bedrijf of overheidsinstelling, of sociaal rechercheur bij een gemeente of medewerker bij de politie of justitie?
Opleiding Particulier Onderzoeker DPD-Academy Opleidingen innovatie.
We steunen jou tot je je diploma in handen hebt. De zaterdag opleidingen zijn alleen fysiek te volgen! Alleen bij de avond opleiding! Je kunt de opleiding makkelijk vanuit huis of een andere locatie volgen waar u toegang heeft tot internet.

Contacteer ons