Op zoek naar opleiding stewardess?

opleiding stewardess
 
 
stewardess cursus.
Home Cursus Stewardess Stewardess. NTI heeft als enige afstandsopleider een wettelijk erkende opleiding MBO Stewardess. De duur is 24/36 maanden. Kies je voor de opleiding van 24 maanden dan moet je aan kunnen tonen dat je Engels van B2 niveau is en je Duits moet minimaal A2 niveau zijn.
Avondopleiding.nl Steward/stewardess.
Alle steward stewardess avondopleidingen en cursussen bij elkaar! Vind en vergelijk de avondopleiding steward stewardess die bij jou past. Haal meer uit je avond! Alle Steward/stewardess opleidingen. Flight Attendant College Avondopleiding steward of stewardess. 2008 2011 avondopleiding.nl De website voor Avondopleidingen!
Wil jij vliegen bij KLM? Wij zoeken personalities die het hart van onze klanten weten te raken! Jobsite KLM.com.
Tijdens je opleiding ontvang je een toelage van 96742., Wanneer je je opleiding succesvol hebt afgerond, bieden we je een jaarcontract aan met uitzicht op een vast contract en start je met een bruto maandsalaris van 218196. Daarnaast kom je in aanmerking voor een winstuitkering en een 13e maand.;
Bijzondere opleiding: luchtvaartdienstverlening Girlscene.
Je hoeft helemaal geen opleiding te doen voor stewardess of steward. Als je 18 bent kun je solliciteren bij een airline zols bijvoorbeeld KLM of Transavia, dan krijg je een cursus van hun voor ongeveer 3 maanden en dan ben je stewardess bij hun.
Steward / Stewardess ROC van Flevoland.
Meld je aan voor deze opleiding. Bekijk de open dagen van deze opleiding. Sla deze opleiding op in je favorieten. Vraag flyer van deze opleiding aan. Steward / Stewardess opleidingsflyer Steward / Stewardess opleidingsflyer Ontvangen per post Ontvangen per e-mail Downloaden als PDF.
Opleiding tot stewardess.
Om stewardess te worden, is een dergelijke opleiding niet vereist. Maar ben je nog geen 18 jaar en wil je dolgraag aan de slag als stewardess, dan kan een dergelijke opleiding wel handig zijn omdat je ervaring opdoet in communiceren, jezelf presenteren en service verlenen.
Opleiding Luchtvaartdienstverlener in Zwolle BOL Niveau 4 Landstede MBO.
Voor deze opleiding werken we onder andere samen met Swissport, Menzies, KLM, Easyjet, Van der Valk hotels en NH Hotels. Een vmbo-diploma kaderberoepsgerichte leerweg kbl, gemengde leerweg gl of theoretische leerweg tl. Heb je een andere vooropleiding met diploma, dan bekijken we tijdens het plaatsingsgesprek onder welke voorwaarden je eventueel aan de opleiding kunt beginnen.
Luchtvaartdienstverlener/Stewardess Deltion College.
Mozartlaan 15, 8031 AA Zwolle. Je kunt tot deze opleiding worden toegelaten als je aan minimaal een van de onderstaande eisen voldoet.; een vmbo-diploma in de kaderberoepsgerichte, de gemende of de theoretische leerweg.; diploma lbo, vbo, mavo en mavo/vbo waarvan het examen voor alle vakken op tenminste C-niveau is afgelegd en met tenminste één van de vakken wiskunde, economie of een tweede moderne vreemde taal.; overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4 of van vwo 3 naar vwo 4.; een door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap goedgekeurd diploma of goedgekeurde verklaring.; een diploma vakopleiding mbo niveau 3 of een diploma basisberoepsopleiding mbo niveau 2. Bij doorstroom vanuit vmbo techniek, zorg welzijn of landbouw naar mbo economie is één van de examenvakken wiskunde of economie of een tweede moderne vreemde taal vereist. Aanvullende informatie bij luchtstage. In het derde studiejaar loop je stage als stewardess.
Opleiding.
Als je hier niet over beschikt, zou het dus handig kunnen zijn om een MBO opleiding tot stewardess te volgen. Zo vergroot je je kans op een baan als stewardess en beschik je meteen over het noodzakelijke diploma. Ook onderwijsinstellingen weten, dat veel mensen graag stewardess zouden willen worden.

Contacteer ons