Meer resultaten voor politie opleiding hbo

politie opleiding hbo
 
 
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300. Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding?
Politieacademie Wikipedia.
Het voordeel voor de eenheden is dat de studenten direct bevoegd en inzetbaar zijn voor bepaalde taken. De initiële opleidingen duren, afhankelijk van de opleiding, een tot vier jaar. Het initiële onderwijs van de Politieacademie bestaat uit de volgende opleidingen.: vrijwillige ambtenaar van politie mbo-niveau 2.
Start jij jouw carrière als Politie-inspecteur Qompas Carrièrestart.
Je kunt van reguliere agent doorgroeien tot inspecteur, aangezien er geen specifieke opleiding tot inspecteur bestaat. Alle opleidingen zijn intern binnen de politie. Een politie-inspecteur werkt in dienst van een politiekorps. Binnen dit korps geeft de inspecteur leiding aan een team van brigadiers, hoofdagenten en agenten.
Politie opleiding.
Je bent vanaf de start van de opleiding in dienst bij de politie en ontvangt een salaris. Na de opleiding kun je direct als rechercheur aan de slag. De Politieacademie is hét onderwijsinstituut voor de politie-opleidingen op alle niveaus: mbo, hbo en wetenschappelijk.

Contacteer ons