Resultaten voor politie opleiding mbo 3

politie opleiding mbo 3
 
 
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Niveau opleiding Niveau opleiding MBO 2. Type opleiding Type opleiding E-learning. Studieduur Studieduur 1 week. Ik wil bij de politie. Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.
Politie opleiding.
Je bent vanaf de start van de opleiding in dienst bij de politie en ontvangt een salaris. Na de opleiding kun je direct als rechercheur aan de slag. De Politieacademie is hét onderwijsinstituut voor de politie-opleidingen op alle niveaus: mbo, hbo en wetenschappelijk.
Opleiding tot politieagent.
Je kunt pas aan een opleiding beginnen als je een baan bij de politie hebt gevonden. Die baan is gekoppeld aan de opleiding die je gaat volgen. Mbo-2-opleiding Assistent politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo basisberoepsgerichte leerweg. Mbo-3-opleiding Politiemedewerker: minimaal een diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg.
Politieacademie.nl Onderwijsaanbod.
Hierna wordt de opleiding voltooid volgens een vaste ritmiek, vier maanden in de eenheid en vier maanden school. De opleiding tot Allround Politiemedewerker duurt 3 jaar. Het aantal studiebelastingsuren is 5040. Tijdens de opleiding heb je recht op een goede en passende begeleiding. Hierbij staan het leerproces en het ontwikkelen van competenties centraal. De school en het korps sluiten een leerwerkovereenkomst met je af. De opleiding is ontwikkeld voor iedereen die een aanstelling heeft en uitvoerend politiewerk gaat verrichten bij het Korps Nationale Politie. Kijk voor beschikbare vacatures op Kombijdepolitie.nl. Je voldoet aan de volgende eisen.: Minimum leeftijd: 18 jaar. Minimaal vmbo-gl/-tl of mbo EQF3-niveau.
Steppingstones.
Rijbewijs B of bereid deze binnen 2 jaar na aanstelling te halen. De opleiding Politiemedewerker mbo 3 volg je aan de Politieacademie. Je kunt je niet rechtstreeks aanmelden bij de Politieacademie. Je moet eerst solliciteren op een vacature voor agent in een korps. Bij de politie gaat leren en werken altijd samen.
Politieonderwijs politie.nl.
Van burger naar politiemedewerker. Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris.
MBO Politiemedewerker niveau 3 Alle informatie over de Politie Opleiding.
Alle informatie over de Politie Opleiding, zowel MBO als HBO. MBO Politie Opleidingen. MBO Assistent Politiemedewerker niveau 2. MBO Politiemedewerker niveau 3. MBO Allround Politiemedewerker niveau 4. HBO Politiekundige Bachelor. MBO Politiemedewerker niv 3. In deze opleiding word je opgeleid tot niveau 3 politiemedewerker.
Vooropleiding / volgen Niveau 3 Politie agent. Infopolitie: Vraag en Antwoord.
Je kan beter een goede en leuke opleiding zoeken op MBO3 niveau waarmee je daarna direct kan solliciteren voor niveau 4. Als ik HTV-P Niveau 3 afgerond heb. Kan ik dan solliciteren voor een vacature als niveau 4 bij de politie of moet ik hiervoor in bezit zijn van een diploma MBO 4 zelf?
Politie Niveau 3 Opleidingen MBO Stad.
MBO Wat is dat? Afbouw, hout en onderhoud. Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek. Bouw en infra. Economie en administratie. Handel en ondernemerschap. Horeca en bakkerij. Informatie en communicatietechnologie. Media en vormgeving. Mobiliteit en voertuigen. Techniek en procesindustrie. Toerisme en recreatie. Transport, scheepvaart en logistiek. Veiligheid en sport. Voedsel, natuur en leefomgeving. Zorg en welzijn. Elke opleiding duur. 1-2 jaar jaar. 2-3 jaar jaar. 3-4 jaar jaar. We hebben 1 opleidingen voor je op niveau 3 met de tags Politie.:

Contacteer ons