Meer resultaten voor opleiding stewardess

opleiding stewardess
 
 
Opleidingen voor Stewardess Mijnzzp.nl.
Tijdens deze opleiding leer je onder andere het voorbereiden van vluchten, het begeleiden van de full service check-in, het verkopen van producten, omgaan met conflicten, veiligheidstrainingen en het communiceren in diverse vreemde talen. Gedurende de opleiding zal je diverse keren stage lopen, die niet alleen aan boord van een vliegtuig zal zijn. De meeste stewardessen en stewards lopen ook stage in hotels en fungeren daar als gastheer of gastvrouw. Als stewardess of steward ben je het visitekaartje van de luchtvaartmaatschappij en draag je dit te allen tijde uit.
Avondopleiding.nl Steward/stewardess.
Alle steward stewardess avondopleidingen en cursussen bij elkaar! Vind en vergelijk de avondopleiding steward stewardess die bij jou past. Haal meer uit je avond! Alle Steward/stewardess opleidingen. Flight Attendant College Avondopleiding steward of stewardess. 2008 2011 avondopleiding.nl De website voor Avondopleidingen!
Opleiding stewardess vacatures NationaleVacaturebank.nl.
33733 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de branche stewardess als opleiding. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Stewardess opleiding, ervaringen? Bokt.nl.
Al met al is het leuke opleiding, maar luister ook zeker naar de anderen die al stewardess zijn.: Berichten: 1620 Geregistreerd: 13-04-09. Re: Stewardess opleiding, ervaringen? Geplaatst: 05-11-13 1427.: Ik ga volgend jaar beginnen aan de opleiding stewardess op het Albeda in 1 jaar!:
Steward / Stewardess ROC van Flevoland.
Meld je aan voor deze opleiding. Bekijk de open dagen van deze opleiding. Sla deze opleiding op in je favorieten. Vraag flyer van deze opleiding aan. Steward / Stewardess opleidingsflyer Steward / Stewardess opleidingsflyer Ontvangen per post Ontvangen per e-mail Downloaden als PDF.
Opleiding tot stewardess.
Om stewardess te worden, is een dergelijke opleiding niet vereist. Maar ben je nog geen 18 jaar en wil je dolgraag aan de slag als stewardess, dan kan een dergelijke opleiding wel handig zijn omdat je ervaring opdoet in communiceren, jezelf presenteren en service verlenen.
Hoe word ik een steward of stewardess?
Home / Blogberichten / Hoe word ik een steward of stewardess? Hoe word ik een steward of stewardess? Je wordt stewardess of cabin attendant door te solliciteren bij een luchtvaartmaatschappij of door een opleiding te volgen bij een luchtvaartschool. Zodra je wordt aangenomen ga je een interne opleiding volgen, welke je zal opleiden tot stewardess.
Luchtvaartdienstverlener/Stewardess Deltion College.
Mozartlaan 15, 8031 AA Zwolle. Je kunt tot deze opleiding worden toegelaten als je aan minimaal een van de onderstaande eisen voldoet.; een vmbo-diploma in de kaderberoepsgerichte, de gemende of de theoretische leerweg.; diploma lbo, vbo, mavo en mavo/vbo waarvan het examen voor alle vakken op tenminste C-niveau is afgelegd en met tenminste één van de vakken wiskunde, economie of een tweede moderne vreemde taal.; overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4 of van vwo 3 naar vwo 4.; een door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap goedgekeurd diploma of goedgekeurde verklaring.; een diploma vakopleiding mbo niveau 3 of een diploma basisberoepsopleiding mbo niveau 2. Bij doorstroom vanuit vmbo techniek, zorg welzijn of landbouw naar mbo economie is één van de examenvakken wiskunde of economie of een tweede moderne vreemde taal vereist. Aanvullende informatie bij luchtstage. In het derde studiejaar loop je stage als stewardess.
Luchtvaartdienstverlener Landstede MBO.
Bovendien gaat luchtvaart 24 uur per dag door, dus vaak heb je ook onregelmatige werktijden. Deze opleiding maakt je breed inzetbaar in de luchtvaart, zowel op de grond als in het vliegtuig. Je kunt bijvoorbeeld werken als grond steward of grondstewardess of cabin-attendant bij een luchtvaartmaatschappij in het binnen en buitenland.

Contacteer ons