Op zoek naar welke opleiding voor politie?

welke opleiding voor politie
 
 
Politieagent worden. Hoe wordt u politieagent? Mens en Samenleving: Carriere.
Denk wel dat u te oud bent, maar zeker weet ik het niet. U kunt het beste eens bij de politie opleiding informeren. Sophie, 06-03-2016 1316: 20. Ik moet voor school een vak uitkiezen wat ik wil doen: wiskunde of maatschappij 2. Welke is het beste om te kiezen als ik politie wil worden?
Mbo-4-opleiding Allround Politiemedewerker.
Kun je de meeste vragen met ja beantwoorden, dan is de mbo-4-opleiding Allround politiemedewerker wellicht iets voor jou. Wil je eerst meer informatie over de sollicitatieprocedure en of de functie wel bij je past, laat je dan voorlichten tijdens de Beroepsori├źntatie Politie BOP. Op kombijdepolitie.nl vind je de data waarop deze bijeenkomsten plaatsvinden. Welke hbo-opleiding sluit op deze opleiding aan?
Politieonderwijs politie.nl.
Van burger naar politiemedewerker. Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris.
Politie opleiding.
Je bent vanaf de start van de opleiding in dienst bij de politie en ontvangt een salaris. Na de opleiding kun je direct als rechercheur aan de slag. De Politieacademie is h├ęt onderwijsinstituut voor de politie-opleidingen op alle niveaus: mbo, hbo en wetenschappelijk.
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Type opleiding Type opleiding E-learning. Studieduur Studieduur 1 week. Ik wil bij de politie. Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.
Politie Opleiding Alle informatie over de Politie Opleiding.
De toelatingseisen voor de politie opleiding zijn niet heel zwaar, maar er moet wel aan een aantal eisen voldaan worden. Als je start met een niveau 2 opleiding moet je aan de volgende eis voldoen om toegelaten te worden tot de politie opleiding.:

Contacteer ons