Meer resultaten voor versnelde hbo opleiding

versnelde hbo opleiding
 
 
Dé mbo-opleider voor verkorte opleidingen in de zorgsector Zorgcollege.
Speciaal voor deze instellingen biedt Zorgcollege maatwerk bijscholingen en opleidingen. De wettelijk erkende opleidingen Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende IG en Verpleegkunde worden in-company of op één van onze leslocaties verzorgd. Dankzij een flexibel en modulair ontwerp, past de opleiding zich aan op de instroom en uitstroomwensen.
Verkorte Opleiding-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Verkorte BBL opleiding tot verpleegkundige. Met de verkorte MBO opleiding verpleegkunde kun je in ongeveer 2 jaar je diploma Verpleegkundige niveau 4 op zak. 4 maanden geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Archipel Vacatures in Nederland. Lees meer over werken bij Archipel.
Kort HBO Outreachend Werk 6 mnd: Opleiding Sociaal Werk NTI.
Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen.: Inschrijven Studiegids aanvragen Studieadvies Kostenoverzicht aanvragen. Onze mensen staan voor je klaar om je vrijblijvend te helpen. Top 5 opleidingen. HBO Toegepaste Psychologie.
Makelaar worden? Informatie over de eisen, opleiding salaris!
Je wordt alleen tot een van de registers toegelaten als je de juiste makelaarsopleiding hebt gevolgd. Je hebt hierbij de keuze uit een vierjarige of versnelde hbo-opleiding, een beroepsopleiding of een erkende thuisstudie. De hbo-opleiding tot makelaar. De hbo-opleiding tot makelaar is op verschillende hogescholen en opleidingsinstituten te volgen. Voor het volgen van de hbo-opleiding is het vereiste dat je in het bezit bent van een vwo-diploma, een havodiploma of een of mbo-diploma op niveau 4. Als je niet over het juiste diploma beschikt en 21 jaar of ouder bent, kun je een examen doen. Aan de hand van de uitslag wordt bepaald of je het juiste niveau hebt om de opleiding te volgen.
Werken en studeren NHL Stenden Hogeschool.
Volg je ambitie en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen met een vierjarige deeltijd bacheloropleiding hbo. Afhankelijk van werkervaring kun je de studietijd inkorten. Ben je op zoek naar verdieping of wil je excelleren? Met een professionele deeltijd master van NHL Stenden ontwikkel je tot expert. Verleg je eigen grenzen, kies je master. Cursussen, leergangen post-hbo. Toe aan een verdiepingsslag? Door je werk te combineren met een cursus, leergang of post-hbo opleiding krijg je verassend nieuwe inzichten.
Verkorte opleiding Docent Muziek Koninklijk Conservatorium Den Haag.
Je lijkt er bovendien ook aanleg voor te hebben. Dan is de verkorte opleiding Docent Muziek van het Koninklijk Conservatorium een geschikte vervolgopleiding voor jou. Tijdens deze verkorte opleiding leer je hoe je jouw muzikale kwaliteiten kunt inzetten en gebruiken om aan groepen jonge mensen muziekles te geven.
Deeltijdopleiding tot Verpleegkundige HBO.
Opleidingen HBO Opleiding tot Verpleegkundige voltijd.: HBO Verpleegkunde voltijd. HBO Verloskunde voltijd. HBO Management in de Zorg voltijd. Masteropleidingen na HBO Opleiding tot Verpleegkundige.: Master HBO Fysiotherapie. Soms kun je ook zonder een havo, vwo, hbo of mbo niveau 4 diploma worden toegelaten.
Een hbo-opleiding in twee jaar tijd? Bij ons kan dat! Schoevers.
Als je daarna nog kriebels hebt om verder te studeren, stroom je eenvoudig door in een andere hbo-opleiding. Het is een kleine stap van mbo naar hbo. Na een mbo-opleiding denk je misschien na over het volgen van een hbo-opleiding. Met onze Associate degree-opleidingen bieden we jou een breder aanbod in het hoger beroepsonderwijs en kun je in korte tijd een hbo-diploma halen. Zo maken we de stap om nog een opleiding te volgen een stuk kleiner.
Van mbo naar hbo ROC van Amsterdam.
Bekijk het overzicht van alle flex-opleidingen onderaan deze pagina. Bekijk alle niveau 4-opleidingen Beter voorbereid naar het hbo. Voor een soepele overstap van het mbo naar het hbo, werken wij samen met een aantal hbo-opleidingen in het binnen en buitenland. Informeer bij je opleiding naar de mogelijkheden.

Contacteer ons