Op zoek naar opleiding voor politie?

opleiding voor politie
 
 
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Type opleiding Type opleiding E-learning. Studieduur Studieduur 1 week. Ik wil bij de politie. Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.
Mbo-4-opleiding Allround Politiemedewerker.
Kun je de meeste vragen met ja beantwoorden, dan is de mbo-4-opleiding Allround politiemedewerker wellicht iets voor jou. Wil je eerst meer informatie over de sollicitatieprocedure en of de functie wel bij je past, laat je dan voorlichten tijdens de Beroepsori├źntatie Politie BOP. Op kombijdepolitie.nl vind je de data waarop deze bijeenkomsten plaatsvinden. Welke hbo-opleiding sluit op deze opleiding aan?
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
De opleiding tot Politiekundige bachelor duurt vier jaar en kent 240 ects. Hierbij staat 1 ect voor 28 studentbelastingsuren. Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar. Om de opleiding tot politiekundige bachelor te kunnen volgen, moet eerst solliciteren bij de politie.
Politie Opleiding Alle informatie over de Politie Opleiding.
De toelatingseisen voor de politie opleiding zijn niet heel zwaar, maar er moet wel aan een aantal eisen voldaan worden. Als je start met een niveau 2 opleiding moet je aan de volgende eis voldoen om toegelaten te worden tot de politie opleiding.:
Politieonderwijs politie.nl.
Van burger naar politiemedewerker. Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris.
Opleiding tot politieagent.
Je kunt pas aan een opleiding beginnen als je een baan bij de politie hebt gevonden. Die baan is gekoppeld aan de opleiding die je gaat volgen. Mbo-2-opleiding Assistent politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo basisberoepsgerichte leerweg. Mbo-3-opleiding Politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg. Mbo-4-opleiding Allround politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo gemengde of theoretisch leerweg let op: bij sommige korpsen geldt als eis minimaal een mbo-4 of havo-diploma. Politiekundige bachelor: minimaal een mbo-4 of havo-diploma. Voor alle opleidingen geldt dat je verder nog aan een aantal aanvullende selectie-eisen moet voldoen, onder andere op het gebied van gezondheid, conditie en gedrag.
Politie opleiding.
Je bent vanaf de start van de opleiding in dienst bij de politie en ontvangt een salaris. Na de opleiding kun je direct als rechercheur aan de slag. De Politieacademie is h├ęt onderwijsinstituut voor de politie-opleidingen op alle niveaus: mbo, hbo en wetenschappelijk.

Contacteer ons