Resultaten voor politie opleiding mbo open dagen

politie opleiding mbo open dagen
 
 
Te jong voor een politieopleiding? Nu niet meer! ROC Nijmegen.
Mavo / havo / vwo. Mbo in combinatie met havo-vak. Aanmelden Basiseducatie, Vavo, NT2 / Inburgering. Aanmelden voor Cursussen en trainingen. Nederlands als tweede taal. Cursussen Nederlands als Tweede Taal. Hulp bij kiezen. Open Dagen en Infoavonden. Impressie Open Dag. Alles over een opleiding.
Wanneer is er open dag bij de politie? vraaghetdepolitie.nl.
Wanneer is er open dag bij de politie? Er is geen online overzicht van alle open dagen van de politie. Dat wordt per politiebureau en per regio geregeld. Wil je graag weten wanneer er bij jou in de buurt een open dag is?
Politieacademie Apeldoorn Studiekeuze123.
1.268 studies 3.084 opleidingen 235 instellingen 67 steden 878 open dagen. Studiekeuze123 is opgericht door het ministerie van OCW, in samenwerking met studenten en het hoger onderwijs en verspreidt betrouwbare informatie over studiekeuze. Nationale Studenten Enquête. Ruim 270.000 studenten geven jaarlijks hun oordeel over hun opleiding en instelling.
Open dagen mbo scholen en opleidingen.
Wat kun jij op een open dag? Open dagen mbo zijn erg handig als je nog niet weet welke mbo opleiding je wilt gaan volgen. Op de mbo scholen zijn tijdens de open dagen genoeg mensen aanwezig die jou veel kunnen vertellen over de mbo opleidingen en de instelling.
Mbo-4-opleiding Allround Politiemedewerker.
Open sollicitaties hebben geen zin, want die worden niet in behandeling genomen. Nadat je hebt gesolliciteerd ontvang je een uitnodiging voor een voorlichtingsbijeenkomst van het korps. Vervolgens wordt tijdens de selectieprocedure je persoonlijkheid, intelligentie en conditie getest. Doorsta je de selectieprocedure en word je aangenomen, dan meldt het korps je aan bij de Politieacademie en kun je aan de opleiding beginnen. Hoe kom je erachter of de opleiding bij je past? Ben je van onbesproken gedrag? Ben je sociaal? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijke problemen? Sta je stevig in je schoenen? Blijf je jezelf in spannende situaties? Heb je teamgeest en discipline? Beschik je over een goede conditie? Ben je integer? Ben je betrouwbaar? Kun je de meeste vragen met ja beantwoorden, dan is de mbo-4-opleiding Allround politiemedewerker wellicht iets voor jou. Wil je eerst meer informatie over de sollicitatieprocedure en of de functie wel bij je past, laat je dan voorlichten tijdens de Beroepsoriëntatie Politie BOP.
Politieacademie Algemeen.
Lesidee Open Dagen Woordwolk. Zoek door deze site.: Beoordeling: Select rating. Opleidingsniveaus: MBO Niveau 2, HBO Master, HBO Bachelor, MBO Niveau 4. Politie Onderwijs en Kenniscentrum. Levert onderwijs en kennisdiensten aan de politie. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar kombijdepolitie.nl. Hier vind je alle informatie over het werk, de opleiding, banen, selectieprocedure en korpsen.
Politieacademie.nl Open dagen.
Schakel JavaScript in en probeer het opnieuw. Wil je meer weten over het werken bij de politie en de opleidingen van de Politieacademie? De Politieacademie kent geen open dagen, maar organiseert wel regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten van de politie op één van onze locaties.
Politieonderwijs politie.nl.
Van burger naar politiemedewerker. Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris.
Leren en werken.
2 avonden in de week opleiding met een vergoeding. Het politiewerk vraagt fysiek en mentaal veel van je. Voor agentfuncties doorloop je daarom een uitgebreide selectieprocedure. Je wordt getest op de juiste eigenschappen voor het politiewerk. De totale procedure kan 8 maanden duren. Specialiseren en doorgroeien. De politie is een brede organisatie die een hoeveelheid aan specialisaties kent die je fulltime of parttime naast het agentenwerk kunt vervullen.

Contacteer ons