Resultaten voor gz opleiding

gz opleiding
 
 
Opleiding tot GZ-Psycholoog NVGzP.
Terugblik / Presentaties. NVGzP Opleidingen Opleiding tot GZ-Psycholoog. Opleiding tot GZ-psycholoog. De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog is een verdiepende opleiding die vraagt om een universitaire vooropleiding. De opleiding staat alleen open voor afgestudeerden met een master psychologie, pedagogiek of geestelijke gezondheidskunde.
vLOGO Vereniging Landelijk Overleg Geestelijke gezondheidzorg Opleidingsinstellingen.
Radboud Centrum Sociale Wetenschappen. Centrale aanmelding GZ. 6503 GK NIJMEGEN. Telefoon: 024 361 25 11 / 024 361 26 56. Hella Koonen en drs. Secretariaat: Lisan Lensen en Lieke Bochem. U kunt het hele jaar door een LOGO-verklaring aanvragen. Een LOGO-verklaring aanvragen kan digitaal via deze website.
Ik volg binnen de herregistratietermijn de gz-opleiding NVO, Nederlandse Vereniging Van Pedagogen en Onderwijskundigen.
Ik volg binnen de herregistratietermijn de gz-opleiding. Na afronding van de gz-opleiding voldoet u aan de scholingseis voor de herregistratie Basis-Orthopedagoog. Deze opleiding kunt u meetellen voor 480 punten. Hiervoor voegt u uw diploma van de gz-opleiding toe als niet-geaccrediteerd onderwijs.
Gezondheidszorgpsycholoog Radboud Centrum Sociale Wetenschappen.
Cursorisch onderwijs GZ KJ. Cursorisch onderwijs GZ VO. Data en tijden. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. De gezondheidszorgpsycholoog gz-psycholoog is het basisberoep voor psychologen en pedagogen in de gezondheidszorg. De gz-psycholoog is deskundig op het gebied van psychische problemen.
Functie Officier Specialist GZ-Psycholoog bij de Landmacht.
Gedurende deze opleiding krijg je de basis militaire vaardigheden aangeleerd en wat het inhoudt om officier te zijn in de krijgsmacht. Na afronding van deze militaire opleiding word je geplaatst bij een van de regionale centra van de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg MGGZ: Utrecht, Zwolle, Amsterdam of Den Bosch.
Vacatures Gz-opleiding Meesters in de Psychologie.
Let op: sla de vacaturetekst op als je solliciteert. MidP bewaart géén kopieën. 8x Psycholoog i.o. GZ psycholoog bij Parnassia Groep te Noord-Holland en Rijnmond vervaldatum 19 maart. Gz-opleidingsplekken worden altijd rond ongeveer dezelfde tijd van het jaar beschikbaar gesteld.
Postdoctorale opleiding GZ-psycholoog BIG art.3.
Verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4. GGZ NHN een lerende organisatie? Ga direct naar: Zoeken Hoofdmenu Snelkoppelingen. U bevindt zich hier: Homepage Opleidingen Postdoctorale opleiding GZ-psycholoog BIG art.3. Postdoctorale opleiding GZ-psycholoog BIG art.3. Postdoctorale opleiding GZ-psycholoog. Erkende opleiding voor GZ-psycholoog.
Psychologie Werken bij Arkin.
De opleiding tot psychotherapeut. Arkin biedt een 3-jarige opleiding tot psychotherapeut. De opleiding staat open voor reeds geregistreerde gezondheidszorgpsychologen en leidt op tot psychotherapeut met BIG-registratie art. Het cursorische deel van de opleiding wordt verzorgd door de Rino Noord Holland.
Paulien en de GZ-opleiding MTSR.
Na een lange toelatingsprocedure heeft MTSR, begin 2016, akkoord gekregen, vanuit het RINO, om een opleidingsplek aan te bieden voor GZ psycholoog. Deze brede, generalistische opleiding is erop gericht ruim inzetbare professionals op te leiden, die beschikken over actuele kennis en vaardigheden op het gebied van psychologische zorgverlening.

Contacteer ons