Meer resultaten voor opleiding toerisme mbo

opleiding toerisme mbo
 
 
Toerisme Albeda College.
Studie Info Punt. Over het mbo. Extra begeleiding tijdens je studie. Over het Albeda. Info voor ouders. Info voor decanen/mentoren. Intake en D-formulier. Info voor bedrijven. Stage / Beroepspraktijkvorming. De wereld van. Pedagogisch Sociaal Werk, Maatschappelijk Zorg. Toerisme, Sport Recreatie. Horeca, Brood Banket. Taal, Rekenen Inburgering. Taal, Inburgering Rekenen. meer info over de open dagen. me aanmelden voor een opleiding.
Toerisme en recreatie Niveau 3 Opleidingen MBO Stad.
MBO Wat is dat? Afbouw, hout en onderhoud. Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek. Bouw en infra. Economie en administratie. Handel en ondernemerschap. Horeca en bakkerij. Informatie en communicatietechnologie. Media en vormgeving. Mobiliteit en voertuigen. Techniek en procesindustrie. Toerisme en recreatie. Transport, scheepvaart en logistiek. Veiligheid en sport. Voedsel, natuur en leefomgeving. Zorg en welzijn. Elke opleiding duur.
Opleidingen in Toerisme en Recreatie Noord-Holland, MBO.
Toerisme en Recreatie Noord-Holland, MBO. Toerisme en Recreatie, MBO in Noord-Holland. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht" Toerisme en Recreatie, MBO in Noord-Holland" Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling.
Opleidingen in Toerisme en Recreatie Noord-Brabant, MBO.
Toerisme en Recreatie Noord-Brabant, MBO. Toerisme en Recreatie, MBO in Noord-Brabant. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht" Toerisme en Recreatie, MBO in Noord-Brabant" Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling.
Opleidingen Horeca, Toerisme en Vrije Tijd Scheidegger Opleidingen.
Wil je delen in het succes van deze branche? Dan is een opleiding van Scheidegger een uitstekend vertrekpunt. Scheidegger Opleidingen biedt je de keuze uit een groot aantal opleidingen en trainingen op het gebied van toerisme, vrije tijd en hotelmanagement, zoals MBO Cateringmanager, MBO Hostess Internationale Bestemmingen, MBO Recreatieve Organisatie en Begeleiding, en de HBO Leergang Toerisme en Recreatie.
Cingel College: MBO opleidingen in Breda: Cingel College.
Spreken deze woorden jou aan? Dan ben jij de allrounder die past binnen de opleiding Facilitair. Van gebouwenbeheer tot voeding, van schoonmaak tot beveiliging, van receptie tot reproductie, een facilitair leidinggevende is een spin in het web en zorgt dat alles binnen een organisatie draaiende blijft. Bruisende wereld van gastvrijheid Smaken Uitdagend Dynamische omgeving Veelzijdig Vakmanschap Etiquette Stijl Discipline Ondernemen Flexibel Lef Enthousiast Initiatief. Spreken deze woorden jou aan? Dan is horeca jouw passie! Of je nu kiest voor het ondernemerschap, kok wilt worden of de voorkeur geeft aan de rol van gastheer of gastvrouw: in alle gevallen geldt dat vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de gast voorop staat. Grenzen verleggen Verschillende culturen Internationaal Boeiend Veelzijdig Vrijheid Dynamische omgeving Flexibele en creatieve vakmensen Uitdagend Creatief Talenkennis Gastvrijheid Initiatief Enthousiast Lef. Ben jij een man/vrouw van de wereld? Dan hoor je thuis in de wereld van de Toerisme.
MBO Toerisme Vrije tijd De Rooi Pannen.
mbo Toerisme Vrije tijd. Een droomreis voor iemand samenstellen, gasten een aangenaam verblijf bezorgen in een vakantieresort of als stewardess de wereld rondvliegen. Dit en nog veel meer kun je gaan doen als je voor een opleiding van mbo Toerisme Vrije tijd kiest.
Opleiding per sector Hotel/Toerisme/Facilitair.
MBO Niveau 2. Sprintopleiding Sport en Bewegingscoördinator. MBO Niveau 4. Stewardess Receptioniste Hostess SRH. MBO Niveau 4. MBO Niveau 2. MBO Niveau 2. MBO Niveau 3. Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw. MBO Niveau 3. Zoek een opleiding in het Studie Keuze Programma.:
College voor Toerisme Scalda.
Over het mbo. Informatie over studeren. Voor decanen en onderwijsprofessionals. Missie en visie. Werken bij Scalda. Voor de pers. College voor Toerisme. Ben jij het hele jaar in vakantiesfeer? Houd jij ook zo van vakantie en wil je er alles aan doen een ander een ongelofelijke en mooie vakantie te bezorgen? Kies dan voor een opleiding bij Scalda College voor Toerisme!

Contacteer ons