Zoeken naar gz opleiding

gz opleiding
 
 
Psychologen.
De GZ en KP opleidingen zijn, samen met de KNP opleiding, binnen het UMCG georganiseerd als P-opleiding. Tussen de verschillende betrokken afdelingen en praktijkopleiders zijn korte lijnen waardoor ook roulatie mogelijk is tussen het psychiatrie UCP en medische psychologie, neuropsychologie of revalidatie.
Postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.
Postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog GZ. Details van deze hoofdopleider. Marjolein Wals is neuropsycholoog/ Gz-psycholoog bij de afdeling kinder en jeugdpsychiatrie/psychologie van het Erasmus MC-Sophia en daarnaast werkzaam als universitair hoofddocent bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen, Capaciteitsgroep Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Sollicitatiebrief PioG psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Carriretijger Forum.
Sollicitatiebrief en cv. 6 augustus 2010 2213.: Sollicitatiebrief GZ psycholoog in opleiding; feedback welkom! Sollicitatiebrief en cv. 27 april 2008 1407.: Graag commentaar op sollicitatiebrief Verpleegkundig Specialist in Opleiding. Sollicitatiebrief en cv. 19 maart 2007 1504.: Alle tijden zijn GMT 2.
Veranderingen rond de GZ-opleiding Merel van Dorp.
Ook willen we de multidisciplinaire richtlijnen beter omschrijven en psychologen in opleiding scholen in evidence-based behandelmethoden, zodat voor de betrokken beroepsgroepen helder is wie welke behandeling bij voorkeur uitvoert. Nu wordt er onnodig veel aan bijvoorbeeld psychiaters en psychotherapeuten gedelegeerd en nogal eens gestreden over welke behandeling de eerste keus heeft.
Postmasteropleidingen Radboud Universiteit.
Ook voor de postmasteropleiding tot psychotherapeut gelden specifieke toelatingseisen RINO. Binnen sommige regio's' kun je deze opleiding pas volgen als je al gz-psycholoog bent. Dit wordt dan een verkorte opleiding genoemd en deze bestaat uit drie jaar na je tweejarige gz-psycholoog.
Nederlandse Academie voor Psychotherapie GZ-Supervisor.
In de GZ is sprake van een ontwikkeling richting professionalisering. Bij deze professionalisering speelt supervisie een belangrijke rol. Professionals uit de Geestelijke Gezondheidszorg GGZ en de Jeugdgezondheidszorg JGZ die geregistreerd supervisor willen worden, kunnen terecht bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie voor de opleiding GZ-Supervisor.
Vacatures Gz-opleiding Meesters in de Psychologie.
Let op: sla de vacaturetekst op als je solliciteert. MidP bewaart géén kopieën. 8x Psycholoog i.o. GZ psycholoog bij Parnassia Groep te Noord-Holland en Rijnmond vervaldatum 19 maart. Gz-opleidingsplekken worden altijd rond ongeveer dezelfde tijd van het jaar beschikbaar gesteld.
Functie Officier Specialist GZ-Psycholoog bij de Landmacht.
Gedurende deze opleiding krijg je de basis militaire vaardigheden aangeleerd en wat het inhoudt om officier te zijn in de krijgsmacht. Na afronding van deze militaire opleiding word je geplaatst bij een van de regionale centra van de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg MGGZ: Utrecht, Zwolle, Amsterdam of Den Bosch.
Opleiding GZ-psycholoog: GGZ Delfland.
Het is mogelijk om de opleiding in deeltijd te doen. De opleidingsplaatsen komen per jaar beschikbaar en worden in eerste instantie door interne kandidaten vervuld. Wanneer GGZ Delfland plaats heeft voor externe kandidaten zullen wij dat op deze pagina vermelden.

Contacteer ons