Resultaten voor opleidingen HBO Politie

opleidingen HBO Politie
 
 
Se-n-Se: Secundair na Secundair 1-jarige specialisatie opleidingen in de provincie Antwerpen.
Er is dan ook een grote vraag naar goed opgeleide werknemers in de zeer uitleenlopende domeinen van de veiligheidssector. Je kan bijvoorbeeld bij de politie of brandweer terechtkomen, ingeschakeld worden als privébewaker of meedraaien in een equipe van voetbalstewards. Integrale veiligheid studeren?
Opleiding Stage vraaghetdepolitie.nl.
Dan is een opleiding of een stage of opleidingsplaats bij de Politie iets voor jou! Voor alle vragen over opleidingen en stages verwijzen we je graag naar kombijdepolitie.nl. Bekijk ook eens het filmpje hieronder dat zij gemaakt hebben over de opleidingen die je bij de politie kunt volgen.
Infopolitie.nl Infopolitie.nl.
In januari, april, augustus en november. Opleidingen voor het niveau hbo en wo starten minder vaak, dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Vakantiedagen neem je op in overleg met je werkgever het korps. De Politieacademie is gesloten op officiële feestdagen en gedurende 4 weken in de zomerperiode. Ook in die periode overleg je met het korps over verlof. Baan en opleiding ineen. Werken bij de politie betekent dat je een baan en opleiding ineen hebt.
Handhaver Toezicht en Veiligheid Politie: Vitalis College.
Kom je door deze selectie dan stroom je in in het tweede leerjaar van de initiële opleidingen 4 van de Politieacademie. Waarom niet meteen solliciteren bij de politie maar eerst de HTV-P opleiding volgen? Je kunt nog te jong zijn om te mogen solliciteren bij de politie.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Opleidingen Hogeschool Saxion.
De titel die je na je afstuderen krijgt hangt af van de opleiding die je hebt gevolgd. Bekijk het overzicht van titels die je mag voeren na het afronden van jouw opleiding. Kan ik ook een opleiding in een andere taal volgen? Ja, we bieden ook opleidingen aan in het Engels en Duits.
Politiekundige Bachelor Qompas StudieKeuze.
Deze vierjarige studie is een traject op hbo niveau en bereidt je voor om met complexe situaties om te gaan in de politiepraktijk. Tijdens de studie leer je meer dan alleen de vaardigheden van een agent; je leert de praktijk met beleid te verbinden.
Se-n-Se Integrale veiligheid VERRUIM JE HORIZON.
De sector van de lokale besturen. Inspecteur van politie. De openbare sector. De sector van de lokale besturen. Leidinggevende openbare veiligheid. De openbare sector. De sector van de lokale besturen. Medewerker civiele veiligheid. De openbare sector. De sector van de lokale besturen. Medewerker lokale veiligheid. De openbare sector. Medewerker openbare veiligheid. De openbare sector. Beroepen bij Defensie. Centra voor Volwassenenonderwijs. In de Centra voor Volwassenenonderwijs CVOs kan je een heel aantal opleidingen volgen. Afhankelijk van het studieniveau dat je reeds behaald hebt kan je kiezen tussen volgende opleidingen.: Opleidingen op niveau secundair onderwijs.: Opleidingen op niveau hoger beroepsonderwijs.: Het hoger beroepsonderwijs organiseert opleidingen op niveau 5 van de Vlaamse kwalificatiestructuur vandaar ook de roepnaam HBO5. Het HBO maakt deel uit van het hoger onderwijs en situeert zich qua niveau net onder de professionele bachelor.
Opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid HTV BOL N3 MBO Amersfoort.
Je kunt ook direct na het afronden van je opleiding solliciteren bij de politie. Je komt dan niet in aanmerking voor studieverkorting. Kerntaken en verplichte vakken. Het Ministerie van Onderwijs heeft samen met de werkgeversorganisaties afspraken gemaakt over wat een handhaver toezicht en veiligheid moet kunnen. Dit noemen we de kerntaken. Tijdens de opleiding werk je aan de volgende kerntaken.: Je houdt toezicht in het publieke domein. Je biedt service en verleent hulp. Je bevordert de veiligheid en leefbaarheid. Verplichte vakken bij deze opleiding zijn: Nederlands, Engels, rekenen, studieloopbaan en burgerschap, rechts en wetskennis BOA-diploma, fysieke vaardigheden/RTGB, Medical First Aid MFA met reanimatie. Met keuzedelen mag je zelf kiezen hoe je een stukje van je opleiding invult. Informatie over de verschillende keuzedelen en het moment van kiezen krijg je tijdens je opleiding. Een keuzedeel kan gericht zijn op het beroep waarvoor je een opleiding volgt, maar ook op een ander beroep of op doorstromen naar een volgende opleiding in het mbo of hbo.

Contacteer ons