Op zoek naar versneld hbo opleiding?

versneld hbo opleiding
 
 
Een hbo-opleiding in twee jaar tijd? Bij ons kan dat! Schoevers.
Het is een kleine stap van mbo naar hbo. Na een mbo-opleiding denk je misschien na over het volgen van een hbo-opleiding. Met onze Associate degree-opleidingen bieden we jou een breder aanbod in het hoger beroepsonderwijs en kun je in korte tijd een hbo-diploma halen. Zo maken we de stap om nog een opleiding te volgen een stuk kleiner.
Over EuroCollege.
Welkom bij EuroCollege en zijn top opleidingen. Maak kennis met het unieke learning by doing concept van EuroCollege hbo mbo onze studenten docenten uit het bedrijfsleven. Er hangt een fijne sfeer, je studeert versneld. Studenten kiezen graag voor het kleinschalige, persoonlijke onderwijs van EuroCollege met maximaal 250 studenten per vestiging. EuroCollege wil de concurrentiepositie van zijn afgestudeerden dusdanig ontwikkelen dat zij een blijvende voorsprong hebben op de arbeidsmarkt in zowel Nederland als daarbuiten. Dit wordt bereikt door opleidingen aan te bieden die zich niet enkel op kennis richten, maar ook op de mindset, wilskracht en daadkracht van de jonge talenten middels de aanpak van learning by doing, alsmede stevige coaching. Tevens leren de studenten dat deadlines deadlines zijn en dat succes niet van zelf komt. EuroCollege, alles top geregeld! Van harte welkom bij EuroCollege Hogeschool. Je staat voor een belangrijke keuze: je opleiding, je toekomst!
Deeltijdopleiding Opleiding tot Verpleegkundige HBO.
Op deze pagina worden de volgende bacheloropleidingen in hbo deeltijd en/ of duaal besproken: Bachelor of Nursing, Medische Hulpverlening en Opleiding tot Verpleegkundige. Wat zijn de toelatingseisen van hbo Verpleegkunde? Om aan de Opleiding tot Verpleegkundige te beginnen heb je een mbo-4, havo of vwo-diploma nodig.
Pabo verkort Bachelor voltijd NHL Stenden.
Home / Vind jouw opleiding / Pabo verkort. B Opleiding tot leraar Basisonderwijs, Bachelor, voltijd. Kun jij goed met kinderen omgaan, geef je graag het goede voorbeeld en wil je kinderen iets leren? Ga jij voor een baan die geen dag hetzelfde is? En heb je een hbo of wo-opleiding afgerond?
Instromen hoger jaar/verkort Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Vervolgens bekijkt de opleiding of je in aanmerking komt voor een verkort traject en neemt hierover contact met je op. Meer informatie kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met het Studie-informatiepunt via 0900 464 65 52 63 of info@Inholland.nl. Schrijf je in. Hulp nodig bij je studiekeuze? Studeren bij Inholland. Online inschrijven hbo.
Versnelde studie voor vwo'ers' De Haagse Hogeschool.
Eentje die de praktische ervaring die je op het hbo opdeed, verdiept met theoretische kennis. Waar anderen in 4 jaar een hbo óf universitaire opleiding volgen, heb jij in diezelfde tijd het beste van twee werelden: én lekker praktisch aan de slag én een master op post-hbo of universitair niveau.
Verkort HBO-traject op maat NOVI Hogeschool.
Hierdoor kun je een aanmerkelijke versnelling realiseren in het behalen van je hbo-diploma. Ook word je uitgebreid geïnformeerd over het eventuele vervolg van de procedure. Vaak kan je direct starten met de opleiding om tijdens de opleiding ook te werken aan je portfolio.
Korte HBO-programma's' LOI.
Online begeleiding op elk moment. Kies je klassikale opleiding. Altijd een HBO-programma dat bij je past. LOI Hogeschool heeft een zeer breed aanbod van korte HBO-programmas in elk vakgebied. Bekijk hier het aanbod en schrijf je in. Thuis Klassikaal Nieuw. Thuis Klassikaal Vernieuwd. HBO Bedrijfsadministratie en accountancy.
Van vwo naar hbo opleiding Fontys.
Daarvoor zijn speciale programmas opgesteld, waardoor zij bepaalde onderdelen versneld kunnen volgen of hiervoor vrijgesteld worden. Kijk bij opleiding van jouw interesse voor mogelijkheden. Wesley van Kemenade stapte over van universiteit naar hbo. Het hbo ervaren. Wil je een echt beeld krijgen van het hbo en de opleiding?

Contacteer ons