Zoeken naar opleiding toerisme mbo

opleiding toerisme mbo
 
 
Toerisme en recreatie BBL Opleidingen MBO Stad.
We hebben 3 opleidingen voor je met leerweg BBL in domein Toerisme en recreatie. Beroep Niveau Leerweg Duur Leidinggevende travel en hospitality 4 BOL BBL 3-4 jaar Medewerker watersportindustrie 2 BOL BBL 2-3 jaar Zelfstandig medewerker travel en hospitality 3 BOL BBL 3-4 jaar.
ROC.nl Centraal toegangsloket voor het onderwijs in Nederland.
MBO HBO Cursus Particulier Bedrijfsopleiding Thuisstudie. Voltijd / BOL Deeltijd / BBL Duaal / Deeltijd-BOL. Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Niveau 1 Niveau 2 Niveau 3 Niveau 4.
MBO opleidingen Vacansoleil Leisure Academy.
Schrijf je hier in. MBO opleidingen Front-office Leisure en Horeca. De Vacansoleil Leisure Academy biedt praktijkgerichte veelzijdige internationale en versnelde MBO-opleidingen niveau 23 en 4 die je opleiden voor een mooie carrière in de recreatiesector. Je kunt kiezen uit de opleidingsrichting Front-Office/Receptie Leisure Hospitality/Animatie of Horeca. Kun je niet kiezen? Geen probleem Je start met een basisjaar waar alle aspecten van een recreatiebedrijf aan bod komen. In leerjaar 2 specialiseer je je in de opleidingsrichting die het best bij je past. Met 1 jaar extra behaal je ook het niveau 4 diploma voor leidinggevende.
MBO Toerisme/Recreatie Opleidingen De Rooi Pannen.
Het is een dynamische branche waarin veel afwisselend werk te vinden is in Nederland en ver daarbuiten. Met een opleiding van MBO Toerisme/Recreatie kun je bijvoorbeeld gaan werken bij een reisorganisatie een touroperator een hotel een vakantiepark een camping een pretpark een sportevenementenorganisatie of ander recreatiebedrijf. Leidinggevende Leisure en Hospitality. 5 maanden stage op Mallorca een droom die uitkwam. Via Cosmo Entertainment mocht ik fitness instructeur zijn in een hotel in Alcudia. Daarnaast heb ik meegedraaid in de grote shows die we s avonds opvoerden voor onze gasten.
College voor Toerisme Scalda.
Houd jij ook zo van vakantie en wil je er alles aan doen een ander een ongelofelijke en mooie vakantie te bezorgen? Kies dan voor een opleiding bij Scalda College voor Toerisme! Binnen de toeristische branche is het jouw taak om de vrije tijd van een ander goed te laten verlopen. Je verkoopt zakenreizen begeleidt toeristen organiseert voert animatieprogrammas uit of verricht receptiewerk. Dat kan bij een reisbureau touroperator verkeersbureau achter een informatiebalie van evenementen congresbureaus en VVVs of als standplaatshostess/reisleider. Samen met toonaangevende bedrijven over heel de wereld leiden wij jou op tot een echte reisprofessional. Binnen onze opleidingen word je zo hoog en zo breed mogelijk opgeleid. Je gaat direct aan de slag met de toeristische omgeving in Zeeland.
123studie Volledig overzicht van alle studies opleidingen trainingen hbo-opleidingen mbo-studies HBO MBO thuisstudie leren studeren.
Zoek een studie STUDENTENSHOP. Op 123studie vind je uiteraard een overzicht van alle mbo-opleidingen. Bekijk hieronder welke opleiding je interessant lijkt. Ben je er nog niet uit? Doe dan eens onze gratis studiekeuzetest. Of bekijk het overzicht met alle opleidingen. Alle opleidingen en cursussen vergelijken tip! Allround DTP niveau 3.
ROC van Twente Toerisme en recreatie Opleidingen MBO Stad.
We hebben 5 opleidingen voor je in domein Toerisme en recreatie op de school ROC van Twente. Beroep Niveau Leerweg Duur Leidinggevende leisure en hospitality 4 BOL 3-4 jaar Leidinggevende travel en hospitality 4 BOL 3-4 jaar. Medewerker sport en recreatie. 2 BOL BBL 2-3 jaar Zelfstandig medewerker leisure en hospitality 3 BOL 3-4 jaar Zelfstandig medewerker travel en hospitality 3 BOL 3-4 jaar.
Opleiding Basisopleiding toerisme N2 MBO Utrecht.
Je kunt als gastheer/gastvrouw een baan krijgen in een hotel of restaurant maar ook in een bar en in de ontbijt of feestzaal en op beurzen en evenementen. Opleiding Zelfstandig gastheer niveau 3. Opleiding Bartender niveau 3. Opleiding Kok niveau 3. Opleiding Frontoffice niveau 3. Opleiding Leisure host niveau 3. De opleiding Gastheer/gastvrouw valt onder de academie voor Horeca en Toerisme. Tel 030 281 51 00. 030 28 15 100. De academie van Horeca en Toerisme. Terug naar het opleidingsoverzicht. Opleidingen door jou bekeken. MHBO journalistiek en communicatie. BOL Niveau 4 Grebbeberglaan 11 Utrecht. Helpende zorg en welzijn. BOL Niveau 2 Columbuslaan 540 Utrecht.
Mbo toerisme Toerisme opleidingen Toerisme Stewardess Hostess.
In de hbo-opleiding toerisme staat de praktijk centraal 60% van het onderwijs is praktijkgericht. Zo loop je bijvoorbeeld twee internationale stages en kun je vrij kiezen voor een praktijkgerichte minor. Beste toerisme opleiding van Nederland. Werkgevers geven aan dat zij veel waarde hechten aan afgestudeerden met een Tio-diploma. Na afronding van de mbo-opleiding Toerisme beschik je over de kwalificatie Luchtvaartdienstverlener crebocode 91850 op niveau 4. Daarnaast ontvang je het Tio-certificaat voor extra vakken die je hebt gevolgd voor de functie van hostess. De opleiding Stewardess Receptioniste Hostess is in de Keuzegids MBO 2015 verkozen tot beste opleiding Luchtvaartdienstverlening. Na de hbo-opleiding Toerisme ben je breed inzetbaar en mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration BBA voeren.

Contacteer ons