Meer resultaten voor particuliere opleiding mbo

particuliere opleiding mbo
 
 
Particulier Beveiliger MBO Niveau 2 Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Zoetermeer mboRijnland.
Ervaar de sfeer bij ons op school en ontmoet onze docenten en studenten tijdens een Info-uur, Open Dag of proefles. Beleef het zelf Kies. Weet je welke opleiding bij je past? Meld je dan bij een opleiding aan vóór 1 april! Meld je aan! mboRijnland méér dan mbo.
MBO opleiding Beveiliger niveau 2 Da Vinci College.
Lees pagina voor. Met deze opleiding kan je ook doorstromen naar mbo niveau 3 Coördinator beveiliging op het Da Vinci College. Ga je liever werken? Met deze opleiding kan je aan de slag bij een beveiligingsbedrijf of bij een bedrijfsbeveiligingsdienst van een grote organisatie. Maar ook bij andere beroepsomgevingen: zoals particuliere alarmcentrales, evenementenbeveiliger, geld en waardetransport, winkelsurveillant, arrestantenverzorging, persoonsbeveiliging, of bij de overheid.
Kopos Betaalbare massage cursussen in Huizen en Utrecht.
Bij Massage en Opleidingsinstituut Kopos gaan vakkennis en betrokkenheid, hand in hand. Massage en Opleidingsinstituut Kopos heeft een breed assortiment aan massage cursussen voor de educatieve ontwikkeling van de aankomend masseur. Kopos biedt kwalitatief hoogwaardige massage cursussen en opleidingspakketten met een optimale begeleiding in je ontwikkeling en opleiding tot masseur.
Overzicht privé scholen Utrecht.
MBO, HBO, BA, MA, MBA, Post-HBO. Ervaringen Meer informatie over deze school. Florencius is gevestigd te Laren en is een particuliere basisschool. Ervaringen Meer informatie over deze school. Luzac biedt particulier onderwijs op mavo, havo en vwo-niveau. Uw kind kan bij ons terecht van brugklas tot eindexamen.
Business School op mbo en hbo-niveau: IVA Driebergen.
Wat is IVA Driebergen Business School? IVA Driebergen is dé Business School op mbo en hbo-niveau. Studenten met interesse in autos, mobiliteit, jachtbouw of watersport vinden bij IVA Driebergen een leuke, gestructureerde opleiding met een uitstekende aansluiting naar een baan.
MBO-college voor sociaal agogisch werk PROFIT Opleidingen.
De begeleiding kan zich ook richten op specifieke vragen van het kind/de jongere. Onder Pedagogisch Werk PW valt ook de opleiding Onderwijsassistent. Start van de verkorte opleidingen is in maart 2019. Meld je nu aan voor een intakegesprek. De MBO Masterclasses zijn kortdurende interactieve bijeenkomsten over actuele onderwerpen in het werkveld van Sociaal Agogisch Werk.
Opleiding beveiliger.
Aansluitend aan de opleiding volgt het theorie examen voor Particuliere beveiliging Beveiliger. Het examen wordt afgenomen door de Stichting Vakexamens Particuliere Beveiligingsorganisaties SVPB. Voor de MBO 2 opleiding Beveiliger neemt u via e-learning deel aan de modules voor Nederlands en Rekenen niveau 2F.
Financieel Administratief Medewerker BOL/BBL Niveau 3 Landstede MBO.
Meld je aan! Heb je een keuze gemaakt en wil je een opleiding volgen bij Landstede MBO? Meld je dan nu digitaal aan! Heb jij je op verschillende manieren georiënteerd en wil je weten hoe een dag bij Landstede MBO eruit ziet?
Informatie voor vso, pro of entree-opleidingen in het mbo UWV Voor Particulieren.
Informatie voor vso, pro of entree-opleidingen in het mbo. Informatie voor vso, pro of entree-opleidingen in het mbo. Leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs vso, praktijkonderwijs pro of op een entree-opleiding in het mbo kunnen zelf een formulier Aanvraag beoordeling arbeidsvermogen invullen en opsturen via uwv.nl.

Contacteer ons