Op zoek naar werken bij de politie opleiding?

werken bij de politie opleiding
 
 
Politieacademie.nl Open dagen.
Schakel JavaScript in en probeer het opnieuw. Wil je meer weten over het werken bij de politie en de opleidingen van de Politieacademie? De Politieacademie kent geen open dagen, maar organiseert wel regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten van de politie op één van onze locaties.
Werken bij de politie.
Werken bij de politie. De politieorganisatie is verdeeld in 25 regionale korpsen en één landelijk korps, die samen zo'n' 50.000 medewerkers hebben. Bij deze korpsen worden verschillende functies op mbo, hbo en wo-niveau onderscheiden, zowel in blauwe geuniformeerde als ondersteunende functies. Om voor een functie bij de politie in aanmerking te komen moet je een politieopleiding volgen. Hiervoor kun je je niet rechtstreeks aanmelden bij de Politieacademie, maar moet je solliciteren bij een politiekorps. Een van de redenen daarvoor is dat 40-60% van de opleiding bestaat uit werkend leren in het korps.
Politieonderwijs politie.nl.
Van burger naar politiemedewerker. Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris.
Werken bij de politie politie.nl.
De opleiding is dus altijd gekoppeld aan een baan. Meer informatie hierover staat op www.kombijdepolitie.nl/leren-en-werken-als-agent. Of bezoek een voorlichting op één van de Politieacademie-locaties. Naast diverse agentfuncties zijn er bij de politie tal van andere functies waarvoor geen algemene politieopleiding gevolgd hoeft te worden. Alle vacatures binnen de politie staan op kombijdepolitie.nl. Op deze site wordt ook specifiek ingegaan op werken bij recherche en werken in de bedrijfsvoering.
Politie opleiding.
De politiediploma's' hebben dezelfde status als andere mbo/hbo-diploma's' op hetzelfde niveau, zodat doorstroming van en naar het politievak mogelijk is. Welke opleidingen zijn er? Als je na een algemene opleiding wilt werken bij de politie, dan kun je kiezen uit de volgende opleidingen.:
Werken bij Politie: 162 Reviews Indeed.nl.
Volontair EXO voormalige medewerker Rotterdam 23 februari 2018. Werken bij de Politie, maar dan zonder opleiding en salaris voor mij was het een hele leuke ervaring. Toch je steentje bijdragen aan een betere maatschappij, de andere kant van de Politie zien, dan wat er in de media geschetst wordt heel leerzaam.

Contacteer ons