Meer resultaten voor politie opleiding niveau 2

politie opleiding niveau 2
 
 
Opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid HTV BOL N3 MBO Amersfoort.
Je kunt ook direct na het afronden van je opleiding solliciteren bij de politie. Je komt dan niet in aanmerking voor studieverkorting. Kerntaken en verplichte vakken. Het Ministerie van Onderwijs heeft samen met de werkgeversorganisaties afspraken gemaakt over wat een handhaver toezicht en veiligheid moet kunnen. Dit noemen we de kerntaken. Tijdens de opleiding werk je aan de volgende kerntaken.: Je houdt toezicht in het publieke domein. Je biedt service en verleent hulp. Je bevordert de veiligheid en leefbaarheid. Verplichte vakken bij deze opleiding zijn: Nederlands, Engels, rekenen, studieloopbaan en burgerschap, rechts en wetskennis BOA-diploma, fysieke vaardigheden/RTGB, Medical First Aid MFA met reanimatie. Met keuzedelen mag je zelf kiezen hoe je een stukje van je opleiding invult. Informatie over de verschillende keuzedelen en het moment van kiezen krijg je tijdens je opleiding. Een keuzedeel kan gericht zijn op het beroep waarvoor je een opleiding volgt, maar ook op een ander beroep of op doorstromen naar een volgende opleiding in het mbo of hbo. Keuzedelen zijn een verplicht onderdeel van je opleiding. vmbo kaderberoepsgerichte, vmbo gemengde of vmbo theoretische leerweg of. havo/vwo overgangsbewijs van 3e naar 4e leerjaar of. diploma basisberoepsopleiding mbo niveau 2.
Handhaver toezicht en veiligheid ROC Nova College.
In de intake gaan we na of de opleiding van jouw keuze goed past bij jouw vooropleiding, talenten, ambities en groeikansen. Zodat jij je op het Nova College succesvol kunt ontwikkelen. Niet alleen in je beroep, maar ook als persoon. Een van de volgende voorwaarden.: diploma beroepsopleiding mbo niveau 2. diploma vmbo, kaderberoepsgerichte, theoretische of gemengde leerweg met in het pakket minimaal een van de vakken wiskunde, economie of een tweede moderne vreemde taal. overgangsbewijs 3-4 havo/vwo. een ander bij ministeriële regeling aangewezen diploma of bewijsstuk. Aanvullende beroepsspecifieke voorwaarden.: geldig Nederlands paspoort of identiteitsbewijs of geldig buitenlands paspoort met een verblijfsvergunning voor meerdere jaren. als je korter dan 8 jaar in Nederland bent, moet je een officiële verklaring uit het land van herkomst kunnen overleggen waaruit blijkt dat je in deze periode niet in aanraking bent geweest met justitie. de afgelopen 8 jaar ben je niet in aanraking geweest met politie of justitie, ook niet voor een taakstraf antecedenten; je bent dus van onbesproken gedrag.
Surveillant opleiding MBO Niveau 2.
Bij de politie heb je een baan en opleiding ineen. Het eerste jaar van de politieopleiding is dit op basis van een tijdelijke aanstelling en ontvang je een vergoeding. Deze opleiding duurt 1.5 jaar. Instelling Stad Beoordeling. Open dagen 0. Datum Open dag Inschrijven. MBO Niveau 2. MBO Niveau 2.
Handhaver Toezicht en Veiligheid niveau 3 Groningen Alfa-college. Alfa-college. Alfa-college.
Om aan de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid te mogen beginnen, moet je aan een van de volgende eisen voldoen.: mbo-diploma op niveau 2. vmbo-diploma kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg, overgangsbewijs naar 4 havo. Daarnaast ben je van onbesproken gedrag. Lees meer over de VOG. We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek waarin we onder andere je motivatie en het beeld dat je hebt van het beroep en de opleiding bespreken. Daarna krijg je een uitnodiging voor een testdag, waarin we verschillende onderdelen testen zoals sport, Nederlands, een rollenspel etc. Zo zorgen we er samen voor dat je kiest voor de juiste opleiding. Na je opleiding. De opleiding Handhaver toezicht en veiligheid is een goede opstap naar de politieacademie. Na de opleiding gaan veel studenten dan ook naartoe. Als je bij de politie solliciteert, moet je de reguliere sollicitatieprocedure van de politie volgen.
Ontdek de mbo-opleidingen: ROC West-Brabant.
Ontdek wat je leuk lijkt, hieronder vind je alle 11 interessegebieden op een rijtje. Als je een opleiding hebt gevonden die bij je past, zie je in welke plaats en bij welk college deze opleiding gegeven wordt. Media, Vormgeving ICT.
Politieacademie Wikipedia.
Het voordeel voor de eenheden is dat de studenten direct bevoegd en inzetbaar zijn voor bepaalde taken. De initiële opleidingen duren, afhankelijk van de opleiding, een tot vier jaar. Het initiële onderwijs van de Politieacademie bestaat uit de volgende opleidingen.: vrijwillige ambtenaar van politie mbo-niveau 2.
Start jij jouw carrière als Marechaussee Qompas Carrièrestart.
Het kan dus lastig zijn om een vacature te vinden. Om de opleiding te volgen moet je minimaal een VMBO diploma met Nederlands, een algemeen vormend vak op B-niveau en een vreemde taal op A-niveau hebben. Ook MBO niveau 2 met Nederlands en een vreemde taal of VMBO basisberoepsgerichte leerwegdiplomas met Nederlands en een vreemde taal zijn toegestaan.
Handhaver toezicht en veiligheid bol.
Als handhaver toezicht en veiligheid kun je aan de slag als toezichthouder of handhaver binnen een gemeente, waterschap of instelling als de FIOD. Je hebt mbo niveau 3-diploma behaald, maar ook het BOA-certificaat buitengewoon opsporingsambtenaar en de HTV-certificaten wettelijke kaders 1 2 en praktijkexamen. Daardoor kun je ook doorstromen naar de Politie of de Koninklijke Marechaussee. Hoe ziet je opleiding eruit?
MBO Assistent Politiemedewerker niveau 2 Alle informatie over de Politie Opleiding.
Alle informatie over de Politie Opleiding, zowel MBO als HBO. MBO Politie Opleidingen. MBO Assistent Politiemedewerker niveau 2. MBO Politiemedewerker niveau 3. MBO Allround Politiemedewerker niveau 4. HBO Politiekundige Bachelor. MBO Assistent Politiemedewerker niveau 2. In deze opleiding word je opgeleid tot Niveau 2 Assistent Politiemedewerker.

Contacteer ons