Op zoek naar welke opleiding heb je nodig voor politie?

welke opleiding heb je nodig voor politie
 
 
Opleiding tot politieagent.
Je kunt pas aan een opleiding beginnen als je een baan bij de politie hebt gevonden. Die baan is gekoppeld aan de opleiding die je gaat volgen. Mbo-2-opleiding Assistent politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo basisberoepsgerichte leerweg. Mbo-3-opleiding Politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg. Mbo-4-opleiding Allround politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo gemengde of theoretisch leerweg let op: bij sommige korpsen geldt als eis minimaal een mbo-4 of havo-diploma. Politiekundige bachelor: minimaal een mbo-4 of havo-diploma. Voor alle opleidingen geldt dat je verder nog aan een aantal aanvullende selectie-eisen moet voldoen, onder andere op het gebied van gezondheid, conditie en gedrag.
Politieagent worden. Hoe wordt u politieagent? Mens en Samenleving: Carriere.
Maar ik ben voor 1 ding bang en dat is het niet smetteloze verleden van mijn vader Dit heeft tog geen gevolgen voor mijn carriere als politieman? p.meuleman Reactie infoteur, 20-01-2013. Over het algemeen zegt men dat er ook naar het gedrag van de 1e lijn familie wordt gekeken dus ouders, broers en zussen, als je bij de politie wilt. Kijk ook eens hier.: Ashley, 29-10-2012 2357: 6. ik heb binnenkort een intakegesprek. Weet u misschien of ik dan ook sportkleding mee moet nemen vanwege selectie procedure? Of moet ik daarvoor op een andere keer terug komen? Ik hoor graag snel respons. Met vriendelijke groet., Tim, 24-10-2012 1339: 5. Welke schoolvakken heb ik nodig om politieagent te worden? Cheryl Wolters, 29-11-2011 2005: 4. Hallo, ik doe op dit moment een MBO 1 opleiding met uitstroom handel en ecomenie.
Politiekundige bachelor.
Kun je goed samenwerken? Als je veel van deze vragen met ja kunt beantwoorden, dan is een carrière bij de politie misschien iets voor jou. Welke opleidingen lijken erop? Er zijn geen opleidingen die erg lijken op de politiekundige bachelor. Er zijn wel deelterreinen die in andere opleidingen aan bod komen. Overweeg bij twijfel dus ook de volgende opleidingen.: Heb je de ambitie om je na de politiekundige bachelor te specialiseren tot technisch rechercheur, dan kun je overwegen een opleiding in het Hoger Laboratoriumonderwijs of de bachelor Forensisch Onderzoek HvA te doen.
Politieonderwijs politie.nl.
Het onderwijs kent een grote variëteit en beweegt mee met wat de politiepraktijk nodig heeft. Van burger naar politiemedewerker. Van burger naar politiemedewerker. Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris.
Politie opleiding.
Aanmelden voor een opleiding bij de politie. Je kunt je niet rechtstreeks aanmelden bij de PolitieAcademie. Om voor een opleidingsplaats in aanmerking te komen, moet je solliciteren bij een politiekorps. Meer informatie vind je op de wervingssite Kom bij de politie.
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Type opleiding Type opleiding E-learning. Studieduur Studieduur 1 week. Ik wil bij de politie. Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.
Politie Opleiding Alle informatie over de Politie Opleiding.
De toelatingseisen voor de politie opleiding zijn niet heel zwaar, maar er moet wel aan een aantal eisen voldaan worden. Als je start met een niveau 2 opleiding moet je aan de volgende eis voldoen om toegelaten te worden tot de politie opleiding.:

Contacteer ons