Op zoek naar mbo 2 naar mbo 4?

mbo 2 naar mbo 4
 
 
Toelating MBO-2 naar MBO-4 AMN-toets Carriretijger Forum.
MBO niv 4 naar HBO. Opleiding kiezen en volgen. 07-14-2010 0944: AM. MBO niveau 3 naar havo/HBO. Opleiding kiezen en volgen. 05-24-2010 0425: PM. Ervaringen MBO ICT HBO Informatica naar Bedrijfskundige Informatica. Opleiding kiezen en volgen. 01-24-2010 1120: PM. Van mbo Zorg naar hbo Rechten? Opleiding kiezen en volgen. 03-11-2009 1236: AM. All times are GMT 2.
MBO opleidingen Testcentrum Groei B.V.
Je kunt direct beginnen op bijvoorbeeld niveau 3 of 4, of je kunt bijvoorbeeld beginnen bij niveau 1 en na het behalen van dit niveau doorleren in dezelfde soort richting op niveau 2 enz. Daarnaast is het goed om te weten dat je met een MBO niveau 4 diploma, kunt doorstromen naar een HBO opleiding.
Wat is je vooropleiding? MBO Stad.
Hiermee bereid je je voor op de vakopleidingen en middenkaderopleidingen in het mbo niveau 3 en 4. Ook kun je naar de havo. Als je de gemengde leerweg gl op het vmbo doet, heb je voornamelijk theorievakken. Je doet ook een stukje beroepsgericht programma. Hiermee bereid je je voor op de vakopleidingen en middenkaderopleidingen in het mbo niveau 3 en 4. Als je de kaderberoepsgerichte leerweg kl op het vmbo doet, krijg je theorievakken en een flink beroepsgericht programma. Je leert dus ook veel door praktisch bezig te zijn. Deze leerweg bereid je voor op de vakopleidingen en middenkaderopleidingen in het mbo niveau 3 en 4. Als je de basisberoepsgerichte leerweg bb op het vmbo doet, krijg je theorievakken en een flink beroepsgericht programma. Je bent veel praktisch bezig en de theorie is iets gemakkelijker dan in de andere leerwegen. Deze leerweg bereidt voor op de basisberoepsopleidingen in het mbo niveau 2.
Wat betekent MBO niveau 2?
Met een MBO-opleiding op niveau 2 word je opgeleid tot een baan waarbij je uitvoerende werkzaamheden kunt verrichten. Denk hierbij aan een opleiding als MBO Particulier Beveiliger, MBO Telefonist/Receptionist of MBO Bedrijfsadministratief medewerker. De opleiding duurt 12 tot 24 maanden. Om te kunnen starten met een opleiding op niveau 2 is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een van de volgende diplomas.: Diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg, theoretische leerweg of basisberoepsgerichte leerweg. Diploma lbo, vbo, mavo, mavo-vbo, havo, vwo. Een overgangsbewijs havo/vwo naar het vierde leerjaar.
Mbo-opleidingen niveau 2, 3 en 4 Rijn IJssel.
Mbo-opleidingen niveau 2, 3 en 4 Bekijk ons aanbod Entree Nog geen diploma, toch een opleiding Open dagen Kom langs! Aanmelding en inschrijving Wat is de procedure? Ondersteuning Persoonlijke aandacht voor iedereen Stages Stages zoeken of aanbieden. Bouw je eigen opleiding. RIJk Onderwijs Zelfstandig van en met elkaar leren Keuzedelen Je hebt iets te kiezen! Excellentie Ontwikkel en gebruik je talent Internationalisering Wereldwijde kansen Topsport Combineer topsport met een mbo of Entree-opleiding.
Opleidingen, niveaus en leerwegen in het mbo Middelbaar beroepsonderwijs MBO Rijksoverheid.nl.
Het middelbaar beroepsonderwijs mbo leidt studenten op voor een beroep. Er zijn opleidingen op 4 niveaus: mbo 1, 2, 3 en 4. Voor elk mbo-niveau gelden toelatingseisen. Entreeopleiding in het mbo. Het mbo heeft opleidingen op 4 niveaus. Voor elk mbo-niveau gelden verschillende vooropleidingseisen. Ook de opleidingsduur verschilt. Het gaat om de volgende opleidingen.: De entreeopleiding is bedoeld voor jongeren zonder een diploma van een vooropleiding. Deze entreeopleiding bereidt jongeren voor op de arbeidsmarkt. Of op doorstroming naar een mbo-2-opleiding.
mbo opleidingen van A t/m Z.
MBO Niveau 2. MBO Niveau 3. MBO Niveau 2. MBO Niveau 2. MBO Niveau 3. MBO Niveau 4. AV-productie Medewerker Fotografie. MBO Niveau 2. MBO Niveau 4. Aviation Operations Officer. MBO Niveau 4. Zoek een opleiding in het Studie Keuze Programma.:
Welk MBO-niveau? Ouders Online.
Home Forum Ouders en school Welk mbo niveau. 85 berichten / 0 nieuw. Login of registreer om te kunnen reageren. ma, 23/11/2015 2316.: Zoon doet dit schooljaar eindexamen VMBO-k. En dus zijn we naar een paar open dagen van MBO-scholen geweest. Hij is totaal niet handig, een technische opleding gaat het niet worden. Hij zoekt het meer in de richting economie/handel. Maar we zijn er nog niet uit op welk niveau hij gaat beginnen. De scholen zelf geven ook verschillende adviezen daarin. Er zijn in deze richting ook niet zoveel mogelijkheden op niveau 3. Hetis of niveau 2 of niveau 4.
Na het mbo ROC Friese Poort.
Met een mbo-diploma op niveau 2 kun je doorstromen naar mbo niveau 3. Je wordt opgeleid tot het volledig zelfstandig uit kunnen voeren van werkzaamheden. Vervolgopleiding naar niveau 4. Met een mbo-diploma op niveau 3 kun je doorstromen naar mbo niveau 4.

Contacteer ons