Op zoek naar versnelde hbo opleiding?

versnelde hbo opleiding
 
 

Hanze University of Applied Sciences. Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact and opening hours Cookie policy Disclaimer Web editing. Copyright 2016 Hanzehogeschool Groningen tel.
Korte HBO-programma's' LOI.
Met presentaties, branchesessies, diverse stands en alles over HBO, MBO, cursussen, klassikaal én thuis studeren. Geïnteresseerd in de opleidingsmogelijkheden voor werknemers of zakelijke maatwerktrajecten? Werkgevers zijn van harte welkom op het Opleiding en Carrière event voor bedrijven op dinsdagmiddag 6 februari.
Verkort iPabo.
training en coaching. post hbo opleidingen. op maat en op locatie. Stel je voor dat je al een HBO of WO opleiding achter de rug hebt en nu de pabo-opleiding wilt volgen. Je komt dan waarschijnlijk in aanmerking voor de verkorte deeltijdopleiding.
Snel Studeren via ons Fast Track programma Notenboom.
Dan schakel je gewoon terug naar het reguliere programma. Zodat jij alsnog succesvol jouw hbo opleiding kunt afronden! Snel studeren voor mbo 4 en havo leerlingen. Studenten die snel willen studeren en van de havo of het mbo 4 afkomen, moeten hun vooropleiding hebben afgerond met een gemiddeld cijfer van minimaal een 7. Een andere vereiste is dat zij wiskunde en economie in hun vakkenpakket hadden. Want in drie jaar je hbo diploma halen klinkt aantrekkelijk, maar het is ook erg uitdagend. De studielast is een stuk zwaarder dan bij het reguliere hbo programma. Daarom bekijken we samen, tijdens een persoonlijk adviesgesprek, of snel studeren iets voor jou is. Fast Track voor vwo leerlingen. Voor vwo leerlingen is het wettelijk vastgesteld dat zij hun hbo diploma in drie jaar mogen halen. Zij volgen dan een versneld traject dat niet 240 ECTS omvat, maar slechts 180 ECTS. In de praktijk komt het erop neer dat je je eerste studiejaar overslaat. Je duikt direct in de verbreding en verdieping van je vakgebied. Voorwaarde is dat je op het vwo een vakkenpakket had met wiskunde en economie. Twijfel je of het versnelde programma iets voor jou is?
Korte opleidingen aan Hogeschool Rotterdam Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Deze korte tweejarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs is een mooie manier om praktijkgericht op hbo-niveau verder te studeren. Helemaal omdat Associate degrees zijn ontwikkeld in overleg met het bedrijfsleven. Een Associate degree biedt een goede overgang van mbo naar hbo en is tevens een wettelijk erkent diploma.
Deeltijdopleiding Opleiding tot Verpleegkundige HBO.
Op deze pagina worden de volgende bacheloropleidingen in hbo deeltijd en/ of duaal besproken: Bachelor of Nursing, Medische Hulpverlening en Opleiding tot Verpleegkundige. Wat zijn de toelatingseisen van hbo Verpleegkunde? Om aan de Opleiding tot Verpleegkundige te beginnen heb je een mbo-4, havo of vwo-diploma nodig.
Ik zoek een verkorte opleiding logistiek op HBO niveau Springest.
Echter wil ik voor mijzelf wel een diploma op HBO niveau met logistiek zodat ik ergens op terug kan vallen mocht het ooit nodig zijn. Hoe moet de opleiding eruit zien? Denk aan niveau, regio, budget en duur van de opleiding.
Van vwo naar hbo opleiding Fontys.
Loop dan een dagje mee of kom proefstuderen. Twijfel je over het hbo of wo? Neem dan contact op met een studiekeuzeadviseur óf neem deel aan een workshop studiekeuze om te ontdekken welke opleiding op hbo of wo het beste bij je past.
Opleidingen en leerroutes Hogeschool van Amsterdam.
Filter de lijst, bijvoorbeeld op opleidingsniveau of voertaal. Vergelijk twee of drie opleidingen met elkaar door het vak rechts van de opleidingen aan te vinken. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk. max maxSelected items. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk.

Contacteer ons