Meer resultaten voor hbo opleiding psychologie

hbo opleiding psychologie
 
 
Hbo-opleidingen en onderzoek in Zwolle Windesheim.
Studeren aan het hbo. Verschil met mbo, havo, vwo. Informatie voor decanen. Informatie voor ouders. Studeren bij Windesheim. Starten met je studie. Studeren met een functiebeperking. Studeren in Zwolle. Studeren in Flevoland. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Starten in februari. Werk en Studie. Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past!
Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
In de uitgave Circulaire economie in de praktijk van het lectorenplatform Circulaire economie vertelt associate lector Pieter van der Hoeven Finance Accountancy, Business Research Centre Inholland over deze werkplaats, waarin vierdejaarsstudenten van de opleiding Finance Control: Bedrijfseconomie verdienmodellen en financieringsmogelijkheden bepalen voor eco-innovaties.
Collegegeld UvA Studenten Universiteit van Amsterdam.
Er zijn verschillende collegegeldtarieven: het wettelijke collegegeld en het instellingstarief. Hoeveel collegegeld je betaalt, hangt af van je nationaliteit, de opleiding die je volgt en of je voltijd, in deeltijd of duaal studeert. Bereken direct je collegegeld met de collegegeldmeter.
Kies je HBO opleiding NHL Stenden Hogeschool.
Bekijk ook het aanbod van de cursussen en leergangen. Zoek een opleiding. Associate degree 21 Associate degree-filter toepassen. Bachelor 99 Bachelor-filter toepassen. Master 23 Master-filter toepassen. Post-hbo 2 Post-hbo-filter toepassen. Bestuur en recht 4 Bestuur en recht-filter toepassen. Communicatie en media 7 Communicatie en media-filter toepassen.
Bachelor Psychologie Erasmus University Rotterdam.
Wil jij mensen of organisaties helpen om hun problemen aan te pakken? Kies dan voor de bachelor Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Meer over de inhoud van deze opleiding. Waarom deze opleiding? Er komen onderwerpen aan bod uit de verschillende richtingen binnen de psychologie.;
Toegepaste Psychologie Hogeschool Saxion.
Tijdens je studie. Tijdens de opleiding Toegepaste Psychologie ontdek je hoe je psychologische kennis kunt gebruiken in de praktijk. Jij leert hoe mensen zich weer zo goed mogelijk kunnen redden in het dagelijks leven, tijdens de studie of op het werk.
Toegepaste Psychologie voltijd Eindhoven Fontys.
Open dagen en zo. Studenten over Toegepaste Psychologie. Selectie sportieve opleidingen. Selectie en plaatsing. Informatie per vak. Hulp bij studiekeuze. Tips van een studiekeuzeadviseur. Veelgestelde vragen over studiekeuze. Kies een opleiding. Verschil hbo en wo. Onderwijs op hbo en universiteit. Doorstuderen na mbo?
Psychologie Bacheloropleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Open Dag Broerstraat 5 Meer informatie. Wil je meer weten over de opleiding Psychologie, neem dan contact op.: Studentenassistenten Voorlichting Psychologie Stel je vragen over hoe het is om Psychologie in Groningen te studeren aan studenten! Studieadviseur Psychologie studieadviseurs Psychologie.
Hbo-opleiding Toegepaste Psychologie.
Toen ben ik op zoek gegaan naar een opleiding in het sociaal of maatschappelijk werk. Maar ik vond dat in deze opleidingen te weinig theorievakken psychologie zaten. En dat was voor mij nu juist het interessantste onderdeel. Ik ben daarom in het tweede jaar van hbo Psychologie ingestroomd.

Contacteer ons