Resultaten voor politie opleiding niveau 3

politie opleiding niveau 3
 
 
Vooropleiding / volgen Niveau 3 Politie agent. Infopolitie: Vraag en Antwoord.
Dat is een niveau 3 opleiding en heb je alvast een mooie inkijk in het politiewerk. Op die opleiding bereiden ze je ook helemaal voor op de selectie bij de politie, dus heb je meer kans om de selectie succesvol te doorlopen.
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Hierna wordt de opleiding voltooid volgens een vaste ritmiek, vier maanden in de eenheid en vier maanden school. De opleiding tot Allround Politiemedewerker duurt 3 jaar. Het aantal studiebelastingsuren is 5040. Tijdens de opleiding heb je recht op een goede en passende begeleiding. Hierbij staan het leerproces en het ontwikkelen van competenties centraal. De school en het korps sluiten een leerwerkovereenkomst met je af. De opleiding is ontwikkeld voor iedereen die een aanstelling heeft en uitvoerend politiewerk gaat verrichten bij het Korps Nationale Politie.
Opleiding tot politieagent.
Je kunt pas aan een opleiding beginnen als je een baan bij de politie hebt gevonden. Die baan is gekoppeld aan de opleiding die je gaat volgen. Mbo-2-opleiding Assistent politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo basisberoepsgerichte leerweg. Mbo-3-opleiding Politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg.
Politie opleiding.
Als je na een algemene opleiding wilt werken bij de politie, dan kun je kiezen uit de volgende opleidingen.: Na VMBO/MBO Na HAVO/VWO Na HBO/universiteit. Assistent Politiemedewerker mbo-opleiding, niveau 2. Politiemedewerker mbo-opleiding, niveau 3. Allround Politiemedewerker mbo-opleiding, niveau 4. Politiekundige Bachelor hbo-opleiding.
Steppingstones.
Rijbewijs B of bereid deze binnen 2 jaar na aanstelling te halen. De opleiding Politiemedewerker mbo 3 volg je aan de Politieacademie. Je kunt je niet rechtstreeks aanmelden bij de Politieacademie. Je moet eerst solliciteren op een vacature voor agent in een korps. Bij de politie gaat leren en werken altijd samen.
Politieonderwijs politie.nl.
De Politieacademie ontwikkelt en verzorgt onderwijs voor de Nederlandse politie. Zij biedt korte trainingen en volledige opleidingen aan, van mbo-niveau 2 tot en met academisch niveau. Het onderwijs kent een grote variƫteit en beweegt mee met wat de politiepraktijk nodig heeft. Van burger naar politiemedewerker. Van burger naar politiemedewerker. Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris.
MBO Politiemedewerker niveau 3 Alle informatie over de Politie Opleiding.
Alle informatie over de Politie Opleiding, zowel MBO als HBO. MBO Politie Opleidingen. MBO Assistent Politiemedewerker niveau 2. MBO Politiemedewerker niveau 3. MBO Allround Politiemedewerker niveau 4. HBO Politiekundige Bachelor. MBO Politiemedewerker niv 3. In deze opleiding word je opgeleid tot niveau 3 politiemedewerker.
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Niveau opleiding Niveau opleiding MBO 2. Type opleiding Type opleiding E-learning. Studieduur Studieduur 1 week. Ik wil bij de politie. Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.
Politie Niveau 3 Opleidingen MBO Stad.
Zorg en welzijn. Elke opleiding duur. 1-2 jaar jaar. 2-3 jaar jaar. 3-4 jaar jaar. We hebben 1 opleidingen voor je op niveau 3 met de tags Politie.: Beroep Niveau Leerweg Duur Handhaver toezicht en veiligheid 3 BOL, BBL 3-4 jaar.

Contacteer ons