Meer resultaten voor psycholoog opleiding hbo

psycholoog opleiding hbo
 
 
Psychologie Open Universiteit.
Is coaching uw professie, wilt u psycholoog worden of bent u psycholoog, dan kunt u bij de Open Universiteit uw kennis en vaardigheden verder ontwikkelen op academisch niveau. Op het wetenschapsgebied Psychologie bieden wij u een bachelor en masteropleiding om uw kennis en kunde optimaal uit te bouwen. Op de hoogte blijven Stel een vraag Infomagazine Brochure aanvragen. In de spotlight. Zijn preventie en gedragsverandering bij drugsgebruik noodzakelijk? Think Happy Be Happy project leert adolescenten positief omgaan met uitdagingen. Week tegen pesten. Regelmatig bewegen op school leidt tot betere cijfers voor rekenen. Bachelor 180 EC EC BPS-2018-2019. Deze opleiding biedt u een stevige wetenschappelijke basis om een breed scala aan psychologie-gerelateerde vragen te kunnen beantwoorden.
Bachelor Psychologie Erasmus University Rotterdam.
Toelating bacheloropleidingen met hbo of wo. Toelating andere vooropleiding. Inschrijven bacheloropleiding Sluit submenu. Eerste aanmelding bacheloropleiding. Aanmelden vóór 1 mei. Pre Academic Programme. Erasmus Honours Academy Sluit submenu. Erasmus Honours Programme. Personal Leadership Programme. Netherlands-Asia Honours Summer School. Masteropleidingen Sluit submenu.
Scholing voor psychologen NIP.
Werken als psycholoog. De psycholoog in de spotlight. Eigen praktijk in de GGZ, zonder BIG of NIP-registratie. Factsheet Mogelijkheden basispsycholoog in huidige ggz. Kwaliteit en vakbekwaamheid. Scholing voor psychologen. Scholing voor psychologen. De universitaire studie psychologie is de wetenschappelijke benadering van het vak op universiteiten. Op de universiteit is veel aandacht voor alle aspecten van het wetenschappelijk onderzoek: methoden en technieken om een onderzoek op te zetten, onafhankelijk en onbevooroordeeld gegevens verzamelen en interpreteren, heldere rapportages publiceren en presenteren. Ook is literatuurstudie een vast onderdeel van de opleiding. Het aantal inschrijvingen voor de studie psychologie is ieder jaar groter dan het aantal beschikbare plaatsen. Zorg dus dat u zich op tijd inschrijft. Kijk voor de meest actuele informatie in het overzicht van universiteiten. Kijk dan hier. Het hbo kiest voor een minder theoretische benadering dan de universiteit. Zo bootsen studenten van de studie Toegepaste Psychologie veel praktijkcases na en oefenen zij gesprekstechnieken.
voltijd bachelor HBO Toegepaste Psychologie Hanzehogeschool Groningen.
HBO Toegepaste Psychologie. HBO Toegepaste Psychologie. Ben je nieuwsgierig hoe je het gedrag van mensen kunt beïnvloeden en in de achtergronden van bepaald gedrag? Heb je een onderzoekende instelling en aanleg voor exacte vakken? Dan past de studie Toegepaste Psychologie goed bij jou! De opleiding Toegepaste Psychologie leert je praktisch gebruik te maken van kennis en methoden uit de psychologische wetenschap.
HBO opleiding Toegepaste Psychologie? HBO Drechtsteden Op maat HBO opleidingen HBO Drechtsteden HBO Drechtsteden.
Wat is Toegepaste Psychologie. Wat kan ik met de opleiding. Studeren bij HBO Drechtsteden. Toelatingseisen en intake. Wat kan ik met Toegepaste Psychologie? Als je afgestudeerd bent, kun je aan de slag als coach, counselor of trainer. Je bent specialist op het gebied van de beïnvloeding van menselijk gedrag. Je kunt gaan werken als zelfstandige of in dienst gaan bij commerciële of non-profitorganisaties op het gebied van HR, onderwijs of zorg welzijn. In de HR-sector human resource management houdt een toegepast psycholoog zich bezig met de ontwikkeling van medewerkers.
Psychologie Bacheloropleidingen Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
leer je reflecteren je eigen ontwikkeling als psycholoog.; krijg je de mogelijkheid om je te verdiepen in een gebied van je voorkeur en dat het best past bij je toekomstige Masteropleiding. Doe je liever de Engelstalige variant? Kijk dan op BSc Psychology. Download brochure Download brochure Download brochure. Meer over deze opleiding.
Psychologie: opleidingen en cursussen Psycholoog.net.
De omgang met je collegas, kennissen, echtgenoot en kinderen zul je anders gaan bekijken. Tijdens de cursus word je ook nog eens begeleid door een ervaren psycholoog. Wat leer ik? Je leert anders kijken naar het gedrag van mensen en je krijgt inzicht in de wijze waarop we waarnemen en leren. Ook komen de persoonlijkheid en emoties van de mens uitgebreid aan de orde. Wat zijn de kosten? Van 2350, per maand. Nu met 25% korting: 1763, per maand. HBO Jeugd en ontwikkelingspsychologie. Iets voor mij? Wil je jongeren helpen bij het oplossen van problemen? Dan past de HBO-opleiding Jeugd en ontwikkelingspsychologie van het NTI absoluut bij jou! Wat leer ik? Vakken als Persoonlijkheidsleer en Ontwikkelingspsychologie komen uitgebreid aan de orde in deze opleiding.
cursus psychologie op MBO HBO zonder vooropleiding en voor beginners.
De opleidingen zijn bovendien klassikaal te volgen. Het NTI heeft tevens een HBO voltijdse opleiding van 48 maanden en een master psychologie voor professionals 24 maanden. Om in te schrijven voor een HBO bachelor dien je een vooropleiding te hebben MBO-4, HAVO, VWO.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen en Trainingen.
Avond, Dag, Zaterdag en E-learning. 12 maanden Duur van de opleiding. Brochure aanvragen Kostenoverzicht Direct inschrijven. bel: 035 7 121 992. Whatsapp: 06 10 73 97 52. Hoe ontwikkelen persoonlijkheid en gedrag zich? Hoe werkt het brein van de mens? Dit zijn boeiende vragen die in deze HBO Toegepaste Psychologie beantwoord worden. Het programma geeft je breed en goed inzicht in de belangrijkste aspecten van psychologie, waardoor je mensen beter leert begrijpen. Je verkrijgt kennis van de basisuitgangspunten van psychologie en gaat aan de slag met persoonlijkheidsontwikkeling, sociale en gezondheidspsychologie en ontwikkelingspsychologie. Je leert onder andere hoe psychische processen werken, hoe gedrag beïnvloed kan worden en hoe het menselijk geheugen in elkaar steekt. Ook krijg je zicht op verschillende therapieën bij psychische stoornissen. Zo leg je een stevige basis om te gaan werken als psycholoog en ben je in staat om individuen praktisch te begeleiden, coachen en adviseren.

Contacteer ons