Op zoek naar versneld hbo opleiding?

versneld hbo opleiding
 
 
Verkorte/versnelde hbo-opleiding: voor praktisch ingestelde vwo'ers' Qompas StudieKeuze.
Een vriendin wees haar op een versnelde hbo-studie voor vwoers: International Real Estate and Facility Management Engelstalig aan NHTV Breda. Het praktische van de opleiding sprak haar aan, de sfeer, het directe contact met de docenten, maar ook dat ze het in drie jaar kon doen. Nu is ze derdejaars, bezig met afstuderen en heeft ze geen moment spijt van haar keuze. Ik hoor meerdere vriendinnen op de universiteit klagen over die taaie stof. Toch groeide het aantal vwoers dat koos voor een hbo-studie afgelopen jaren niet, zo blijkt uit cijfers van het CBS. In 2003/2004 ging nog 15 procent van de vwo-gediplomeerden naar een hbo-opleiding. In 2013/2014 was dat 11 procent. Amelie begrijpt dat wel. Ik was zelf ook iemand die het zonde vond om met een vwo-diploma naar het hbo te gaan.
Versnelde vwo-routes Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
In het hbo werk je meer samen met anderen, zit je in een klas en pas je geleerde theorieën meteen toe in de praktijk. Door te kiezen voor een versnelde driejarige opleiding doorloop je het hbo in een sneller tempo dan in de vierjarige variant.
Korte HBO-programma's' LOI.
Opleiding en Carrière event. Meld je nu aan! Waar sta jij in je carrière? Meld je nu aan voor de informatieavond op dinsdag 4 september of de open dag op zaterdag 8 september. Dé events om richting te geven aan je carrière. Met presentaties, branchesessies, diverse stands en alles over HBO, MBO, cursussen, klassikaal én op afstand studeren.
Een Associate degree is een verkorte hbo-opleiding van 2 jaar. Een Associate degree maakt de stap van mbo naar hbo kleiner. HAN.nl.
Tevens kun je daarna direct doorstromen in de hbo-bachelor van de desbetreffende Associate degree.De opleiding sluit aan bij de behoefte vanuit het bedrijfsleven en bij medewerkers die zijn opgeleid tot een specifiek beroep. Het vergroot de kans op de arbeidsmarkt! Bekijk het opleidingsaanbod Associate degrees. Voor wie is een Associate degree? Een Associate degree maakt de overstap van het mbo naar het hbo kleiner.
Welke opleiding past bij jou? Versnelde hbo-mbo studies.
Hogeschool Tio biedt particuliere hbo en mbo-opleidingen aan. Dit betekent studeren in kleine groepen, gemiddeld zon 11 studenten per les, met veel persoonlijk aandacht en begeleiding. En bij Tio kun je, in tegenstelling tot het bekostigd onderwijs, je opleiding versneld afronden.
Versnelde studie voor vwo'ers' De Haagse Hogeschool.
Dan kun je ook een pre-master volgen. Eentje die de praktische ervaring die je op het hbo opdeed, verdiept met theoretische kennis. Waar anderen in 4 jaar een hbo óf universitaire opleiding volgen, heb jij in diezelfde tijd het beste van twee werelden: én lekker praktisch aan de slag én een master op post-hbo of universitair niveau.
Korte opleidingen aan Hogeschool Rotterdam Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Deze korte tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs is een mooie manier om praktijkgericht op hbo-niveau verder te studeren. Helemaal omdat Associate degrees zijn ontwikkeld in overleg met het bedrijfsleven. Een Associate degree biedt een goede overgang van mbo naar hbo en is tevens een wettelijk erkent diploma.
Verkorte opleidingstrajecten.
U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Van mbo naar hbo Verkorte opleidingstrajecten. Je kunt het hbo in minder dan vier jaar doorlopen. Hiervoor kom je in aanmerking als je bijvoorbeeld al een verwant mbo-diploma op zak hebt of veel relevante werkervaring op hbo-niveau.
Versneld studeren Hogeschool van Amsterdam.
Heb je al relevante werkervaring of een relevante vooropleiding? Dan zijn er mogelijkheden om de opleiding versneld af te ronden. Heb je een vwo diploma? Dan is een driejarig traject mogelijk. In alle gevallen bepaalt de examencommissie of er sprake kan zijn van studieduurverkorting en/of vrijstelling.

Contacteer ons