Resultaten voor HBO opleiding toerisme

HBO opleiding toerisme
 
 
HBO opleiding toerisme.
HBO opleiding toerisme en recreatie, iets voor jou? De HBO opleiding Toerisme is een veelzijdige en aantrekkelijke studie, waarmee je na je studie in verschillende en uiteenlopende rollen kunt vervullen. Een typische HBO toerisme student bezit de volgende eigenschappen.: MBO 4 opleiding of Havo/VWO 1.
HBO Leisure Events Management.
Ik wil iets vragen, als ik een student ben die mijn mbo opleiding op niveau 3 heeft afgerond, kan ik dan aan de Haagse Hogeschool voor een HBO opleiding studeren? Of moet ik een diploma op niveau 4 hebben om verder te kunnen studeren? Studeren aan een van de beste en leukste scholen van Nederland? Met de grootste kans van slagen via een versneld traject? Kies een van de uitdagende hbo-opleidingen in hotel en evenementen management, toerisme, business entrepreneurship of finance management.
Hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management.
Een hbo-bacheloropleiding omvat 240 studiepunten en gemiddeld duurt een bacheloropleiding aan het hbo vier jaar. De hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management kun je in drie jaar afronden. Daarvoor moet je wel flink aanpoten: in plaats van zestig studiepunten moet je dan jaarlijks tachtig studiepunten halen. Welke hbo-opleidingen lijken erop? Tourism Management HTRO. Op de website van hogeschool TIO vind je meer informatie over de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management. Op de website van de NHTV vind je meer informatie over de hbo-opleiding International Tourism Management. Auteur: Marieke van Oosterhout. Home Beroep Opleiding Functioneren Carrière Forum.
Internationaal Toeristisch Management ITM HBO-opleidingen Hogeschool Tio te Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Hengelo ROC.nl.
In je afstudeeronderzoek komt alles wat je geleerd hebt samen. Hbo in drie of vier jaar. De opleiding Internationaal Toeristisch Management leidt in die of vier jaar op voor het beroepscompetentieprofiel Manager Toerisme en Recreatie CROHO-nummer: 34927. Havo, vwo, mbo4-diploma.
HBO Tourism Management.
Opleiding HBO Tourism Management. HBO Tourism Management. Wanneer je in de grootste industrie ter wereld werkt, het toerisme, dan is het jouw uitdaging om het mensen naar de zin te maken. Met bijzondere vakanties bijvoorbeeld, stedentrips of sportieve dagjes uit.
Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs HBO-opleidingen Meerdere instellingen 3 ROC.nl.
Naast deze werkzaamheden ontwikkel je innovatieve concepten voor verschillende toeristische producten en diensten. In het eerste jaar van je opleiding maak je kennis met je toekomstige werkgebied. In de propedeuse 1 jaar zijn de vakken gegroepeerd rond thema's. Daarin wordt onder meer aandacht besteed aan toerisme en recreatie, vrijetijdsmanagement, management en organisatie, marketing en marketingmanagement, recht, informatica, talen, geografie, psychologie en sociologie, presentatietechnieken, wiskunde en statistiek.
Internationaal Toeristisch Management: Beste toerisme studie. Tio-vestigingen.
Je kan bij Tio versneld studeren: hbo in 3 jaar. Vanuit de toerismebranche is er een grote behoefte aan jonge mensen met goede kennis van e-commerce. Daarom is er veel vraag naar afgestudeerde Tio-studenten. In 2016 boekten vakantiegangers in Nederland 81% van hun reizen online. Er is binnen de reisbranche dan ook behoefte aan specialisten op dit vakgebied. Internationaal Toeristisch Management combineert toeristische kennis daarom met e-commerce. Je studeert aan de beste toeristische opleiding van Nederland al 7 jaar op rij, volgens de Keuzegids. Toerisme is veel meer dan het boeken van een reis.
Hbo Tourism Management NHTV Breda.
U bent hier Home. Feiten van de opleiding. Studie in cijfers. Hbo toerisme in 3 of 4 jaar. De opleiding Tourism Management leidt je op tot een professional in het toeristisch-recreatieve werkveld. Toeristisch-recreatieve bedrijven moeten innoveren op basis van nieuwe ontwikkelingen in consumentengedrag en technologie.
HBO Toerisme en Vrijetijdskunde kiesjestudie.nl.
20 bachelors in deze studierichting. Spreekt de studierichting Toerisme en Vrijetijdskunde je aan? In deze lijst zie je welke opleidingen er zijn. Is een opleiding groen gemarkeerd? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste. Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs.

Contacteer ons