Zoeken naar opleiding werken en leren mbo

opleiding werken en leren mbo
 
 
Opleidingen in de zorg bij Archipel College.
verpleegkundige niveau 4, verkorte opleiding alleen voor interne kandidaten. In de zorg word je met open armen ontvangen. Op de website Open Armen kun je meer informatie vinden over leren en werken in de sector Verpleging, Verzorging en Thuiszorg VVT.
Werken bij Kruidvat.
Van vakinhoudelijke kennis en leiderschapsvaardigheden tot een volledige mbo-opleiding niveau 4 tot Filiaalmanager! Deze opleiding wordt verzorgd en uitgevoerd door het NcVB en is een combinatie van klassikale trainingen, e-learning en training op de winkelvloer. En ook het uitwisselen van ervaringen met collegas hoort hierbij. Werk bij Kruidvat aan je toekomst. Bij Kruidvat geloven we dat je leert door te doen en doet door te leren. Daarom vinden we het belangrijk om onze medewerkers te ondersteunen bij hun ontwikkeling. We bieden verschillende praktijkgerichte trainingen en opleidingen aan op onze A.S. Wil jij ook bij Kruidvat werken aan je toekomst?
Werken en leren bij het Maasstad Ziekenhuis Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Werken en leren bij het Maasstad Ziekenhuis. Wie zijn wij? Opleiding, ontwikkeling onderzoek. Volg ons op: Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest Instagram. Kies een taal: English Türkçe. Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
MBO-V opleiding Maastricht UMC.
Na een vervolgopleiding kun je bijvoorbeeld gaan werken op een intensive care, kinderafdeling of op de ambulance. Ook leidinggevende functies zoals bijvoorbeeld afdelingshoofd, behoren tot de mogelijkheden. Welke opleidingen kan ik kiezen? Er zijn verschillende leerwegen waaruit je kunt kiezen om MBO verpleegkundige te worden. MBO V BOL dagopleiding. MBO V combinatie BOL-BBL opleiding. Voor meer informatie over de verschillende leerwegen zie ook de website van het Leeuwenborgh. MBO verpleegkundige opleiding in het MUMC. Het Maastricht UMC leidt op in een gecombineerde opleidingsvariant BOL/BBL. De MUMC BOL/BBL opleiding wordt verzorgd in nauwe samenwerking met het MUMC en het ROC Leeuwenborgh.
Werken leren Werken leren Westfriesgasthuis.
Maar juist door de mensen te leren kennen en wat zij belangrijk vinden bij goede zorg te leren begrijpen. Sinds 1 april 2017 zijn het Westfriesgasthuis en het Waterlandziekenhuis gefuseerd. We bundelen kennis en vakbekwaamheid om alle vormen van zorg te kunnen blijven aanbieden dicht bij onze patiënten. Met de juiste zorg op de juiste plaats. Bij het Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis werken in totaal 3.000 medewerkers, verdeeld over vijf locaties.
Werken en leren Omring.
Dan is werken en leren bij Omring geknipt voor jou. Omring is een erkend leerbedrijf dat volop kansen biedt. Via een Beroeps Begeleidende Leerweg BBL traject biedt Omring kansen om een opleiding tot Verzorgende IG / Woonzorgbegeleider of Woonzorgbegeleider IG / Medewerker maatschappelijke zorg te volgen. In samenwerking met het Horizon College in Hoorn stellen wij elk jaar een aantal MBO-opleidingsplaatsen beschikbaar. Je kunt alleen solliciteren naar een opleidingsplaats als er een vacature is. Ben je geïnteresseerd in de BBL opleiding en voldoe je aan de opleidingseisen? Kijk dan bij onze vacatures. Als er op dit moment geen vacature is, dan kun je je inschrijven voor de jobalert. Je ontvangt dan automatisch bericht wanneer we weer met de opleiding gaan starten zodat je hierop kunt solliciteren. Omring biedt stageplaatsen voor verschillende zorgopleidingen, van zorghulp niveau 1 tot en met verpleegkundige niveau 6. Je volgt lessen bij het Horizon College in Hoorn of het ROC Kop van Noord-Holland in Den Helder, of bij één van de Hogescholen. Daarnaast loop je een aantal stages. Lees meer in de Stagegids Beroeps Opleidende Leerweg Zorg. Ook zijn er stageplaatsen voor andere MBO en HBO-opleidingen.
Zorg opleidingen Werken bij Ikazia.
Werken bij Ikazia Terug naar de homepage. Ouwendijk MDL Arts Patricia Nieborg Doktersassistente Ingrid Papavoine Anesthesie medewerker Charlotte Droogendijk Verpleegkundige Harry van Linden Medewerker gebouwen. en technisch beheer Inge van Wagtendonk Staffunctionaris Rob Schop Radiodiagnostisch laborant. Ikazia biedt de mogelijkheid tot het volgen van verschillende opleidingen in de zorg op basis van het werken/leren principe. Opleiding tot verpleegkundige MBO en HBO.
Leren en werken in het mbo.
U bent hier: Home Opleiding Leren en werken in het mbo. Leren en werken in het mbo. Het middelbaar beroepsonderwijs mbo biedt opleidingen aan in diverse richtingen en op verschillende niveaus. Verder heb je de keuze uit twee leerwegen: één waarbij je vooral op school de fijne kneepjes van het vak leert bol en één waarbij je werkt en daarnaast een dag in de week naar school gaat bbl.
Leren en werken Middin.
Bij Middin bieden we je de mogelijkheid de voordelen van werken en leren te combineren. Bij Middin leiden we graag mensen op. Middin is een door SBB erkend leerbedrijf. Je kunt bij ons rekenen op vakkundige begeleiding. Niet alleen van je werkbegeleider, maar ook van de adviseur beroepsopleidingen en je collegas. Zij maken je wegwijs in de zorg en doen er alles aan om je te helpen zodat jij de opleiding met succes gaat afsluiten. Als je kiest voor een leerwerkplek dan werk je zon 27 tot 32 uur per week bij een van onze locaties in Zuid-Holland omgeving Rotterdam of Den Haag. Je gaat 1 dag per week naar school. Je krijgt een tegemoetkoming in uren, bij een contract van 32 uur is dat 4 uur per lesdag. Heb je een kleiner contract, dan is de tegemoetkoming naar rato. Ook vergoedt Middin je boeken en je schoolgeld. En ben je 25 jaar of ouder, dan ontvang je vanaf het eerste jaar meteen een vierdejaars leerlingensalaris. Je kunt de opleiding Verzorgende IG-Maatschappelijke Zorg mbo niveau 3 en of Persoonlijke Begeleider Gehandicaptenzorg op mbo niveau 4 volgen.

Contacteer ons