Op zoek naar opleiding stewardess?

opleiding stewardess
 
 
Luchtvaartdienstverlener Landstede MBO.
Bovendien gaat luchtvaart 24 uur per dag door, dus vaak heb je ook onregelmatige werktijden. Deze opleiding maakt je breed inzetbaar in de luchtvaart, zowel op de grond als in het vliegtuig. Je kunt bijvoorbeeld werken als grond steward of grondstewardess of cabin-attendant bij een luchtvaartmaatschappij in het binnen en buitenland.
Opleiding tot stewardess.
Om stewardess te worden, is een dergelijke opleiding niet vereist. Maar ben je nog geen 18 jaar en wil je dolgraag aan de slag als stewardess, dan kan een dergelijke opleiding wel handig zijn omdat je ervaring opdoet in communiceren, jezelf presenteren en service verlenen.
Leeuwenborgh Luchtvaartdienstverlener.
Dan past de opleiding tot luchtvaartdienstverlener bij jou! Als gastvrouw of heer ben je het visitekaartje van je luchtvaartmaatschappij. Als steward, stewardess en purser in het vliegtuig ben je medeverantwoordelijk voor een veilige omgeving aan boord en zorg je dat het de passagiers aan niets ontbreekt.
Laurentius College.
Daphne van Hamel. De vakken op deze opleiding vond ik erg leerzaam. Het heeft mij o.a. geholpen bij het solliciteren op de baan. Gijs van Andel. MBO 4 Student Allround Luchtvaart Hospitality. Na een leuk gesprek met een steward in Australië ben ik serieus over dit vak gaan nadenken. Eenmaal terug in. MBO 4 Student Allround Luchtvaart Hospitality. Op mijn eerste collegedag op het Laurentius College werd ons verteld dat Emirates airlines hoge selectie eisen had, maar. MBO 4 Student Allround Luchtvaart Hospitality. Als klein jongetje wist ik dat dit werk voor mij was weg gelegd. De interactie met passagiers boeide mij enorm. Bram van der Meijden. MBO 4 Student Allround Luchtvaart Hospitality. Ik wilde altijd al steward worden, want hoe leuk is dat! Werken in vliegtuig, hoe gaaf! Maar waar moet je. MBO 4 Student Allround Luchtvaart Hospitality. Als klein meisje wist ik al dat ik ooit stewardess zou worden.
stewardess cursus.
Home Cursus Stewardess Stewardess. NTI heeft als enige afstandsopleider een wettelijk erkende opleiding MBO Stewardess. De duur is 24/36 maanden. Kies je voor de opleiding van 24 maanden dan moet je aan kunnen tonen dat je Engels van B2 niveau is en je Duits moet minimaal A2 niveau zijn.
Opleidingen en Trainingen voor Steward Nationale Beroepengids.
Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Steward, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl. De meest logische opleidingskeuze voor het beroep van steward is een MBO opleiding Stewardess Receptioniste Hostess.
Cingel College: MBO opleidingen in Breda: Cingel College.
De Koksopleiding van het Cingel College is voor het tweede jaar op rij verkozen tot TOP-opleiding. De opleiding hoort bij de top 3 van Nederland. Onze opleidingen worden door docenten uit de praktijk en het bedrijfsleven ontwikkeld, hierdoor sta je vanaf de start van je opleiding al met één been in de praktijk.
Opleiding Luchtvaartdienstverlener bol Mbo Niveau 4 Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Met een afgeronde opleiding Luchtvaardienstverlener niveau 4, kun je aan het werk als stewardess of grondstewardess bij een luchtvaartmaatschappij. Als stewardess of grondstewardess ben je verantwoordelijk voor een correcte, snelle en veilige doorstroom van de passagiers en hun bagage. Hierbij controleer je de reisdocumenten en je handelt het inchecken af.
Luchtvaartdienstverlener De Rooi Pannen.
Dan ben jij geknipt voor deze opleiding en kun je straks oefenen in ons eigen luchtvaartlokaal! Je doet kennis op op het gebied van servicegerichtheid, gastvriendelijkheid en veiligheid. Na het eerste jaar Leidinggevende travel en hospitality kun je kiezen voor deze opleiding.

Contacteer ons