Zoeken naar van mbo 2 naar mbo 4

van mbo 2 naar mbo 4
 
 
Noorderpoort Zo werkt het mbo.
BOL is een combinatie van school en stage. Je gaat de hele week naar school en loopt één of meer periodes stage. Die stage noemen we de beroepspraktijkvorming BPV. BBL is een combinatie van leren en werken. Je gaat meteen aan de slag. Naast je baan volg je één of twee dagen in de week lessen op school. Om een BBL-opleiding te doen, moet je een baan hebben bij een erkend leerbedrijf. Daardoor weet je zeker dat je het vak in de praktijk goed leert. Een erkend leerbedrijf zoek je zelf en vind je op Stagemarkt.nl. In het mbo kun je op vier niveaus een diploma halen. Op welk niveau je begint is afhankelijk van je vooropleiding. Niveau 1 is de Entree-opleiding die je opleidt tot assistent. Je voert onder begeleiding eenvoudige taken uit. Niveau 2 is de basisberoepsopleiding. Je doet vooral uitvoerend werk en voert je werkzaamheden grotendeels zelfstandig uit. Speciaal in ons aanbod van niveau 2 is de opleiding Servicemedewerker Breed. Niveau 3 is een vakopleiding waarbij je leert je werkzaamheden helemaal zelfstandig uit te voeren. Niveau 4 leidt op tot middenkaderfunctionaris/middenkaderspecialist.
Wat is je vooropleiding? MBO Stad.
Hiermee bereid je je voor op de vakopleidingen en middenkaderopleidingen in het mbo niveau 3 en 4. Ook kun je naar de havo. Als je de gemengde leerweg gl op het vmbo doet, heb je voornamelijk theorievakken. Je doet ook een stukje beroepsgericht programma. Hiermee bereid je je voor op de vakopleidingen en middenkaderopleidingen in het mbo niveau 3 en 4. Als je de kaderberoepsgerichte leerweg kl op het vmbo doet, krijg je theorievakken en een flink beroepsgericht programma. Je leert dus ook veel door praktisch bezig te zijn. Deze leerweg bereid je voor op de vakopleidingen en middenkaderopleidingen in het mbo niveau 3 en 4. Als je de basisberoepsgerichte leerweg bb op het vmbo doet, krijg je theorievakken en een flink beroepsgericht programma. Je bent veel praktisch bezig en de theorie is iets gemakkelijker dan in de andere leerwegen. Deze leerweg bereidt voor op de basisberoepsopleidingen in het mbo niveau 2.
Wat zijn de toelatingseisen voor een mbo-opleiding? ROC Friese Poort.
mbo-diploma niveau 2 van een vergelijkbare opleiding. Niveau 4: diploma vmbo kaderberoepsgerichte, gemengde of. overgangsbewijs naar 4 havo. mbo-diploma niveau 3 van een vergelijkbare opleiding. We helpen je graag. 0900 8 996 996 normaal tarief. Iedere werkdag bereikbaar van 08.30 uur tot 16.00 uur. Stel je vraag via e-mail. Beeld, Geluid, Nieuws en Kunst. Handel en Ondernemerschap. IT, Media en Games. Zakelijke dienstverlening Economie en Administratie. Zorg en welzijn. Subsidies en fiscale voordelen. Over ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Ik heb een leerwerkplek. Ik zoek een stagiair. Aandacht en maatwerk. Subsidies en fiscale voordelen. Over ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. Help me kiezen. Een adviesgesprek met een decaan. Een kijkje nemen bij ROC Friese Poort. Ik heb geen diploma. Tips van onze studenten. Over het mbo.
Het Kronenburgh MEAO College Eénjarig MBO programma voor vmbo Kader, MBO2, MBO3 of Havo vwo gediplomeerd.
Terug naar hoofdmenu. Eénjarige programma's' voltijd BOL. Welk diploma heb je? Heb je een VMBO basis/kader diploma? Dan kun je deelnemen aan het éénjarige MBO2 programma Professional Dienstverlener in de richting Secretarieel of Financieel Administratief. Heb je een VMBO kader/gemengd of theoretische leerweg TL / MAVO diploma, een MBO2 diploma een Havo 3/4 overgangsbewijs? Dan kun je deelnemen aan het éénjarige MBO3 programma Secretaresse, Commerciële Binnendienst of Financieel Administratief Medewerker. Heb je een MBO3 of HAVO diploma? Dan kun je deelnemen aan ons éénjarige MBO4 programma in de richtingen: International Business, Marketing Sales, Makelaardij, Secretariële, Juridische en Financiële Dienstverlening, Human Resource Management en de Uitzendbranche Intercedent. Heb je een HAVO of VWO diploma, maar is het HBO of de Universiteit toch niet wat je zoekt? Dan is een MBO4 kop of tussenjaar een mooi alternatief. Met alleen je HAVO of VWO diploma is het moeilijk om werkt te vinden. Met het MBO4 diploma in de hand is dit makkelijker. Zeker wanneer je hebt laten zien dat je in 1 jaar tijd de basis van het vak tot je hebt kunnen nemen en dit verzilverd is met het Kronenburgh diploma MBO4.
Instroom en doorstroom ROC Midden Nederland.
Studenten in het mbo die een diploma op niveau entree, 2 of 3 hebben behaald, kunnen binnen het mbo doorstromen naar een hoger niveau. Meer dan 51% van de mbo-ers op niveau entree, 2 of 3 kiest na het behalen van een diploma voor een vervolgopleiding op een hoger mbo-niveau. Studenten met een diploma op niveau 4, kunnen doorstromen naar het hbo.
Wat is het verschil tussen niveau 2, 3 en 4? Scalda.
Over het mbo. Informatie over studeren. Voor decanen en onderwijsprofessionals. Over onze organisatie. Missie en visie. Werken bij Scalda. Voor de pers. Wat is het verschil tussen niveau 2, 3 en 4? Niveau 1: Entreeopleiding. De entreeopleiding is er voor jongeren zonder een diploma van een vooropleiding. Deze entreeopleiding bereidt jongeren voor op de arbeidsmarkt. Of op doorstroming naar een mbo-2-opleiding.
mbo-opleidingen ROC van Twente.
alles over mbo. wall of fame. opleidingen en cursussen. ontdek alle studievormen. opleiden op maat. educatie en participatietrajecten. subsidies en regelingen. stages en leerwerkplekken bpv. bestuur en management. Mbo-opleidingen voor scholieren results.categories.education.total. toon meer resultaten. Opleidingen voor volwassenen results.categories.course.total. toon meer resultaten. Overige informatie results.categories.web_page.total. toon alle resultaten. ik wil graag. Terug naar boven. contact met Studie Informatiepunt. 06 29 00 79 91. 0800 838 38 38. info voor studenten. decanen en mentoren. Copyright, disclaimer colofon. ROC van Twente 2018.
MBO opleidingen Testcentrum Groei B.V.
Je kunt direct beginnen op bijvoorbeeld niveau 3 of 4, of je kunt bijvoorbeeld beginnen bij niveau 1 en na het behalen van dit niveau doorleren in dezelfde soort richting op niveau 2 enz. Daarnaast is het goed om te weten dat je met een MBO niveau 4 diploma, kunt doorstromen naar een HBO opleiding.
Canon ecbo Doorstroomroutes in en rond het mbo.
Vooral leerlingen die in het mbo op niveau 1 en 2 zijn begonnen. Zo stromen ruim 4 op de 10 studenten met een mbo-diploma op niveau 1 door naar niveau 2 of hoger en van de studenten die op niveau 2 zijn begonnen, stroomt rond de 45% door naar niveau 3 of 4.

Contacteer ons