Resultaten voor inschrijven hbo opleiding

inschrijven hbo opleiding
 
 
Aanmelden voor 1 mei De Haagse Hogeschool.
Voor alle voltijdopleidingen met uitzondering van de opleiding Huidtherapie met selectie en plaatsing is de aanmelddeadline 1 mei 2017. Ook voor de duale opleidingen HBO-Rechten, Bestuurskunde / Overheidsmanagement en Integrale Veiligheidskunde geldt de uiterlijke aanmelddatum van 1 mei 2017 nu verlengd naar 31 mei.
HBO-Rechten Inschrijven en studiekeuzecheck Hogeschool van Amsterdam.
Inschrijven en studiekeuzecheck. Titel en diploma. Contact en locatie. Deelname aan de studiekeuzecheck is verplicht. Heb je de opleiding gevonden die bij je past? Schrijf je dan voor studiejaar 2019-2020 vanaf 1 oktober in aan de hand van het stappenplan.
Kan mijn kind na 1 mei nergens meer terecht voor een opleiding? Studiekeuzekind.
Het was echter zo dat de stage pas was begonnen na 1 mei. Nu wil ze zich erg graag nog aanmelden voor een hbo opleiding die ze eigenlijk na de mbo opleiding pas wilde beginnen. Ik vroeg mij af in hoeverre het mogelijk is om nog te starten met een hbo.
Zorg dat je op tijd bent! Voor studenten Studielink.
Inschrijven bij een hogeschool of universiteit is een procedure die enige tijd vereist, zowel van de aankomende student als de hogeschool/universiteit. Houd rekening met de volgende aanmelddeadlines.: 15 januari voor opleidingen met numerus fixus. 1 mei voor opleidingen zonder numerus fixus. Waarom een aanmelddeadline van 1 mei en wat houdt dat in? Voor alle bacheloropleidingen zonder numerus fixus geldt een landelijke aanmelddeadline, namelijk 1 mei. Deze aanmelddeadline is in het leven geroepen om studenten te stimuleren op tijd over hun studiekeuze na te denken en op die manier de juiste studie te kiezen. Deze deadline van 1 mei heeft een aantal belangrijke gevolgen voor jou als student.: Dien je voor of op 1 mei voor het eerst een verzoek tot inschrijving in via Studielink dan heb je toelatingsrecht als je voldoet aan de toelatingseisen die de opleiding stelt.
Inschrijven HBO opleiding: hoe doe je dat? NHL Stenden Hogeschool.
Je regelt de inschrijving via Studielink. Hieronder vind je de stappen die je hiervoor doorloopt. Inschrijven voor september 2018. Wil je in September 2018 starten met een opleiding van NHL Stenden? Dan dien je via Studielink een verzoek tot inschrijving bij NHL Stenden.
Inschrijven voor een hbo-opleiding Windesheim.
Studeren aan het hbo. Verschil met mbo, havo, vwo. Informatie voor decanen. Informatie voor ouders. Studeren bij Windesheim. Starten met je studie. Studeren met een functiebeperking. Studeren in Zwolle. Studeren in Flevoland. Sporten bij Windesheim. Rechten en plichten. Inschrijven bij Studielink. Numerus Fixus en selectie. Werk en Studie. Kies de praktijkgerichte opleiding die bij jouw loopbaan past! Opleidingen en Cursussen.
Inschrijven Windesheim Flevoland.
Lees meer over inschrijven. Je kunt je inschrijven voor een opleiding als je een havo of vwo-diploma hebt. Ook met een mbo-diploma, niveau 4 ben je toelaatbaar. Voor een aantal opleidingen gelden aanvullende eisen. Kijk bij de opleiding van je keuze welke eisen dit zijn.
Wanneer moet ik me aanmelden voor een opleiding aan de universiteit of hogeschool? Rijksoverheid.nl.
Dit geldt niet voor een opleiding met een maximaal aantal plaatsen numerus fixus. Voor deze opleidingen kunt u zich na 15 januari niet meer inschrijven. De universiteit of hogeschool beslist over uw toelating. De voorwaarden voor toelating kunnen per instelling en soms zelfs per opleiding verschillen.
Te laat met inschrijven voor je studie? Nee hoor, het kan nog! StudiekeuzeMaken.nl.
5 Sneller ontwikkelen én een verkorte hbo of mbo opleiding. Wanneer moet je inschrijven voor je studie? In Nederland is er een strikte deadline om je in te schrijven voor een mbo of hbo studie. Zo moet je aanmelding voor een hbo-opleiding vóór 1 mei gedaan zijn.

Contacteer ons